След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -238ღღ

• 100 423
  • 441
  •   1
Отговори
# 60
Може ли някой да каже с две думи за какво говори Дженгиз  newsm78  Според рускините казал, че Гупата го убедила да участва в ЩВ  Tired

https://vk.com/video284069459_456239611?list=6aa0027c75a6d370cc

# 61
Може ли някой да каже с две думи за какво говори Дженгиз  newsm78  Според рускините казал, че Гупата го убедила да участва в ЩВ  Tired

аз освен името и нищо друго не разбрах  Mr. Green да не се окаже, че и тя има пръст в сценария със севгилито си  Joy те и двамата толкова всестранно развити, че човек започва да се съмнява  Whistling

# 62
Може ли някой да каже с две думи за какво говори Дженгиз  newsm78  Според рускините казал, че Гупата го убедила да участва в ЩВ  Tired

Ами, май да  #Crazy  Дженгиз казва - с Гупсе специално за теб създадохме този персонаж.....ама и тя ли е писала част от сценария  Mr. Green

# 63
Може ли някой да каже с две думи за какво говори Дженгиз  newsm78  Според рускините казал, че Гупата го убедила да участва в ЩВ  Tired

Ами, май да  #Crazy  Дженгиз казва - с Гупсе специално за теб създадохме този персонаж.....ама и тя ли е писала част от сценария  Mr. Green

#Puppy dog

Ами сцените с брата Тарък, особено тая с кучето, са все едно писани от Гупа  smile3515
Все някога ще стане ясно кой какво участие има в този филм, но до тук с тезата, че ЕлБар и Шенол са работили по филма, пък кака гледала кротко отдалеч, без да се намесва  Tired

Мегиииии, много съжалявам, но май ще се окажа права  ooooh!  Уф, не май, направо съм си права за това, което ти писах преди седмица  Mr. Green

Виви, права си, тя го е писала,и превода на рускините е като твоя  #Crazy

Скрит текст:
Майре Эмирмусаева
Девочки прослушала ещё раз... очень тихий звук и шум...😂😂там все таки сказано ...что гуся сказала...что .""".мы""" писали этот сценарий для тебя и для твоего характера ..

Последна редакция: сб, 24 мар 2018, 23:11 от Didito-ШОКиран Оптимист

# 64

#Puppy dog

Ами сцените с брата Тарък, особено тая с кучето, са все едно писани от Гупа  smile3515
Все някога ще стане ясно кой какво участие има в този филм, но до тук с тезата, че ЕлБар и Шенол са работили по филма, пък кака гледала кротко отдалеч, без да се намесва  Tired

Мегиииии, много съжалявам, но май ще се окажа права  ooooh!  Уф, не май, направо съм си права за това, което ти писах преди седмица  Mr. Green

Виви, права си, тя го е писала,и превода на рускините е като твоя  #Crazy

Скрит текст:
Майре Эмирмусаева
Девочки прослушала ещё раз... очень тихий звук и шум...😂😂там все таки сказано ...что гуся сказала...что .""".мы""" писали этот сценарий для тебя и для твоего характера ..
затова Буура се е съгласил неговото име да е сложено за сценарист, така и не се разбра кой е другия или е псевдоним на Кюса или Борко за да не предизвикват феновете на Елбар

# 65
 Twisted Evilсевгилито като не е за пред хора ходи с майка си на шопинг  Laughing

Барыш Ардуч, который был замечен в районе Багдад Джаддеси совершал покупки вместе со своей мамой в магазине "Beymen".

# 66

Творчески колектив БОБ /Баръш, Озай, Буура/.

Ди, кака я няма, няма си консултант-стилист, та мама води на пазар  Wink

# 67

Творчески колектив БОБ /Баръш, Озай, Буура/.

БОБ Joy съчетали са полезното с приятното там на дувара Mr. Green
Започва да се изясняват някои неща, ето защо толкова време не обявяваха името на сценариста, пък после като казаха, че е Буура беше някак неубедително и приключиха набързо с темата, а то било, за да не се разбере, че и Гупа има нещо общо (каквото и да е участието ѝ), че тогава феновете щяха такъв бунт да им устроят, че и толкова гледания нямаше да съберат.

# 68
Казват, че това е анонс за някакво предаване утре, не разбрах по кой канал.
Та ако Дженгиз е казал това, което е казал, мисля, че ще последват опровержения. Все пак в титрите на филма пише името на Буура  Crossing Arms Та да не го отнесе Дженгиз - да се окаже, че той, глупавичкият, не е разбрал кой е сценариста на филма, в който се е снимал  Joy  Joy  Joy
А ако извъртят номера, че кака само е помагала на Буура в писането  Tired........Ами ще си го отнесе Буура. Щото ще излезе, че той, завалията, е толко некадърен, че не може сам да напише нещо толкова елементарно като сценария на ЩВ.
Е, ще чакаме продължение  Thinking
Пуканки имате ли си  Joy  Joy  Joy

P.S. През ноември 2017 г. имаше  интервюта, в които подробно разказваха кой сценарист, кой режисьор, кой каква роля има във филма. Странно, че 4 месеца по-късно Дженгиз внася уточнения не само кой какво е писал в сценария, ами и кой е подбирал актьорите за филма  Tired Щото, оказва се, специално за него е писана роля и даже се налага да го убеждават да я изиграе  smile3502
Та може би ще разберем кой лъже  newsm78

Последна редакция: нд, 25 мар 2018, 12:23 от Didito-ШОКиран Оптимист

# 69
Къде зачезнахте всички  newsm78 Да не издирвате сценариста на ЩВ  Tired
Денят ще свърши, а аз не съм ви честитила Благовещение  Wink

# 70
Скрит текст:
Казват, че това е анонс за някакво предаване утре, не разбрах по кой канал.
Та ако Дженгиз е казал това, което е казал, мисля, че ще последват опровержения. Все пак в титрите на филма пише името на Буура  Crossing Arms Та да не го отнесе Дженгиз - да се окаже, че той, глупавичкият, не е разбрал кой е сценариста на филма, в който се е снимал  Joy  Joy  Joy
А ако извъртят номера, че кака само е помагала на Буура в писането  Tired........Ами ще си го отнесе Буура. Щото ще излезе, че той, завалията, е толко некадърен, че не може сам да напише нещо толкова елементарно като сценария на ЩВ.
Е, ще чакаме продължение  Thinking
Пуканки имате ли си  Joy  Joy  Joy

P.S. През ноември 2017 г. имаше  интервюта, в които подробно разказваха кой сценарист, кой режисьор, кой каква роля има във филма. Странно, че 4 месеца по-късно Дженгиз внася уточнения не само кой какво е писал в сценария, ами и кой е подбирал актьорите за филма  Tired Щото, оказва се, специално за него е писана роля и даже се налага да го убеждават да я изиграе  smile3502
Та може би ще разберем кой лъже  newsm78

Напълно съм съгласна с написаното от теб, ще сипя и по едно вино, да ни е по-романтично.
Това всичко е някаква абсолютна боза казвам ви.
Умирам от смях кака дето толкова го ревнува, сега му пише сценарии за любовен филм точно с Елка, стига де.
Не съм навътре в нещата ама много абсурдно ми звучи това.
Нямам търпение да видим какво ще излезе от предаването с Джангиз.

Честит празник и от мен, бъдете благословени.

# 71
И Елка се обяви - у тях, празнували нечий РД  Tired  Кит е на място, разбира се  Mr. Green
Елка още ли си е скъсила косата, или така ми се струва  newsm78

Като гледам какъв хан е у Елка, чудя се.....дали пък и ние да не и идем на гости  newsm78  Така де, като гледам, на никой не отказва да и погостува, сама казва, че обича гости, значи и нас няма да върне. Ще се запознаем, ще почерпи кафенце, тортичка.....да не сме по-лоши от Берил  Joy  Joy  Joy Пък може и с Боре да ни запознае  hahaha

Последна редакция: нд, 25 мар 2018, 18:05 от Didito-ШОКиран Оптимист

# 72
Здравейте!!!  Hug Hug Hug Hug Hug

Диди, наистина можеш да излезеш права, не току-така Дженгиз ще го каже това нещо, ако не е вярно. Баръш, добре, той си е чехльо и се води по акъла на тая всемогъща Гюпсе, като си няма свой, и ако и двамата имат пръст в сценария, това не говори много добре за умствения им багаж, щом са могли да измислят този плиткоумен сценарий. Ама Елчин какво прави там, не знам.  #Crazy newsm78 newsm78
Затова тя каката лайкваше всичко, свързано с филма, харесваха си снимки двете с Елка, пусна трейлъра на ВЩ в инстаграма си. Явно е имало причина.
Баръш погрознял, Елчин и тя не ми харесва така, на какво се е направила, къде изчезна дългата й , прекрасна коса, която Йомер толкова обичаше да милва и гали. #2gunfire
Нещо севгилитата ли, работата ли, не им влияят много добре на външния вид. Мое мнение, не ангажирам никого с него.

Последна редакция: нд, 25 мар 2018, 19:04 от Лудата Меги

# 73
 Hug Hug Hug Hug

Диди  Hug ей ме на, за да не си пишеш сама, ще се включа и аз Laughing

Елка с такава прическа нещо не ми харесва, но и тя не ми харесва на тези снимки, не знам защо Rolling Eyes

Хм кога се очаква този репортаж с Дженгиз? Защо пък това, което казва да не е вярно, лъжец ли ще го направим само, за да не ни се помрачи усещането от филма ooooh!  Вероятно кака наистина е участвала активно, но те знаят много добре че тя влияе на Елбарските фенове, както червеният цвят на бика, и са ни спестили тези подробности, за да има все пак някакъв успех този филм, но едва ли Дженгиз са го инструктирали никога, ама никога и за нищо на света да не разказва за Гупата и връзката ѝ с филма.  

# 74
Здравейте!!!  Hug Hug Hug Hug Hug

Диди, наистина можеш да излезеш права, не току-така Дженгиз ще го каже това нещо, ако не е вярно. Баръш, добре, той си е чехльо и се води по акъла на тая всемогъща Гюпсе, като си няма свой, и ако и двамата имат пръст в сценария, това не говори много добре за умствения им багаж, щом са могли да измислят този плиткоумен сценарий. Ама Елчин какво прави там, не знам.  #Crazy newsm78 newsm78
Затова тя каката лайкваше всичко, свързано с филма, харесваха си снимки двете с Елка, пусна трейлъра на ВЩ в инстаграма си. Явно е имало причина.
Баръш погрознял, Елчин и тя не ми харесва така, на какво се е направила, къде изчезна дългата й , прекрасна коса, която Йомер толкова обичаше да милва и гали. #2gunfire
Нещо севгилитата ли, работата ли, не им влияят много добре на външния вид. Мое мнение, не ангажирам никого с него. И тоя готованец, Кита ми иде да го мацна по грозната мутра, какво ми се е нахилил такъв. Я да върви да изкарва пари, какво само ще ми се щрака по снимки. Айде - гит!

Меги, не си права чак готованец, човека си работи има си занимания, сигурно изкарва и пари  Mr. Green пък и е неделя не заслужава ли почивка и той. Whistling Въобще не ги дишаш тия техните севгилита, как не им свикна толкова време, на мен вече изобщо не ми пречат, тяхна си работа, да си ги мислят те и оправят с тях. Ни Кита, ни Гупа ме дразнят Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт