Бързи здравословни въпроси и отговори – 13

• 62 381
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Възможно ли е от стрес човек да не може да си вземе въздух (да се събуди,че не може да диша) ?

# 661
vici75 благодаря много

Лисичке, възможно е, според мен. Паник атака да е.

# 662
  • Burgas, Bulgaria
Нормално ли е след кюретаж да няма и капка кървене , зацапване , нищичко ?

# 663
Да
Аз имах само няколко капки след самия кюртаж, даже не ми дадоха антибиотик. Всичко мина и замина, все едно не е било. Мисля, че бях съвсем в началото, както си ти. Даже цикъла не ми се промени особено
Имала съм и със страхотен теч и възпаление, всякакви варианти може.
Чувай се с лекаря и следи за необичайни симптоми, но не се психирай ако ги няма.

# 664
  • Burgas, Bulgaria
HAPPY  ,  БЛАГОДАРЯ ти ,  точно защото предния беше с теч почти месец се изненадах сега  , доктора каза, че  не очаква дълго кървене , защото е малка г. с.  ,  благодаря ти още веднъж и за първият ти коментар след като писах за чудната случка ,  чувството ми бе отвратително лично към мен , но прочитайки  , че стават такива неща и на други хора , мааалко ми поолекна .  После пък док каза да спра да се вайкам толкова , защото и в семействата на АГ стават незнайно от къде бели  ... Дори ми разказа , как при вързани тръби на две места е оперирал по спешност бременна с отлепена плацента и  даже е снимал тръбите  ,няма обяснение как е забременяла тази жена , .

# 665
Здравейте, имах нормално раждане с вътрешни шевове. На около 40- тия ден след изтичане на лохиите, с мъжа ми решихме да възобновим половите си отношения. Аз вече се чувствах добре, но при проникване беше много болезнено и много много тясно. След проникването обаче потече кръв, която цапале до другия ден .. От тогава минаха 10 дни и продължава едно жълто течение. От тогава насам нищо не сме правили.
Та ви питам..да не би да сме скъсали някои от вътрешните шевове. Основателни ли са притесненията ми.
На гинеколог ще отида, но ми е трудно заради бебето. Не мога да го оставя само.

# 666
По-добре иди, и с бебето да си, няма да си първата. То няма да избяга от количката, докато те  преглеждат, нито пък лекарят ще се шокира от новородено бебе. Ако се притесняваш от зарази, избери частен кабинет на опитен акушер-гинеколог.
На мен не ми се струва нормално, това което описваш. Ако нещо не е наред по шевовете, по-добре да видят. Не че съм експерт.

# 667
По добре да го оставя бебето на някои, защото ако количката не се движи и Беба плаче. А това ще стане другата седмица, а дотогава вече сериозно взех да се притеснявам. Иначе в момента усещам леко постъпване и пощипване, но много рядко. При уриниране всичко е нормално.

# 668
Здравейте, може ли някой да ми помогне с резултати от кръвна картина ,имам доста висок химоглобин 154 и завишен Химатокрит 0,47  при норма 0,35  - 0,44.Колко опасно е това

# 669
Как е броя на еритроцитите?Пиеш ли някакви лекарства или витамини? Имаш ли проблеми с белите дробове или сърцето?

# 670
Еритроцитите са в норма 5,1 норма до 5,4 ,ако има значение кашлям от почти 10год.но при снимки и пулмолог като отида нищо не се намира и казаха че кашлям от нерви. Сърцето прескача но и холтер и кардиолози казват че е здраво и това от нерви Simple Smile странна работа

# 671
Най-вероятно резултатите са в следствие от кашлицата и обаждат евентуален проблем в белите дробове. Предполагам ще се консултираш с лекар и той ще назначи адекватно лечение. При пушачи също е възможно повишение на двата показателя.

# 672
Благодаря за бързата реакция! Да ще се консолтирам и ще повторя изследванията

# 673
Пожелавам ти всичко да е наред. Hug
Може да намалиш месото за няколко дни и да наблегнеш на риба и варива.

# 674
Благодаря още веднъж  Blush

Общи условия

Активация на акаунт