Дневникът- тема 90 - Да отслабнем всички заедно!

• 58 050
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
  • София, България
Благодаря ви за хубавите думи, момичета! Дълго време се притеснявах дали да ви се "разкрия" , но си казах, че вие сте хора и откровено ще кажете, ако има някаква разлика. Уви, аз едва я виждам. Моя приятелка ми каза снощи, че разликата е огромна, но аз някак си ми се върти в главата сценарият, че го казва само, за да не се обидя. Само ще отбележа, че все пак този спортен екип е плътно по мен и много прибира корема ми. Само да го сваля и един шкембак стремглаво води пътя на тялото.

Събудих се преди час. Взех си едно душче и тъй с хавлийката дойдох да изтрия снимките и да видя какви ще бъдат осъжденията. Очарована съм, самочувствието ми се повдигна с една честота нагоре заради хубавите думи. Сега е време да си сложа разни лосиончета , ала - бала и после откривам своя ден ( в 14:30) с чаша зелен чай! Мисля да открадна от вас идеята и да стопля млекце и да сложа 2 лъжички овесени ядки да се разкисват и ще добавя канела, а след малко ще ида до магазина, за да си купя ябълка. Някой беше споделил тази рецепта и останах очарована, а трябва да измисля как да вкарам ябълка в режима си, че никак ги не обичам.

Кайсийка, да се оправи детенце час по-скоро ти пожелавам. Аз продължавам да твърдя, че всеки един симптом на вирус или настина лекувам с фреш от грейпфрут и лимон. Удря ме в петите и на другия ден нямам и помен от симптоми.

Герганче, ама страхотна си и сега! Дрехите, които си сложила и начинът, по който си ги съчетала , не издава по никакъв начин, че ти имаш нужда да сваляш.

Номе, браво! Много ми харесва талията ти. Да, имах инцидент. Бях прегазена от кола, вдигнаха колата, извадиха ме изпод нея, болници, инвалидни столове, физиотерапии, патерици.... Пълна програма. След това лека-полека загубих контрол над всичко. Сега (5 години по-късно) се опитвам да върна всичко обратно в релси!

Духче, стига времето да го позволява изхвърчвам като тапа от шампанско да завладеем всякакви алеи.

А сега.. към лосиона за тяло! До после! Надничам все пак!

# 556
  • тук и там
NoMe, при този ръст и килограми няма как да не изглеждаш добре!Не мисля че има нужда  да сваляш -то и ти си го знаеш де..Браво!Поздравления !Освен за свалените килограми и за това че си успяла да запазиш резултата най-вече!Това вече е голяма победа!
Аз също съм сваляла през годините доста килограми,но за съжаление след известен период- пак съм си  ги връщала.

# 557
tissi, браво момиче! Промяната е видима. При теб ще се получи по-лесно, защото в съзнанието си си била слаба. А аз, например, никога не съм, винаги съм си пухкавка. Преодоляла си голяма драма / физическа, душевна и емоционална /, герой си! Щом това не те е сломило, на едни килограмчета ли ще се дадеш?!?! Yellow Heart Благодаря за доверието, надъхвате ме скоро и аз да сложи моя снимка / ама още не смея Relaxed /

# 558
Много ви благодаря момичета. Килограмите са си там и са цели 85 на ръст 160, ИТМ няма смисъл да го смятам,в червената зона е.

Всъщност благодарение на дрехите, на правилната стойка, която ще заема на снимката и тн дълго време не си давах сметка, колко всъщност съм се наляла. Един ден усетих "пластовете" на гърба си, спомням си го прекрасно деня, това ми подейства като шамар. Влязох в една пробна, бяхме в Сердика център,  и се онърнах да де огледам. За пръв път прогледах,че не дрехите са умалени, а аз съм доста увеличена. Корем все съм имала ,  но гърба ме "шамароса", там не може да гладуваш един ден и той просто да се прибере. Дебел, на няколко пласта, направо се ужасих до къде съм стигнала, а всъщност си мислех че "е, малко съм качила, ще спра хляба и всичко ще си дойде на мястото". 
Извинете за лириката, просто за мен онзи въпросен ден е ключов и много важен за мен.

Кажете как стои въпроса с храненето около тренировка?  Колко време преди и след не бива да се яде?  Моята тренировка е аматьорска естествено, малко велоергометър, коремни, планк, нещо с гиричките за ръцете, клек и това е общо взето.

# 559
  • Бургас
NoMe, изглеждаш много добре! Браво!
Тиси, минала си през нещо, за което се иска много воля и усилия. Явно си много борбен и силен човек и ще се справиш с всичко, с което се захванеш. Да му мислят килограмите Wink
Гери, яде се до час и половина-два преди тренировка. След нея може и веднага, зависи колко си огладняла Simple Smile
Аз да се похваля със себе си. Днешната тренировка съм я правила преди две седмици. Тогава успях да направя по  25 повторения, днес - по 30. Сигурно ви звучи смешно, но за мен е голям напредък. Сега разбрах, че съм станала по-силна и по-издръжлива. Е, далеч съм от оригиналните 50 повторения, но крача към тях Simple Smile Ох, не знам как да ви опиша как се чувствам. Направо летя в момента.

# 560
  • София
Тиси, както си каза, това е твоята година и съм сигурна, че ще успееш да си вкараш живота в релси тази година. Толкова идеи и нови начинания са ти в главата, че няма как да не успееш.

Гери, аз и преди съм ти казвала, че не ти личат 85-те кг, на мен на снимката ми изглеждаше 65 кг.

NoMe, изглеждаш много добре.

Кайсия, бързо оздравяване на детето!

# 561
  • София
Момичета! Само един доагонал ударих и влизам да ви потупам по рамото всичките! Браво на вас! Прекрасни сте!
Гери, съвсем различно е човек като 'фърли анцуга и се понагласи малко. Успех и постоянство с колелото!
Номе, страхотна си! Много ми харесва косата ти!
На всички ви браво още веднъж.

Духче, дипломира ли се?

Аз нямам какво ново да кажа. Продължавам да ям когато мога, не успявам да следвам някакъв режим, псувам по 76 пъти на ден, не съм спортувала скоро. Но имам големи планове за почивните дни! Пулс дръж се! Simple Smile

# 562
Кажете как стои въпроса с храненето около тренировка?  Колко време преди и след не бива да се яде?  Моята тренировка е аматьорска естествено, малко велоергометър, коремни, планк, нещо с гиричките за ръцете, клек и това е общо взето.

Час и половина - два преди тренировка хранене. След тренировка не ям веднага лично аз, гледам да мине около час. Не са ми толкова разбиващи тренировки, за да попълвам депа.

Относно самата тренировка - ако мога да си позволя да дам идея, то е да започнеш с 10тина минути вело за загрявка, след което да вкараш тези със собствено тегло и гири. Прави ги в серии - например 3 серии по 15-20 повторения всяка с около 30 секунди почивка между сериите. Можеш да комбинираш долна, горна част и корем в една тренировка.
Например - 15 клека, 15 лицеви опори - прави ги на колене за опора, 15 коремни преси - така въртиш 3 пъти последователно. После 15 напада, 15 разгъвания трицепс, 15 вдигания крака от типа свещ - отново въртиш 3 пъти. Можеш да имаш още една такава тройка. И тогава вече се качваш на велото за 30-40 минути. Успех!

# 563
Бийпс - тц, юли. Ама си намерих работа до края на юни. Струва ми се супер натоварена и ще отговарям за много неща (хора и материални ресурси), за малко пари ама.... Така де, пари са. От септември ще търся "истинска" работа.

Болна съм, гърлото ме боли, стомахът и той. Не съм тренирала, общо взето лежа и се изнервям, че не става както бях планирала.
Номе, екстра си!

# 564
Благодаря на всички за хубавите пожелания за моето гардже! Бъдете здрави Simple Smile
Да оздравяват бързо всички болни дечица! И Духчето също  Simple Smile  Hug

Бях само през телефона тези дни и не можех да пиша, но видях много прекрасни дами  Simple Smile
Тиси, огромна  Hug Преминала си през нещо много тежко и си успяла да се изправиш на крака, браво на теб! Сигурна съм, че ще пребориш и килограмите. Разликата между миналото лято и сега, определено е много видима. Давай напред! Аз в момента съм по пищна от теб миналото лято, но започнах с малките стъпки  Simple Smile
След около три месеца съм отново на контролни изследвания и ми се иска да изненадам приятно лекуващата ме лекарка с подобрена визия. Малко ме насмете този път за кг и с право. Иска ми се да сваля 15-на кг за това време и да видя какъв ефект ще има това върху определени показатели. Миналия път пуснахме инсулин и захар на гладно, плюс гликиран хемоглобин и резултатите са прилични. Дори се изненадах, че инсулина от около 10 преди две години сега е паднал на 6,5. Ясно е, че килцата са от много папане.

Имаме си и нови свежи попълнения  Simple Smile Успех момичета!

# 565
Браво, девойки, прекрасни сте!
Щом сме тръгнали по пътечката, ще ги преборим гадните кила Hug

# 566
  • София, България
Още веднъж благодаря за приятните думи, които галят очите ми в този случай! Получавам мотивация да продължавам в същия дух и да си повтарям защо го правя. Всички сте прекрасни и много се радвам, че попаднах на тази тема, за да получавам ежедневна доза мотивация. Вие сте голям ключов фактор в процеса ми с борбата с килограмите. Вдъхновявам се от много от вас и се радвам за всеки личен покорен връх на всяка от вас! След като си излях душата, пристъпвам към деловата част Bowtie

ГривнЪтЪ ми каза, че съм направила над 18 000 крачки днес. За тези от София ще кажа, че съм вървяла от стадион "Васил Левски", през Попа, после Патриарха, нагоре по Витошка до централния вход на Южния парк, после влезнахме в парка и през него чак до задния вход при ул. Козяк към Парадайс, после от Черни връх надолу до НДК, от там се отбихме настрани и вървяхме пак до стадиона... Много ми хареса.

Съответно не съм яла нищо друго освен тази порцийка 2 лъжици овесени ядки с мляко, канела и четвърт ябълка. Това е под 200 калории. Сега си пържа 3 яйца на очи с 5 резена топено пушено сирене ( не знам какви глупости има в него, ама пък ми се дояде). Ще си акомпанирам с няколко оризовки. Мисля да стопля и малко бадемово мляко и да добавя кленов сироп. Колкото и да се мъча не мисля, че ще успея да ги направя 1200.

# 567
NoMe, забравих. Чудна Heart Нямаш нищо излишно!

Like smoke, благодаря. Беше ми много полезно, ще опитам този начин.

# 568
  • Козлодуй
NoMe, Поздравления за страхотната визия и за това, че постиш Simple Smile
Аз ако постя ще се затъркалям всеки ден качвам по кило затова завиждам на хора които могат да консумират въглехидрати без големи последствия Simple Smile

# 569
NoMe, Поздравления за страхотната визия и за това, че постиш Simple Smile
Аз ако постя ще се затъркалям всеки ден качвам по кило затова завиждам на хора които могат да консумират въглехидрати без големи последствия Simple Smile
Имах същите притеснения, когато започнах. Но с много четене за идеята на поста и това, че той не е просто поредната диета, нещата придобиват друг смисъл. Да не се впускам в подробности, но важно е и количеството.
От друга страна да кажа, че през повечето време се хранех с варива (леща, боб, грах) и по-малко с тестени.

Общи условия

Активация на акаунт