Дневникът- тема 90 - Да отслабнем всички заедно!

• 58 060
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
  • тук и там
Герганче,не изглеждаш  въобще 85 килограма.

За АБ,тук рядко изписват,моят не е пил от година..Но с тази температура вече 5 дни,най-вероятно от ВИ е станала вече бактериална.

# 541
Така говорите щот' не ви показвам снимката с дънки.  Тук баджаците са скрити под полата, талията е оформена с черна блуза, а има и едни ботички с токче за разкош Simple Smile
Тая с дънките си я пазя като ми се дояде нещо вредно .
След малко сме на детски рожден ден между другото, та съм си заредила снимката като тапет на телефона Joy

Кайсия, важното е да се оправи. С пет дни температура и на мен ми се струва, че е минал ниво "вирус" и вече е на следващо ниво.. :*

# 542
  • тук и там
Ай ся-по бански няма да се показваме.. Wink

Щом можеш да сложиш права пола-значи са ти добре бедрата.Аз и слаба да съм-пак  не мога.За мен само "A" форма на рокли и поли  стават..

И да се поФаля-днес кантара показа 83,00 кг.Ден девет -1,400 кг станаха изведнъж..Grinning.Може да е вода,но приятно ми стана..
Да се допиша..Всъщност се оказа че днес е ден десети.Разгледах си таблицата-за сега показва,че имам  значителен спад в теглото на всеки 5 дни.Дано да върви все така!

Последна редакция: ср, 04 апр 2018, 09:46 от Kaisia

# 543
Добро утро и от мен, макар че аз съм станала още в 4:30. Вече от 3 седмици не съм близвала сладко или хляб, картофи или ориз. Въобще само 2 лъжици овесени ядки за закуска с 1 лъжица чия и кофичка пълномаслено мляко. Това ми е въглехидрата. Първата седмица бях с 1,5 кг надолу, но сега съм в застои.
Иначе се чувствам прекрасно! Пълна с енергия като стана, но вечер рязко ми пада тонуса и в 9:30 съм в леглото, заспивам към 10:30 и 4:30 съм се наспала и готова за действие.
Иначе през деня се храня нормално, не се лишавам и наблягам на протеини и мазнини.
Физическа дейсност не извършвам кой знае колко, от вчера ходя пеша до офиса 2 км и 1-2 пъти седмично ходя на народни танци.
Имате ли идея какво да променя, само да кажа че не мога да увелича храната, защото няма къде да я вкарам Sad
Ох, сори за мрънкането, но ми е важно да поотслабна преди да продължим с бебеправенето, а на никъде на мърдам...

# 544
  • Бургас
И моят дребен е на антибиотик. Не съм фен, но понякога се налага. Ние не спим, защото не може да диша, такава хрема и кашлица го морят.
Тиси, много си сладка. Има забележима разлика между последните две снимки, значи си на прав път. Тръгнат ли веднъж нещата, се случват. Един ден не е от значение. Въпросът е да не станат два, после три и т.н.
Гери, много добре ти стоят килограмите. Изобщо не бих ти ги дала. Права пола не мога да сложа и аз, само камбанки за мен Simple Smile
Съни, по неволя изчетох сума литература за магнезия, дозировките му и коя форма как се усвоява. Та Магнерот не е лош, но в една таблетка има около 33 мг. чист магнезий. А дневната дозата трябва да е около 400. Бих ти препоръчала да си вземеш цитрат. Води се, че има и разхлабващо действие, което ще ти дойде добре. Аз купувам на  Now Foods - магнезиев цитрат,  200 мг е таблетката, пия по 2 на ден. Взимам го от Ремедиум. Повечето го купуват от Айхърб, излиза доста по-евтин, но аз така и не се научих да пазарувам от чуждестранни сайтове.
За Сарженор само хубави отзиви четох, явно има ефект. Аз съм на магнезий, Б12 и вит.Д.

Дънди, първата седмица си източила водата най-вероятно. Оттук нататък нещата ще вървят по-плавно. Една седмица не е застой. Изчакай още една и тогава промени нещо. А мерки със сантиметър взимаш ли? Ако те намаляват, значи сваляш. Има една много хубава картинка как при отслабване мастните клетки първо се пълнят с вода, после изведнъж изчезват и килограмите спадат рязко. За съжаление не мога да я кача. Та търпение му е майката понякога.

И друго се сетих, Духче, Веси е страхотна. Мисля, че ако решиш да се храниш като нея, ще намериш много идеи как да съчетаваш храните, много е отзивчива, качва много снимки на храната си. Абе, много и се радвам.

Последна редакция: ср, 04 апр 2018, 09:44 от tanya_79

# 545
Танче, благодаря и на теб. Ще проверя сега и за магнезиевия цитрат дали го има около нас. Това с разхлабващото действие определено си е необходимост, макар вече да се съмнявам, че ще ми подейства. Щом натуралакса, дето Херцен казва, че по 1 на ден ѝ действа, на мен по две не успя, тежко е положението.

# 546
  • Бургас
Магнезият действа с натрупване, да знаеш. Ако имаш недостиг, ще трябва да мине време да усетиш ефекта. Не знам дали има нещо общо, но аз почти месец вече нямам проблем с 00. Пия го от 50 дни. Е, не е само той де. Но комбинацията действа и не смея нищо да променя.

# 547
Да, знам, че е с натрупване. Ще пробвам.

# 548
Кайсия, дано се оправи бързо детенце, а на теб честито за минусите Simple Smile
Гери, бе то не само дрехата, ами и окото, което гледа има значение. Днес съм със същата пола, обаче с друга блуза и сако и в доста по-добро настроение от вчера (нищо, че ми е лошо и гърло ме боли), погледнах се в огледалото, казах си "я ква съм хубава" и се фръцнах да излизам на работна среща Simple Smile

# 549
Благодаря за куража tanya_79! Simple Smile Дано да има ефект от всикото това Simple Smile при други има ли го проблемът с безсънието?

# 550
Благодаря за куража tanya_79! Simple Smile Дано да има ефект от всикото това Simple Smile при други има ли го проблемът с безсънието?
В началото като намалих силно ВГХ и при мен се получи този ефект с безсънието.

# 551
  • На острова
Влизам набързо да кажа, че си прекрасна! Heart Eyes Heart Eyes Hug
И аз те обичам ❤

tissi, резултата е видим!Продължвай в същия дух.

Вчера след работа: сложих клина и маратонките и два часа навън с децата, от 18 до 20 ч. някъде. Малки са, те са ми приоритета сега, та фитнеса се нагажда според тях. Тичах с количката след баткото, той с колелото. Във външния фитнес на парка leg raises, leg squats, jumping jacks, разни други упражнения, които не изискват лежане, че беше мокро; после[video][/video] тичане наобратно и докарах 10 хил. стъпки.

О: крем супа червена леща
СЗ: ябълка
В: пържени тиквички със сос от соево мляко и две филии черен хляб
За десерт: грис-халва с ядки

Днес реших, че искам да си купя хубаво въже за скачане, моето се затри някъде. Ще си го нося в количката. И понеже не ми се чака доставка, след работа отивам да си търся.

# 552
Добър ден и от мен с един красив минус от 500г, вече заковах 102. Trophy Ама се болнея нещо - имунитетът ми погина геройски. Не че се давам, де - пия чай, вирвам носа сутрин, ходя на работа, пуша. Само упражненията нямах сила да направя тази сутрин, че носът ми е запушен, едвам дишам. Освен това и не закусвах...хич не ми се пиеше шейк или каквото и да е било. След малко тръгвам за обяд - картофена супа и зелена салата.

tissi, каква воля! Браво - изключително видим резултат! Дано и на мен да ми личи така след някой друг месец...

Герганче, и аз съм като теб - дрехите ги избирам да ми дават поне 10 кила надолЕ Simple Smile Изглеждаш много добре в полата.

Kaisia, много се радвам, че често взе да се похвалваш с минуси! Продължавай в същия дух!

Предаването "The biggest loser" го гледам в Youtube - последно гледах един-два епизода от 2012 UK edition. Много емоционални хора...все реват я от срам, я от щастие...чудя им се просто. Винаги причините са в детството, някакви доста драматични преживелици имат. При мен пък яденето е от скука и щот' обичам да ям. Не мога да седна да гледам телевизия и да не дъвча нещо ( явно сега мога, де ). На два пъти взех шейковете за закуска и обяд, защото ходихме на кино и аз няма как да не ям пуканки просто. Не ми се отрази негативно.

По малко и с хляб, са казали хората. Ама в нашия случай без хляб.

# 553
  • Бургас

Безсънието ми е първият признак, че въглехидратите са ми прекалено малко. Ако преместиш въглехидратите вечер, се спи по-добре.

# 554
tissi инцидент с кола ли си имала? Много съжалявам. Това е било голям стрес. Килограмите се свалят, с упоритост ще се справиш.

Герганче, къде ги видя тези килограми? Изглеждаш много добре. Видях те и в другата тема, много слънчево момиче си.

И аз да покажа снимка от днес. 68 кг. 170 см.

Общи условия

Активация на акаунт