Пациенти на клиники Бахчеджи тема 2

• 72 100
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, късмет на всички, ще ви стискам силно палци! Simple SmileFlowers Hibiscus
 Чудно е, че ще се видите в клиниката и ще се запознаете......

# 646
Здравейте отново!Писах преди време, но не получих отговор и затова се включвам отново Simple Smile ... накратко Simple Smile ...
-Има ли тук момиче с трудни трансфери заради много крив и тесен цервикален канал и справиха ли се с проблема лекарите в клиниката?Засега никой и никъде не успя да ми направи “чист трансфер”, а това при нас вероятно се явява “препъни камъчето” Sad

# 647
Момичета кажете нещо, много е скучно днес, темата ни заспа ....Thinking

# 648
Здравей! Hug Как си? Blush
Получи ли някаква друга информация за ембрионите?
ПИД ще правите ли?

# 649
Здравей! Hug Как си? Blush
Получи ли някаква друга информация за ембрионите?
ПИД ще правите ли?
Здравей Сиси, добре, че си ти да има кой да подържа темата Blush
Ами нямам никаква информация. Последното беше, че от шестте едното е спряло да се развива и са останали 5, които са ги замразили. За ПИД нищо не каза доктора, а и нали като са замразени вече не може. От няколко дена досаждам на Фатме да ми каже какво следва, но явно са доста натоварени и нямам информация. Anguished

# 650
Благодаря, pecka_76! Hug
Може да се направи ПИД. Размразяват се ембрионите и ги изчакват до 5-6 ден.
Такава е практиката, доколкото знам.
Може би лятото са по-натоварени. Много хора тогава предприемат опити.
Дано скоро да ти отговорят!

# 651
Дали ще се прави ПИД, се уточнява най -късно в деня на пункцията. Ако няма -се замразяват на 3 ден. Ако да- задължително се чакат да бластоцист,  правят биопсия и след това ги замразяват.

# 652
Дали ще се прави ПИД, се уточнява най -късно в деня на пункцията. Ако няма -се замразяват на 3 ден. Ако да- задължително се чакат да бластоцист,  правят биопсия и след това ги замразяват.
Пухче, не съм компетентна наистина по въпроса,
не съм питала и доктора, но четох някъде из форума такова твърдение,
затова съм се объркала. Благодаря! Hug

# 653
Момичета по време на стимулацията доктора държи ли да сте в там? Или се връщате за пункцията

# 654
Момичета по време на стимулацията доктора държи ли да сте в там? Или се връщате за пункцията
Ние лично винаги сме пътували по време на стимулацията, докторът ни е казвал кога се очаква пункцията и сме  оставали до следващия ден. Веднъж се наложи да остана сама и докторът с усмивка каза „ ама съпругът ти нали ще дойде за пункцията„😀

# 655
Ние лично винаги сме пътували по време на стимулацията, докторът ни е казвал кога се очаква пункцията и сме  оставали до следващия ден. Веднъж се наложи да остана сама и докторът с усмивка каза „ ама съпругът ти нали ще дойде за пункцията„😀
По време на стимулацията не правят ли ехографски прегледи?Хормони разбрах, че не пускат.

# 656
prozerpina, разбира се, че се правят. Хубаво е докторът да те следи.
Аз се връщам в БГ само след първия преглед,
защото след него винаги ме вика след 5 дена, но после оставам до пункция,
защото прегледите са през ден.
Късмет! Hug

# 657
По време на стимулацията не правят ли ехографски прегледи?Хормони разбрах, че не пускат.
[/quote]

Ами аз съм имала и ехограф и ми е пускал и хормони. Всичко се преценява индивидуално, според размера на фоликулите и растежа, това беше при мен де😀

# 658
Здравейте момичета. Отдавна не съм писала, някои може и да ме помнят. Въпроса ми е към момичетата минали трансфер.
 В момента съм на Ясмин. Интересува ме как стоят нещата- в месеца на трансфера кои хормони и на кой ден се пускат? Тук мерите ли лигавицата преди да заминете за Истанбул? На кой ден заминахте  и колко време останахте там? Колко пари ви излязоха лекарствата до теста? И въобще каквото се сетите около трансфера. Ще ви бъда много благодарна за всяка информация.
Не разпитах много като бях на стимулация, защото с моите ''злополучни опити'' преди нямах много надежда, че ще има трансфер.

# 659
Ina,  браво на теб че стигнахте до трансфер! Желаят ти хубаво и тлъсто чхг!
За трансфера мен ме викат на 2ри ден от цикъла за преглед и започвам да лепя климарата, след това пак отивам на 14 ден и тогава ми пускат хормони. В този ден се решава дали ще има трансфер спрямо какво види доктора и какво покажат хормоните. От този ден се включват и други лекарства: еднократен овитрел, 2 пъти дневно Кринон и продължаваш с Климарата.
На 17 или както прецени лекаря е трансферът и от този ден започваш и с Клексан ако имаш назначен такъв. Отивам в деня на трансфера и оставам ден или два след него, после си пътуваме към София.
Това е системата при мен.
Аз лично си изчислявам какво ще ми трябва за първите 3 месеца като лекарства и отивам в аптека Денис. Купувам всичко накуп и ми правят солидна отстъпка. После като ми останат лекарства винаги има момичета, на които им трябват и ги продавам на цените на които съм ги купила. Никога не съм си позволила да изкарвам пари от това Simple Smile
Още веднъж успех!

Общи условия

Активация на акаунт