Подготовка за малкия човек -2

• 52 128
  • 756
  •   1
Отговори
# 210
Ами то аз не знам по снимка как ще се ориентираш, Герда, аз си признавам, че не бих могла Simple Smile Памперс като памперс. Simple Smile
Иначе и тук ще напиша, че са мекички и приятни на допир. Пуфис ми бяха на мен лично като "дървени" и твърди, не ми харесаха. Зеленият памперс пък има една остра специфична миризма, неприятна ми е на мен лично.
Та за това ще ползвам Либеро занапред, яд ме е, че късно ги открих и то благодарение на форума разбрах, че са добри.

# 211
Crossfade, от чисто любопитство(фен съм на DIY неща), бихте ли споделили за крема против подсичане?
Благодаря. Hug

# 212
Откъде купуваш либерото, Жане? Знаете ли дали шишетата на Мам, първоначалния комплект, са с фабрични дупки, че ги гледам и не мога да разбера?

# 213
Либеро голям размер има в Метро

# 214
Ще ходя да проверя има ли малки. Купила съм двойка на Памперс, но може да е голяма, за това една единица ,някакъв малък пакет трябва да купя също.
Остана ми да  купувам една кутия Лактана био, панадол и кулпач и ми остана термусче някакво от някъде да купя. Имам някакви у нас, но не мога да им махна мириса на кафе или чай - с вода и оцет ще стане ли? Но по-добре е да не рискувам с ползвани термусчета, за бебе да купя нов, нали така?
За родилното колко пакета превръзки ще трябват? Аз си купувам едни нощни от най-издръжливите.

# 215
Аз взех малък пакет памперси на Памперс.
Не купувай всичко сега
 Пак ще ходиш по магазините Wink
Кул пач за какво ти е??
Аз превръзки към 15 -20 да съм ползвала.

# 216
Не купувай от сега панадоли и кул пач...превръзки, нощни ползвах аз 2 пакета заминаха...към 20бр.
И за термус е рано, и за АМ. Peace
Памперс 2 малки пакета за болницата и 1 голям за вкъщи...

# 217
И ние, когато ползваме еднократни, взимаме Либеро. Материята вътре е приятна и не смърдят на химикали (българският зелен Памперс е много зле в това отношение).

Либеро ги има освен в Метро в аптеки Ремедиум (може и онлайн да се поръча) и детски магазини Вис Виталис.

# 218
Аз съм много доволна от Тужур. Взех 1 пакет от Лупилу за проба и те ми харесват.
От тези на ДМ имах един малък пакет- също съм доволна.
От памперс въобще не съм доволна - добре, че имах минипакет - постоянно ми пропускаха. И то не съм започнала с тях от началото от както го довесохме от болницата, да кажеш, че аз не съм слагала като хората.

# 219
Верчето, какво стана с кърмата?

# 220
Верчето, какво стана с кърмата?

Еленна,
 ние пак бяхме на режим с АМ, този път през хранене заради жълтеницата. През това време яко играеше помпата още повече, че за пореден път се запуших и все още съм на бучки.

Та в обобщение  - не съм много сигурна какво става Simple Smile мисля да започна да прессачам дохранването. 
Бебето не спира да виси на гърда понеже скачахме в растежа, а сега е супер нервен от зверссите колики от АМ и невъзможност да ака, та само на гърда не плаче /и то не винаги/

# 221
Герда, в Била също има Либеро. Simple Smile

# 222
И в BeFit дрогерии има Либеро. И аз съм много доволна от тях. Освен, че са меки и не смърдят като Памперс, имат и друго предимство - с ластик са на гърба, което спира експлозиите в първите месеци. Пак се е случвало да пропуснат откъм гърба, но доста по-малко.

# 223
За родилното колко пакета превръзки ще трябват? Аз си купувам едни нощни от най-издръжливите.
За родилното ми казаха да купя 2-3 пакета превръзки за родилки,  незнаех каква марка да купя. Ходих в d&m и купих 3 пакета  различна големина и дължина на различни марки. Сега повечето от половината ми багаж е само превръзки мокри кърпи и тоалетна хартия Joy

П.П Не искам да мъча ММ да ми къпува превръзки ако не ми стигнат и затова съм купила 3 пакета.

# 224
Колко броя има в ДМ ските пакети с превръзки за родилки? Миналия път си купих само нощни, не съм имала проблеми, но сега започвам да се чудя. Трябва да започна и аз по малко да стягам багажа за родилното. 😒

Общи условия

Активация на акаунт