Сполучливи имитации на маркови парфюми - 22

• 136 532
  • 723
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте. Търсих в темата и в началния пост, но не можах да открия нищо.

Кой е оригиналният аромат на това?

# 286
Здравейте. Търсих в темата и в началния пост, но не можах да открия нищо.

Кой е оригиналният аромат на това?
Скрит текст:
Според потребителите във Фрагрантика, имитира "Taj Sunset" на Ескада:
https://www.fragrantica.com/perfume/Escada/Taj-Sunset-10611.html

# 287
Благодаря. Flowers Cherry Blossom

И за да не е спам, много харесвам Рефанската имитация на Пако Рабан - Инвиктус. Слагам двойно капки и е супер дълготраен. Този аромат е един от любимите ми мъжки. Heart

# 288
На Заг го има one million prive for man и
Е  много по-хубав от стандартния вариант, поне за мен де Simple Smile

# 289
Рефан са пуснали нова серия Temptation blend:
https://e-refan.bg/temptation-blend-55-%D0%BC%D0%BB-cat90.html

По-скъпи са от традиционното. Очевидно са вдъхновени от нишовите серии на дизайнерите, а опаковките напомнят на колекцията Private blend на Том Форд.
Някой пробвал ли ги е вече? Имитират ли определени парфюми или са си техни творения?

# 290
  • София
Nikolay87 - много интересно инфо! Благодаря ти! Ще ги преслушам при първа възможност! Дизайна им е много добър, поне на картинките от сайта.

Иначе бях скоро до щанд на Парфен - обичам да си преслушам разни неща от тяхната листа и често откривам невероятни съкровища, та разпитах любезната консултантка - какво става, ще имат ли нови аромати, а тя ми върна, че очакват до около месец 20-25 нови парфюма! Дано да е вярно...
Единствено по-ново налично имали Chanel Gabrielle - пръсна ми го - по спомени доста ми заприлича на оригинала, може една идея по-мек ми се стори. Но мението ми не е обективно изобщо.

# 291
  • София
Преди малко скокнах до пазара на Красно Село/София/, защото ми е близо до офиса и има хубав магазин на Рефан, та пробвах част от новата TEMPTATION BLEND колекция.
Консултанката беше много приятна и комуникативна, като каза, че парфюмите са твърде нови и има само проби, като очаква да ги зареди другата седмица.
Жената беше така любезна, да ми предостави пробите да си пръсна - разбира се, веднага се възползвах и то на кожа Smile
Първите ми впечатления са отлични! Композициите са откровено ориенталски, плътни, тежки от първия миг в типично арабски стил. Няма върхови цитрусови нотки, няма нежни цветенца и тн. Почти всичките имат извявена роза, така че розофобите може би ще са разочаровани.
За мен, розата е в стила на арабските рози - пищна, наситена, заслаждаща. Хората харесващи приве линията на Том Форд ще останат доволни - TEMPTATION BLEND парфюмите доста напомнят именно по-зряло ниш и специфично излъчване, но все пак са направени да са носими, така че за мен, някъде по средата е положението. Да кажем за сравнение, напомнят ми композициите на френската марка Les Senteurs Gourmandes.
Смятам, че всичките от тази нова колекция заслужават самостоятелно тестване, защото всеки един е сложен и тежък.  Рефан заслужават адмирации за тази идея и вярвам, че ако шишета в действителност изглеждат толкова добре, за тази цена, човек наистина  може да получи усещане за завършен и качествен продукт.

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 13:03 от Deetron

# 292
Deetron, благодаря за инфото!
Явно тези парфюми ще са доста добри. Ще ги пробвам при първа възможност. Simple Smile

# 293
  • София
Deetron, благодаря за инфото!
Явно тези парфюми ще са доста добри. Ще ги пробвам при първа възможност. Simple Smile
Nikolay87 - за нищо! То всъщност твоят пост ме провокира да ги потърся Hands Plus1
А дали колекцията е добра - за моя вкус твърдо ДА, но аз имам изявен афинитет към типичните плътни ориенталци. Така че, не смея да я препоръчвам на хора, които нямат интерес към Изтока и по-тежките парфюми.

# 294
Значи и на мен ще ми харесат - имам особена слабост към тежките ориенталски аромати. Дано да си оправдаят и високата цена.

# 295
Има явно парфюмна телепатия Smile Загледах я тази нова колекция на Рефан, но нищо още не съм пробвала.  От капачка подуших някаква роза и не ми се стори зле- точно ориенталски стил, нещо към- то нишовите кутии са докарали. Simple Smile Обаче шишето не е като на снимка хубаво,  видях го- матирано стъкло, тъмна капачка но нищо особено. Не че това е важно, но все пак и цените са високи.  Детрон, едната кутия беше отворена и веднага си наврях носа Satisfied но за пръскане ми се стори , че е доста топло да се омажа с тоя стил сега.

Открих си страхотно парфюмче при тях, незнам от кога е-  351Rose Imperiale Creed  , но ми отвя главата. Не познавам оригинала, но този е много нежна пудрена розичка, не е и много розов, но е точно това дето сума ти време търся из парфюмното царство. Та за розолюбители препоръчвам тест.

# 296
  • София
Значи и на мен ще ми харесат - имам особена слабост към тежките ориенталски аромати. Дано да си оправдаят и високата цена.
Г-жа Вейдър - е, дори и да те разочароват парфюмите от тази колекция, нищо не губиш.  Само печелиш приятно парфюмно преживяване, докато тестваш, анализираш и си мислиш как ти стоят и тн. Не се налага да купуваме на сляпо или да плащаме проби по 10лв за 2мл Smile

Chocolat_ - ами за мен, ориенталците често на топло се развиват още по-добре, така че аз не се притесних да се понапръскам. Мерси за идеята - 351Rose Imperiale Creed.

# 297
  • Бургас
Мда,Chanel Gabrielle,/аз обаче пиша за Рефанския,този на Парфен не познавам за съжаление/ е толкова близък до оригинала,че човек спокойно може да не влага толкова пари в него.Deetron,благодаря и аз за споделеното инфо,ще отида да я пробвам тази нова колекция,20-25 нови аромата от Парфен си е сериозна работа адски ми е интересно кои ще бъдат. Laughing

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 14:23 от Bright Crystal

# 298
Баргело-Рафаела Голд пускат скоро нов аромат-Олимпеа Аква-307B.Ще видим дали са се справили,Олимпеата е любиммия ми аромат,дано и този е така успешен.

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 06:52 от Mimeto74

# 299
  • Габрово
e-хаа...браво...ще има новости....
и аз съм любопитна за новите аромати...

Общи условия

Активация на акаунт