Подготовка за малкия човек -2

• 52 090
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
  • София, България
За тези които се интересуват
CANGAROO Електрически стерилизатор 3в1 е на промоция
https://www.hippoland.net/cangaroo-elektricheski-sterilizator-3v1
Аз също съм с този. Става. Върши същата работа като всички останали стерилизатори. За съжаление, понеже марката е китайска,при нас се развали след месец употреба. Върнахме го в Хипо,оправиха го за седмица. Естествено,през това време нямаше как без стерилизация,та мъжът ми купи на Chicco стерилизатора. Италианският има една идея по-добър дизайн и събира повече неща,но за това сме си струва по-високата цена

# 121
Аз стерилизирах в уреда за готвене на пара. Ако имате такъв уред,  стерилизаторът е излишен. Според мен е по-добра инвестиция от стерилизатор, който върши работа за няколко месеца. Освен това после може да варите зеленчуци, риба на пара за захранването. Аз имах такъв от години вече и го ползвам много за храната на беба.

# 122
Освен това, ако кърмите, няма кой знае какво за стерилизация. И една тенджера върши работа.
Нашият стерилизатор е на Авент, назаем от кумовете. Бих ви посъветвала да разпитате познати с деца над годинка дали могат да ви дадат техния. Ползва се само първите 6-7 месеца. После като пролазят няма много смисъл от стерилизирането.

# 123
На мен първия път ми даде приятелка. Сега съм решила да не си купувам. За едно шише за вода и един биберон не виждам смисъл. Ще си ги изварявам в тенджерата, а и се каня да си купя уред за готвене на пара от много време, ето още един повод. 😜

# 124
  • Стара Загора
И много място заема, само го подмятам, и ще видя кога ще го изпратя на някъде.

# 125
Ами имате късмет с уреда на пара - в Лидл ще го има Joy
Аз взех стерилизатор на Авент от зълва ми, няма да купувам, ако нямаше от къде щях да изчакам да видя как ще се храни детето, за да преценя дали ми трябва, защото тези на Авент гледам не са без пари...

# 126
Уу, това е огромно. Моето  е по-малко и има и пасатор.

# 127
А, тоя на Авент да не мислиш, че е малък... А аз имам уреди всякакви, само стерилизатор си нямах Joy

Имам да гладя още... а ме помръзква, остава ми време сега вечер, защото още ходя на работа, засега признаци да се появява бебето няма, но то и по термин е 11.04, дано устиска до тогава по ред причини, ама когато тогава, аз да взема да съм изгладила до тогава поне.

# 128
  • Стара Загора
Ооо, то не остана много време!  Леко раждане и здраво бебче, и нека се роди на термин Simple Smile Моя след термин се роди даже.

# 129
Мър, браво щом ходиш още на работа. Аз в 9 месец се клатушках като пияна патка, ако трябваше да ходя на работа, не знам. Simple Smile

# 130
Ооо, то не остана много време!  Леко раждане и здраво бебче, и нека се роди на термин Simple Smile Моя след термин се роди даже.
Благодаря много Hug То АГ ми я няма от 3-ти до 9-ти и затова ми се иска да е на термин, може и малко след, ама да съм си по-спокойна, макар че тя ще ме остави в добри ръце, но все пак, друго си е... Обещах да стискам краката докато я няма, ама колко и как ще ги стискам не знам Joy

Жана, то и аз последната седмица и нещо се клатя като мечка след зимен сън, но не ми се виси в нас, защото ако вися вкъщи го правя на дивана, а легнала/полегнала ми иде да се срежа от кръста надолу, адски ме боли кръста, почти цялата бременност бях с болящ кръст/таз, но от няколко седмици съвсем зле стана, едва се обръщам, лежа малко на една страна - боли, обръщам се с адски мъки на другата - пак малко, пак боли, че чак и тазобедрените стави Dizzy Face Та по-добре да се клатя в работата, че има и какво да правя, и хич нямам време да седна да си мисля разни неща, типични за този период...

# 131
На мен в 8 и 9 месец ми дойде супер пауър 😆 не се спирах. Майка казваше, че ще родя по улиците 😆

# 132
А на мен ми казват, че ще родя по колите. Малий! Срамота и излагация.
Ми ,като няма кой да свърши задачи, аз съм.

# 133
Аз така хубавко си починаха преди да родя. Но не слязох от колата. Шегуваха се с мен , че ще родя в Лидл, защото бях през ден там Wink

# 134
Аз също си шофирам, между другото много от нещата при мен, които казват, че са типични ги нямаше, включително разсеяност, отвеяност, даже напротив, или пък избухливост, ревливост - тц. Напълно адекватна съм си Joy

Общи условия

Активация на акаунт