Подготовка за малкия човек -2

• 52 107
  • 756
  •   1
Отговори
# 195
О, аз също не съм против течните. Вкъщи само с такива пере и съм доволна. За бебко не разбирам и реших за сега да послушам.

# 196
Гледах някакви памперси Тужур в Лидъл, на тьх ли им викат лидйлските памперси?

# 197
Да. Peace
Къде ги гледа? Няма вече тужур, в България са Лупилу...същия производител, подобрена версия с ново име. Аз съм доволна, не пропускат и са на добра цена.

# 198
  • Телиш/Плевен
Мисля, че има няколко марки памперси в Лидъл, но тези конкретно съм ги ползвала за дъщеря ми и бях доволна. Споделям го само като мнение, по принцип избягвам да препоръчвам каквото и да е, тъй като оценките за който и да било продукт са субективни и по никакъв начин не гарантират, че продуктът би допаднал на всеки.

# 199
Щом стават утре ще ида да купя един малък пакет.Че бяха около 3 лв. и ми се стори странно.

# 200
Аз за съжаление открих твърде късно, че лидилските памперси са много хубави. Този път ще поправя грешката. Забеязах и аз, че Тожур са изчезнали, но има нови. Приятелка ги похвали, ще взема и аз за проба. А мокрите кърпички как са? Преди купувах редовно от едни, които бяха с пантенол, но ги спряха. Други не съм взимала, но гледам че има доста нови видове.

# 201
О, аз също не съм против течните. Вкъщи само с такива пере и съм доволна. За бебко не разбирам и реших за сега да послушам.
Но като ти се вмирише пералнята, да знаеш от какво е. Течните правят едни отлагания и се развиват едни микроорганизми и миризми после, няма оправия. Не че трябва да спреш да переш с течни, но не само, пускай и с прах някоя и друга пералня, за да нямаш проблем после.

Тези бебешките прахове, действително нямат аромат, на мен също ми казаха без омекотител и не купих бебешки, аз и нашите дрехи пускам с допълнително плакнене. Дрешките нямаха нужда от омекотяване - минаха сушилня и ютия (последното, защото ме беше страх да пусна сушилнята на високи градуси, пуснах на ниски, не знам дали е достатъчно за дезинфекция, но и излязоха по-намачкани, та минах и с ютията).

Купила съм малък пакет лидълски памперси Лупилиу - така ли се казваха?

# 202
  • Телиш/Плевен
От кърпичките на Тожур също бях доволна, но сега като казвате, че ги няма (или че са с ново име), не знам. So Lucky* е писала, че е същият производител, но с подобрена версия, дано наистина е така и дано има и други доволни родители.

# 203
Ако пералнята е препълнена докрай, наистина може да не изпере добре. Най-оптимално да се пълни около 2/3 от капацитета й. За омекотителите също е широко разпространено мнението, че предизвикват алергии. Аз никога не съм ползвала. Иначе откакто стана на 7-8 месеца й пера дрехите с нашите.

# 204
Да тужур им смениха името. Подобрени са, имат  жълта лента като памперс ,а тужур нямаха...по плътни са. Ползвах 1ца Тужур в болницата, а бял памперс вкъщи...първите са по добри. Имайте предвид, че 2ка лупилу са омалени в сравнение с памперс 2ка...задругите размери още не мога да кажа.

# 205
  • Стара Загора
Не мога да повярвам, че ще кажа, че съм доволна от Памперс, но много ми харесват Pampers Active fit лилавите, много са тънки и удобни.
Мокри кърпички както и крем за подсичане си правя сама.
Ако ме мързи да направя кърпички купувам Huggies pure или Pampers fresh clean.
Лидлските памперси не съм ползвала, ама бях купила от ДМ едни, няма такава смрад на токсини, ужасни бяха.

# 206
Малкия откакто съм го родила е основно със зелен Памперс. Не съм кой знае колко доволна, не съм и недоволна. Пропускат от време на време. Взимам английски и са на добра цена, биват.
Един пакет изхабих на Пуфис, не ми харесаха. Сега съм взела на Либеро, пробвах 2-3, харесват ми и то много. Мисля като изхабя пакета с Памперса, да остана на Либеро.

# 207
  • Стара Загора
Жαнα, ако ти е удобно може ли снимка на тези либеро, в смисъл как изглежда самия памперс?

# 208
Разбира се, ще ти пиша ЛС. Simple Smile

# 209
Не,тук,ту. И ние искаме да знаем.

Общи условия

Активация на акаунт