Подготовка за малкия човек -2

• 51 836
  • 756
  •   1
Отговори
# 735
При мен не свършиха работа, защото съм с плоски зърна, просто не заставаха правилно. Гледах да го науча по- бързо да засуче правилно.

Силиконовите зърна не се ли препоръчват точно при плоски зърна?

# 736
  • Стара Загора
Ами не знам при какво се препоръчват, но нищо не свършиха, трябва да са някакви супер малки, защото другите са дълги като за жени с оформени зърна, и никаква работа не вършат. Единствените къси, които намерих бяха на Канпол, а те бяха някакви твърди и не беше удобно.
Всичко е търговски измишльотини за мен.
Най- най- добрия вариант е крем за зърна, и да се помага на детето да засуче правилно.

# 737
  • Пловдив
За мен силиконовите протектори бяха изключително важни в първия месец. После спрях да ги ползвам.
Крем за зърна така и не ми потрябва.

# 738
Мазах  с Лансинокс първите няколко дни само. Не съм имала проблем. Бяха ми дали силиконови зърна, не ползвани, и при мен останаха така...предаваме си ги по веригата докато намерят употреба.

# 739
  • София
Момичета, доколкото разбрах този крем се слага още в началото, така ли? Не е нужно да чакаме да станат наранявания, за да сложим. Добре ли е да си го носим още в болницата?

# 740
Бях в болницата като накарах ММ да ми го купи, ползвах Лансинох, много бях доволна.
Още в деня на раждането ми донесоха бебето и като засука, до вечерта гърдите ми вече се бяха разранили.

# 741
И аз си го носих. Започнах да го нанасям при първите признаци на дискомфорт. Останах си с тях, но не знам дали заради крема или защото девойката засукваше перфектно.

# 742
Момичета, давахте ли витамин К на бебоците? Педиатърката каза, че не е задължителен, чудя се да го давам ли.

# 743
Дали са му в болницата, след което на 30 ден дадох аз две капки.

# 744
Даде моята педиатърка, държеше лично, за да не се предозира. Някаква съвсем минимална доза беше 2-3 капки еднократно, а как ги преценят не знам

# 745
  • София
Не знам дали са му давали в болницата, трябва да погледна епикризата. На 30тия ден със сигурност нищо не му е давано.

# 746
Педиатрите му дадоха на консултацията за първия месец. За бебоците е важен приема на Витамин К. След родилното се дава еднократно.

# 747
Има ли значение кога се дава? И аз ли си го купувам или при педиатъра трябва да има?

# 748
Зависи от педиатъра. Не всички имат. Кофти е, ако трябва да купуваш цяло флаконче, защото се дават само няколко капки.

# 749
  • Стара Загора
Даже не съм и чувала за това.

Общи условия

Активация на акаунт