Подготовка за малкия човек -2

• 51 869
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
wild poppy, точно онзи ден гледах във Вис Виталис летни чувалчета. В този на Стсмболийски, обаче беше доста поопразнено, питах кога ще получават стока, не знаеха.

# 586
Блгодаря. Ще взема да преслушам този на Симеоновско.

# 587
Скоро ходих и в него. Понеже търся главно тънки, летни неща обикалям като луда. Та и там нямаха тъничка, памучна пелена. Вчера си поръчах от Фейсбук групата за внос, днес ще я взема.

# 588
Практични ли са тези летните чувалчета за новородено? Чудя се дали да взема и аз.

# 589
За новородено, няма смисъл, според мен, но за по-голямо бебе има огромен смисъл.
Практични ли са тези летните чувалчета за новородено? Чудя се дали да взема и аз.
А защо мерите постоянно тепература?
Защото детето е болно и има температура, но преди да мине 38+, не давам нищо, та, следя какво се случва.

# 590
  • София
Питанката ми беше за  т. нар.профилактично .мерене, като е болно  е ясно.Grinning

# 591
Ех, имам си корито и малка пързалчица за него с шарени животинки.Много съм доволна.

# 592
  • Майнатаун
gerda1, честито! На кое корито точно се спря? Blush

# 593
Някакво от емага, обикновено, но един метър дълго.

# 594
Лелее, вече започна да рита......истината е, че с първото ми дете (Ралица 2г) беше много страшно.....по - цели нощи не съм спала заради това, че рита толкова много, но всяко едно движение и ритане си заслужаваше......за да я видя днес усмихната.....а сега чакаме малкият принц!

# 595
Дишашщи абсорбиращи гащи удачни ли са след секцио?

# 596
В първите дни кървенето е колкото при обилен МЦ. Вземи си каквото ползваш тогава.
Аз слагах нощни превръзки в гащи за еднократна употреба, докато бях в болницата.

# 597
При мен даже и като МЦ не беше, а по-леко. Като лек цикъл. Но слагах нощни, заради лежането, да не се разтича уж насам-натам и по-дълбоки бикини, да отиват над лепенката от операцията.

# 598
При мен намаля след изписването и слава богу не беше така болезнени като цикъл. Само първите два дни беше много болезнено (ама както съм пропуснала 16 МЦ заради бременността и кърменето, съм си много напред откъм превиване).

# 599
Дишашщи абсорбиращи гащи удачни ли са след секцио?
Бях пуснала едни мрежести за по-многократна употреба, сега вече мога да кажа, че са много удобни (завърших със спешно секцио Simple Smile) Кървенето не е толкова обилно, даже обикновени превръзки дават, а аз си слагам едни от ДМ за целта, по-удобни са ми в момента.

Общи условия

Активация на акаунт