Дневникът- тема 90 - Да отслабнем всички заедно!

• 58 054
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
Хахаха много сте готини, да знаете Simple Smile
Lion Queen и аз го гледах преди, после исках да го гледам онлайн, но не го откривам. И го изпускам, че не зная кога го дават. А крачетата ми и по-добри времена помнят. Доста по тънки са били. Сега слабеят от колената нагоре пълзи ефекта.
Да бе, вярно е, по-сериозни тренировки не съм правила до сега. Надявам се и аз отведнъж да спадна, но уви нещо не ми се вярва, аз мускули виждам да се очертават, ама мазнините около тях си седят непокътнати. Явно ще е от манджата тая работа. Коремчето е все така широко, нищо че в средата вече се забелязват две прави черти като да оформят мускулите. Може би след 8 ми ще мина малко на протеини да видя какво ще ми се случи.

# 526
  • София
Страхотни сте, толкова мотивиращи! Духче, ти не беше ли пускала снимка и преди няколко месеци, вижда се напредък.

Това предаване дават ли го сега по някой канал или онлайн го гледате?

Добре дошли на новите!

Кайсия, много хбаво име си избрала за дъщеря ти! ;p

# 527
Духче, висока ли си? Изглеждаш съвсем нормално и ще става все по добре Heart

Такава пролетна умора ме е налегнала че не е истина. И апетит нямам което се случва за пръв път от сто години, от това пък че не ям нищо, още повече ми треперят ръцете и краката.  Днес мислех активия за обяд, но нищо не ядох. Сега дойдох до майка ми и се изкуших от постен боб с много подправки, баща ми пости и прави най страхотния боб! Та хапнах няма и един черпак.  

Последна редакция: ср, 04 апр 2018, 08:43 от Анонимен

# 528
  • Бургас
Гери, миналата година бях така скапана. Жестока пролетна умора. Оказа се просто липса на витамини и почивка. Тази година няма и помен. Та си мисля, че т.нар. "пролетна умора" си е чиста умора, липса на слънце, излизане на разходки, пресни плодове и зеленчуци, смяна на времето и всичко това накуп, понякога ни идва много.

# 529
Умора си е.  Хем нищо не правя, не ходя на работа, но рутината ме убива.

# 530
Lion Queen, не е странно. Даже сме обсъждали тук преди време Secret Eaters. Аз него най обичам да го гледам, докато ям Grinning

Аз също страдам от пролетна умора. Даже точно "страдам" е точната дума. Снощи съм спала 9 часа, днес се чувствам като парцал. Нямам мотивация за нищо, а ми се яде като за петима. Удържам фронта що-годе, макар че днес мушнах един протеинов бар. Впрочем взех си още 2 - в Ремедиума има намаление на баровете на Quest Heart

Ластиците ми са тук. Чакаме сега и мотивацията да пристигне Simple Smile Чакам и цикъл, де, и това помага/пречи.

# 531
  • София, България
Превиших калориите с 326... , може и да са по-малко, че винаги гледам да преувелича малко с количествата, а също така, ако не излиза на баркод или пък самият продукт няма такъв, то гледам да избера най-калоричното от списъка. Трябва да си стягам гъза, защото днес пак нищо не направих. Наистина е гадно да съм сама със себе си и да нямам компания. Днес мих съдове и това е единствената физическа дейност.

Последна редакция: ср, 04 апр 2018, 14:00 от tissi

# 532
  • here, there, everywhere
Tissi, не знаех, че си имала инцидент. Съжалявам. Пак ще стигнеш където си била. Важното е, че вървиш по правилния път. А един ден превишаване на калориите не е беда, споко.

Queen, може да погледнем за заместители, но дай етикет на тези шейкове. Какво съдържат и какво е съдържанието на въглехидрати, протеини и мазнини. Ама верно ли те държат сита? Аз имам чувството, ме ще съм все гладна. Иначе дух определено имаш, ще се справиш.

Гери, ако всеки ден си стриктна и въртиш и резултатите ще дойдат. Велото е добро и щадящо и за колена (автокоректора беше писал вместо велото- селото хахаха).

Аз вчера бях много кисела и нямах тренировка. Храната беше също малко ( нетипично за мен). Довечера ще се отчета за днес.

# 533
Ехоо, добро утро Simple Smile))
Обичам да си пия кафето с вас, казвала ли съм ви го?
Напоследък темата много ме радва, една позитивна, енергична, подкрепяща ми е Simple Smile)

Tissi с такава мадама с удоволствие ще се разхождам по пешеходната алея Wink
Гери, че то постния боб е толкова нискокалоричен, защо го броиш за нарушение? Иначе съм висока и стройна като табуретка - 162 по лична карта, ама действително май съм 158-160 Flushed
Аз не помня в тази тема ли писах или в друга, но за пролетната умора, аз препоръчвам с две ръце сарженор - аминокиселини ампули, не са скъпи, един курс излиза към 15 лв. Личната лекарка (която цял живот ме лекува само с витамин ц и исла касис, не ми  дава да пия аулин и нимезил и всякакви болкоуспокояващи, че рушали черния дроб), ми ги изписа - демек  - вярвам й. Пък и имаше моменти отчайващи просто - седя и заспивам права, не мога да вървя, не възприемам - абе жив труп. Още след втората живнах.

Lion Queen - и аз ти се забавлявам с постовете, пък и толкова от себе си виждам в писанията ти Grinning Само че при мен беше "а тази година вече ще съм с половинки бански"... "бе и лицето ми е красиво" Simple Smile
Аз разбирам как не огладняваш, за мен едни от най-засищащите неща са супи и смутита.

Нещо калорийната теория при мен не проработи - защо не знам, пък и се уморих да търся причини защо нещо не работи.
Колкото и грешно да е според някои, аз ефект и резултат имах само с глад - туй е истината за мен. Свалях само с лунни дни, с водни дни, с дни на сокове и даже с фастинг тип ОМАД. Вчера пак гледах на Веси от No Sugar страницата (много ме кефи тази жена), докато праивх йога отстрани ми светеше, че учителката има клип за фастинга и накрая дойде Миа, която отново заговори за него. Действително само с фастинг (през деня някой плод, зеленчук, сурово десертче) и лека вечеря си свалях на корем.
Въпросът е, съм ли достатъчно компетентна, за да мога да си изграждам менюта, в които чрез едно хранене да си набавям необходимите макро и микро нутриенти? В крайна сметка едва ли ще е толкова сложно - източник на протеин, източник на манзини, източник на въглехидрати - не е генно инженерство, нали?
Така де, днес ще се пробвам с 16/8, че свикнах да закусвам и дори това, ще ми е тегаво Simple Smile

# 534
  • тук и там
Tissi,продължавай  все така!Между снимка 2 и 3 има голяма разлика!Сигурна съм че скоро ще постигнеш желаната форма.Млада си,намерила си начин на хранене,който дава резултат-значи ще успееш! Hug

При мен нищо ново.Продължавам.Имам известни стресови фактори,но то кой ли няма.
Скрит текст:
Малкото ще го водя на лекар днес.Този път едва ли ще мине без АБ.Не мога да  му сваля температурата вече 5 дни и нищо не е ял от тогава.Висока -39,7-40.През няколко часа редувам сиропи,посвали до 37,7 и после айде пак ..Направо го изтощи напълно .Лекарката не работеше и  вчера,за това чак днес  ще ходим.Цял ден го разнасям,защото иска да го гушкат като е болен.Повръща от кашлицата.Тази вечер накарам ММ да ме смени и той да спи при малкото,че 4 нощи не бях спала. Скоро такъв гаден вирус не е имало в къщи.

# 535
За пролетната умора "лечението" е "силна" храна.Тялото е изтощено от зимните "липси", а при диети-още повече....

Последно "страдах" от пролетна умора, като бях вегетарианка.....последните години и помен няма от нея.
Вчера съм била навън и ходом от около 13.00 часа до към 19.00......прибрах се, приготвях вечеря, слагане-раздигане на маси, чаша вино....никакъв проблем.
Само дето си легнах към 22.30 и до 5 минути бях заспала....  Laughing  дори не успях да си прочета дежурните 10-на страници, "приспивни"....

# 536
Сарженорът ми го хвали една приятелка. Аз обаче нямам време да се уморя, имам 100 неща на главата си сега. Лошото е, че от време на време се събуждам от крампи в краката и явно ще трябва пак да почна да пия магнезий, само се чудя какъв този път.
Тиси, разликата е повече от очевидна между снимка 2 и 3, така че си поела по верния път, продължавай така.

# 537
Съни - Магнерот Simple Smile

# 538
Кайсийке, ако е вирус както го наричаш няма абсолютно никаква нужда от АБ. Той трепе само бактериите, част и от полезните затова до някаква степен рухва имунитета. Аз при съмнение му пускам едно бързо кръвно изследване и директно с него съм при личния.  Т.нар ц реактивен протеин, той се повишава единствено при бактериална инфекция. Гуш!  И да се оправя по бързо малкия човек. Ужасно е като са болнички.

Духче, под "изкуших" имах предвид по скоро че нищо друго не ми се ядеше цял ден, но бобеца с един тон подправки, цели глави чесън и т.н. просто ме съблазни Simple Smile

Тиси, пътя ти очевидно е правилен и резултатите са уау! Продължавай Heart

Липсва ми времето когато мислех че съм дебела и постоянно си търсех кусури

И една от сега на 85-те ми кила, като пак си давам сметка колко са важни дрехи,обувки и т.н.. Щото имам и с дънки и маратонки и там изглеждам имам чувството че поне 20кг отгоре

Надрасканото огледало е без коментар, в нас всичко е надраскано,пардон нарисувано!  Simple Smile

Не знам как да скрия снимките, ще ме извинявате или ми обяснете Joy

Сега ще прочета за  сарнежорът и спрете да пишете, че не мога да публикувам Joy

# 539
Духе, благодаря.
Гери, аз съм 165 см, ама още на 70 кг. изглеждат както ти на 80+.

Общи условия

Активация на акаунт