Подготовка за малкия човек -2

• 51 849
  • 756
  •   1
Отговори
# 690
  • Германия
Хм а какви са тези пт снимката, аз май не съм гледала внимтелно в магазина ама не съм ги виждала. Аз от 3ката съм взимала един оранжев пакет.

Тея са някакви натурални/био някакви... Много по-дълбоки са и са като от вестник.
Аз точно за оражевите пратих майка ми. Тя видяла това оранжевото на пакета и го взела..

ММ и той веднъж взе от тях, като го пратих да купи 2ка зелени. И той взел тези. На мен не ми направи впечатление да са много по-различни от нормалните, но това беше преди една година, вече съм ги забравил..

# 691
  • София
Благодаря ви много за мненията. Вече реших : взимам единица или двойка от памперсите на Lidl и каквото сабя покаже Simple Smile още в болницата ще си проличи дали ще са ок за бебето, а таткото винаги може да донесе и други. Втори вариант ще са Libero.

# 692
  • София
Аз съм доволна от Pampers active baby dry. Пропускал ми е броени пъти в началото, но подозирам, че аз нещо не съм го слагала както трябва.

# 693
Пропускането на пампитата, според мен, идва от неправилното им поставяне или прекаленно дълго време без смяна. Минала съм през почти всички пампита, но използвам или бейбилов или памперс зелен, най-добро съотношения цена качество, мекички и дълбоки. Проблем с пампито има ако бебето се подсече, а това, че е пропуснал, има както казах друга причина.

# 694
  • Стара Загора
Минала съм през почти всички памперси, никои не пропускат, само някакви единични случаи на експлозии.

# 695
Онзи ден приятелка си купи Хъджис. Много мекички и тънички, с ластик на гърба. Обаче едно не ми хареса - отпред са като резнати, няма го това удължение, в/у което се лепва лентата и се съмнявам, че малкия може да се опикава с тях. Не знам дали ще ме разберете какво имам предвид.
Иначе ги купи за 13 лв. 42 бр., р-р 4, много добра цена.
Хубави са, мекички. Аз и от тях съм взимала мисля, че софт бяха. Две неща малко ме дразниха - това, че липсва това удължение, за което говориш и че бяха някак си плитки. Бебо тогава си отховаряше точно на килограмите за 2ка, но за дсща му залепя памперса някак си все трябваше да опъвам нагоре пррдната част.От друга страна не се получава това провисване отдолу като при другите памперси, защото Хъгитата са по тялото почти, но не ми допадна много това. Така де изхарчихме си пакета Grinning Аз и на другите откривам недостатъци, ама в крайна сметка не са нищо фатално за такув консуматив Wink Единствените, които никога не бих повторила са Памперс.

# 696
Аз използвам тези на Pampers premium care и съм доволна.

# 697
Поп-ин на Close Parent многократни. Имат двойни ластици и издържат цяла нощ. Едноразмерни са и ще ги ползвате до приучаването на гърне. Прането не отнема повече време от изхвърлянето на еднократните. Тази седмица са намалени.

# 698
  • Стара Загора
Поп-ин на Close Parent многократни. Имат двойни ластици и издържат цяла нощ. Едноразмерни са и ще ги ползвате до приучаването на гърне. Прането не отнема повече време от изхвърлянето на еднократните. Тази седмица са намалени.
И аз искам многократни, ама това е огромна инвестиция.
Не разбирам, вместо да е по- евтино за да те приканят да живееш "зелено", то е адски скъпо.
Общо взето всичко здравословно и природосъобразно е на луди цени.

# 699
Къде е това намаление?

# 700
И аз искам многократни, ама това е огромна инвестиция.
Не разбирам, вместо да е по- евтино за да те приканят да живееш "зелено", то е адски скъпо.
Общо взето всичко здравословно и природосъобразно е на луди цени.
И аз ползвам многократни. Доволна съм .  На пръв поглед изглежда скъпа инвестиция, но би могла да минеш и с 200-300лв. И с тази инвестиция да си отгледаш детето, че и второ... разбира се, всеки сам решава. Но може и да не е токлкова скъпо. Прифолдите и китайските са отличен по-бюджетен вариант.

# 701
Отгледах дете 1 с многократни пелени, които могат да са скъпи, могат и да са доста евтини. Варианти има много. При всички положения, не са по-скъпи от еднократните, дори с цената на вода, ток и прах за пране. Препоръчвам ги с две ръце.

# 702
  • София
На мен са ми мега удобни многократните. Ползваме китайчета. Цялата инвестиция дотук ми е 250лв и скоро няма да имам нужда от друго, а може и изобщо да не се наложи. Имам 12джоба, един куп подложки, четири рула еднократни подложки.

# 703
Герда, намалението е в peleni.bg.

Кросче, многократните си избиват за 2-3 месеца парите и после си много на плюс, а и има бюджетни - ezbaby, Алва. Евтините ми вършат идеална работа за през деня. Сериозни пари инвестирам само за няколко нощни.

# 704
Пропускането на пампитата, според мен, идва от неправилното им поставяне или прекаленно дълго време без смяна.
В ден, в който бях сменила 14 памперса, защото на всяко изпикаване ревеше пак бяха пропуснали, така че за мен тези памперси Не попиват!

Общи условия

Активация на акаунт