Рим - 19 тема

• 92 405
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • Вестерос
Кога е този фестивал?

Пантеона не видях да посетите

# 631
  • No Line On The Horizon
Кога е този фестивал?

Пантеона не видях да посетите

А, как без Пантеона! Пропуснала съм го.

Фестивалът е до края на август https://www.enjoyroma.eu/2015/06/21/trastevere-summer-festival-f … -along-the-river/

# 632
При тази програма трябва да препускате напред-назад.

# 633
  • No Line On The Horizon
Ами малко по диагонал ще ги минаваме забележителностите, но отиваме заради децата и явно ще е програма Максимум за толкова време. Пък и винаги може да отпадне Тиволи, и да се разреди програмата от втория ден.

# 634
На мен точно втори ден ми се стори много оптимистичен.
И ние бяхме с децата и сега си мисля, че с удоволствие бих заменила Тиволи с площадите.
А децата, ах децата, казах им че следващата разходка е без тях 😂😂😂  Това тинейджъра не е като човека hahaha

# 635
  • Варна
Запис да следя за децата. Нашето е почти на 4. Сега умувам Рим или Париж е за "с него".

# 636
  • No Line On The Horizon
Надявам се, да не ми скъсат нервите, че имам тъкмо два броя нечовеци.

# 637
  • София, България
Запис да следя за децата. Нашето е почти на 4. Сега умувам Рим или Париж е за "с него".

Ние сме ходили във Виена с малки деца. Разкошен град за деца - зоопарка, детския музей Зуум, къщата на моретата, къщата на музиката, природо-научния музей, техническия музей, въжените градини в Каленберг, разкошни детски площадки по парковете ... Като пътуваме с децата се концентрираме върху тези части от града, подходящи за деца. Ако отидете в Париж, можете да скокнете сигурно до Дисниленд. В Рим какво интересно има за децата?

# 638
  • Варна
Първоначално мислехме там, но без дете. В последствие решихме на е с него.
Иначе какво има за деца.. нищо.
Дисниленд определено си е да посещение, но след още някоя година. Сега е много вероятно на много атракциони да не го пуснат.

# 639
  • Торонто
Полетът за Рим на 14-ти aвгуст е изчезнал в сайта на Wizz Air, както и за всеки вторник и четвъртък на месец август.
Някой знае ли на какво се дължи това?

Редактирам се, видях предната страница и темата за Уиз, явно това е положението.
Ще вземем вечерния на Bulgaria Air, който пристига в 8. Това вероятно значи 10 часа в хотела... Eдин загубен ден, но каквото такова.
Ще гледаме да се организираме за вечерна разходка.

Последна редакция: пн, 16 юли 2018, 09:02 от Sofi

# 640
Идея за децата: http://magicland.it/en

# 641
Колко от атракциите в един увеселителен парк стават за дете на 4?

# 642
Колко от атракциите в един увеселителен парк стават за дете на 4?
Като скролнеш надолу и има означения с различни цветове кое за кого става.

# 643
  • Toronto, Canada
Полетът за Рим на 14-ти aвгуст е изчезнал в сайта на Wizz Air, както и за всеки вторник и четвъртък на месец август.
Някой знае ли на какво се дължи това?

Редактирам се, видях предната страница и темата за Уиз, явно това е положението.
Ще вземем вечерния на Bulgaria Air, който пристига в 8. Това вероятно значи 10 часа в хотела... Eдин загубен ден, но каквото такова.
Ще гледаме да се организираме за вечерна разходка.

Ние бяхме с полет на 14 и ни го промениха на 15, но аз го канселирах. Н еказаха защо го променят и т.н. Букнах с Ryan air от 14 до 17.

# 644
  • Варна

Привет! Може ли малко повече инфо за този парк. Цената от 35 евро всички атракциони ли включва или е само вход? Може ли да се стигне с обществен транспорт?

Общи условия

Активация на акаунт