Според рускините казал, че Гупата го убедила да участва в ЩВ 
https://vk.com/video284069459_456239611?list=6aa0027c75a6d370cc
те и двамата толкова всестранно развити, че човек започва да се съмнява
Дженгиз казва - с Гупсе специално за теб създадохме този персонаж.....ама и тя ли е писала част от сценария
Дженгиз казва - с Гупсе специално за теб създадохме този персонаж.....ама и тя ли е писала част от сценария 

Уф, не май, направо съм си права за това, което ти писах преди седмица 

Уф, не май, направо съм си права за това, което ти писах преди седмица 
съчетали са полезното с приятното там на дувара
Та да не го отнесе Дженгиз - да се окаже, че той, глупавичкият, не е разбрал кой е сценариста на филма, в който се е снимал

........Ами ще си го отнесе Буура. Щото ще излезе, че той, завалията, е толко некадърен, че не може сам да напише нещо толкова елементарно като сценария на ЩВ.

Щото, оказва се, специално за него е писана роля и даже се налага да го убеждават да я изиграе 
Та да не го отнесе Дженгиз - да се окаже, че той, глупавичкият, не е разбрал кой е сценариста на филма, в който се е снимал

........Ами ще си го отнесе Буура. Щото ще излезе, че той, завалията, е толко некадърен, че не може сам да напише нещо толкова елементарно като сценария на ЩВ.

Щото, оказва се, специално за него е писана роля и даже се налага да го убеждават да я изиграе 

Кит е на място, разбира се 
Така де, като гледам, на никой не отказва да и погостува, сама казва, че обича гости, значи и нас няма да върне. Ще се запознаем, ще почерпи кафенце, тортичка.....да не сме по-лоши от Берил
Пък може и с Боре да ни запознае

ей ме на, за да не си пишеш сама, ще се включа и аз
Вероятно кака наистина е участвала активно, но те знаят много добре че тя влияе на Елбарските фенове, както червеният цвят на бика, и са ни спестили тези подробности, за да има все пак някакъв успех този филм, но едва ли Дженгиз са го инструктирали никога, ама никога и за нищо на света да не разказва за Гупата и връзката ѝ с филма.

Въобще не ги дишаш тия техните севгилита, как не им свикна толкова време, на мен вече изобщо не ми пречат, тяхна си работа, да си ги мислят те и оправят с тях. Ни Кита, ни Гупа ме дразнят Препоръчани теми