Подготовка за малкия човек -2

• 51 828
  • 756
  •   1
Отговори
# 720
Когато си купувахме количката преди две години, на промоция беше тази, която е 2 в 1. Попитах продавачите за отделно кошче за кола и жената тогава ме разубеди - защо да съм давала още 400-500лв за кошница за кола, която бързо отеснява и реално няма да я ползваме дълго. Не взехме. Но после, когато от кошницата за кола, която имахме и не беше съвместима с количката ни, местихме заспалото бебе в коша за новородено и то се будеше, съжалявах, че не сме купили за нашата количка Grinning Сега за второто пак се замислих дали пък да не вземем подходяща кошница, защото често пътуваме, но мисля, че пак ще се откажа.

# 721
  • Стара Загора
За кошчето за кола не се прави компромис, такива 3 в 1 не са добър избор.

# 722
Зависи каква ти е количката 3 в 1. Столчето на Peg Perego e в класацията най-сигурните. За нас това беше важно. Сега сме със Cybex, което е с една възглавница отпред вместо колани. Притесняваше ме дали малката няма да я дразни тази възглавница, тъй като й ограничава движенията, но засега нямаме проблеми.

# 723
Аз съм взела количка на baby design , съответно и кошчето е с него. Сега сме му взели стол за кола на Мони и ми харесва , че има легнало положение , защото не му клюмва главата, когато заспи

# 724
Момичета, някой ползвал ли е столче за кола на kiddy да каже мнение.

# 725
  • Германия
Момичета, някой ползвал ли е столче за кола на kiddy да каже мнение.

Аз не съм, но до колкото съм чувала в тестовете са винаги с много добри оценки за сигурност, особено кошчето им. Една позната има такова и е много доволна.

# 726
Аз съм взела количка на baby design , съответно и кошчето е с него. Сега сме му взели стол за кола на Мони и ми харесва , че има легнало положение , защото не му клюмва главата, когато заспи

Аз използвам такова за дъщеря си.....прекрасно е, наистина с чиста съвест може да си го купите!

# 727
Здравейте. Да се похваля с покупки.
2 ронпъра с дълъг ръкав
2 ромпъра с къс
2 чифта ританки
3бодита с дълъг ръкав
2 бодита с къс
2 дълги панталончета и 4 чифта чорапки
Взех и шише за хранене и 2 залъгалки. Остават ми помпа за кърма, още едно шише, силиконови зърна, подплънки и пелени. Другото го имам от баткото.

# 728
  • София
Липсва ми това пазаруване Heart

# 729
Силиконови зърна не ми бяха нужни.

# 730

Блазе ти. На мен ми спасиха кърменето първите 2 седмици.

# 731

Не всеки има този късмет. За мен са абсолютно наложителни.

# 732
Момичета, в блога на Хедра четох, че силиконовите зэрна не предотвратяват разраняването, дори може да влошат нещата. Сега се чудя дали да взимам. Първият път не взех, а разраняването беше адско. Мисля да почна да се мажа с ланолинов крем още от сега, пък ще решавам в движение.

# 733
  • Стара Загора
При мен не свършиха работа, защото съм с плоски зърна, просто не заставаха правилно. Гледах да го науча по- бързо да засуче правилно.

# 734
Аз не съм си подготвяла зърната предварително, защото четох, че няма смисъл.
Когато родих си мажех зърната с крем на Матернеа и Лансинох . Отделно изсипвах прилично количество  на подплънките и налагах като компрес. Рани съм получавала, когато ме нахапе.Тогава слагам копрес от смпадлика и минава за деен.

Общи условия

Активация на акаунт