Подготовка за малкия човек -2

• 51 863
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
Мър Мяу, честито!! Значо онзи ден като питаше, не е било хипотетичен въпрос Wink. Между другото, прочетох в историята ти за раждането ти, било е горе долу идентично с моето, с единствената разлика, че родих естествено след допълнителни 12 часа до пълно разкритие и 3 часа напъни. Така добре те разбирам! Леко възстановяване. Гащите са много удобни.

# 601
Аз си бях взела едни много хубави български бикини  , дълбоки. Ползвах нощни превръзки. Не беше толкова страшно, колкото очаквах. Само първият чифт замина в кофата.

# 602
  • Стара Загора
При секциото кръвотечението е по- слабо. Хич не ги харесвам тези еднократни гащи, просто заплювай някакви стари памучни, за които не ти е много жал.

# 603
И аз не ги харесвам еднократните. Изкарах с едни памучни на Х&М от бременната серия и с нощни превръзки. Само първоначално бях с лигнин и еднократнА гащА, които ми дадоха от болницата. Нормално раждане.

# 604
Мър Мяу, честито!! Значо онзи ден като питаше, не е било хипотетичен въпрос Wink. Между другото, прочетох в историята ти за раждането ти, било е горе долу идентично с моето, с единствената разлика, че родих естествено след допълнителни 12 часа до пълно разкритие и 3 часа напъни. Така добре те разбирам! Леко възстановяване. Гащите са много удобни.
Браво, че си издържала, аз бях 21 часа, от които 7 часа на система и ужасно болезнени контракции, след тези 21 часа постигнах 1см разкритие и обещание за още към 14 часа за евентуално пълно. Направо си поисках формуляра за секцио, едва дочаках екипа, но такова облекчение не съм чувствала никога... Та така Simple Smile

# 605
А защо казват да се носят превръзки без крилца. Аз много сгреших и носих такива, но майка ми бързо беше инструктирана да ми донесе нощни. Simple Smile Няма да споменавам колко е трудно намирането на нощни превръзки в Тутракан (където раждах Simple Smile )

# 606
Мър Мяу,
Честито!

# 607
  • Стара Загора
Мъ℘♥Мяɣ, честито! Случва се понякога, на мен ми предизвикваха раждане с още едно момиче, но при нея беше така, почти без разкритие, и тя се мъчи мъчи и поиска секцио, и аз да бях, и аз щях да поискам. Да не памтивека да се мъчим като животни.

# 608
Peacock, нямам идея. Понеже голямата отидох да я раждам неподготвена, без багаж, ММ беше натоварен с бойната задача да ходи да купува бабешка нощница и превръзки за след раждане. Донесе ми нощни, каза, че такива му дали в аптеката. Явно някоя добра душа - аптекарка, се е усетила.

# 609
Мърмяу, честито !
Да е много здраво, спокойно и усмихнато бебенцето ти желая !
На теб - бързо възстановяване.

И моето раждане беше предизвикано, пухтях 8 часа без разкритие. Успях обаче, но бях на ръба да си прося секциото.

# 610
  • София
Честито, Мър Мяу!
И аз раждах 17ч с контракции на максимум 8мин, ама да не плашим бременните. Раждане с раждане еднакво няма.

# 611
Мъ℘♥Мяɣ, честито!  Важното е, че всичко е минало вече и сте добре! Simple Smile

# 612
Честито и от мен, Мъ℘♥Мяɣ! Да сте здрави, за да ви изпишат бързо Simple Smile

# 613
Браво, че си издържала, аз бях 21 часа, от които 7 часа на система и ужасно болезнени контракции, след тези 21 часа постигнах 1см разкритие и обещание за още към 14 часа за евентуално пълно. Направо си поисках формуляра за секцио, едва дочаках екипа, но такова облекчение не съм чувствала никога... Та така Simple Smile

Правилно са ти обещали, даже с 1 час са смалили: 36 часа отне всичко. На 21 час бях с едва 3 см ракритие въпреки, че имах и аз от 10 часа преди това окситоцин системи и поисках епидурална, наистина облекчението беше невероятно. Казала ли ти дали бебето е било постериоено разположено, с лицето напред? При мен това беше причината.

# 614
Голячо бебе с голяма главичка не тръгна да слиза, за да натиска. Абе всички тук в болницата казаха, че съм щяла да се измъча жестоко, ако бях продължила... Но момичета с първо раждане имаше и за по 20 мин. се справиха супер лесно. При мен е частен случай Simple Smile Не съжалявам, че опитах, ако не се беше закучило е супер. Но и секциото не е страшно. Така че спокойно!

Тук ми дадоха обикновени нощни превръзки след секциото, аз мислех, че много има да тече, взех една от едно момиче гигантска и мъжът ми донесе тези, които ми бяха за естествено, правилно дават нощни, така че такива нощни си вземете.

Благодаря ви много, скоро и вие да се гушкате с мъниците!

Общи условия

Активация на акаунт