След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -238ღღ

• 100 405
  • 441
  •   1
Отговори
# 45
Виви, аз ЧБЛ го зарязах, много ми забозя  Mr. Green иначе Карадениз много ми хареса, има от всичко смях, сълзи и драма, но тя е само в 1еп. и в 4 еп.иначе има и един такъв тънък хумор за да не само драма, много добре се справя целия екип и не случайно са с такъв висок рейтинг

# 46
Ди, дай две думи за тоя Карадениз, че не мога се спра на нищо за гледане. Каквото и да почна, след 2-3 серии го зарязвам и даже с мишката не продължавам. Дали пък нямам пренасищане от турски сериали  newsm78

Виви  Hug, точно идеята за графиката на звуковата вълна е негова. Така поне разбрах от репортажа - идеята - негова и хляба /печалбата/ - негова.  Идеята наистина е оригинална, но доколкото схващам - върху съществуващ артикул правят щампа на графиката, това е цялото изкуство на Боре. Ама нали кака го обяви и за художник, ще ми се да видя негови рисунки  Wink
Сега да си призная, изби ме на смях отговора му в какъв стил рисува.  Опитвам се да не го плюя Борко, е, поне не много, ама все пак .......приказката за жабата и гьола  Mr. Green Как е тръгнало, утре и за композитор ще го обявят, тъй де, цяла звукова вълна произведе и я записа  Joy  Joy  Joy

# 47
Виви, точно така е, както казва и Дидито. Ето и откъс от интервюто с неговите думи:

-По поводу разработки дизайна, я тебе разъясню. В конце-концов я не дизайнер, поэтому нет необходимости так громко высказываться по поводу моего дизайнерства. ..... Конечно, есть очень важные люди в фирме, которые этим занимаются, и мы работали с очень хорошей командой. Мы подумали, что же мы можем сделать. Единственная тема, которую я подкинул, это история с звуковыми волнами. И я могу ее сейчас рассказать. Чтобы сделать более оригинально, мы подумали, чтобы мы могли придумать. В итоге, выбрали несколько фраз, которые напечатали на футболках. Мы решили, что мы можем записать в студии эти фразы, а звуковые волны передать на футболки. И это будет очень оригинально. Сделали что-то подобное. И мы довольны результатом. Хорошо получилось.
- И что в итоге получилось?
- Ну, есть семь опреденений. Внутри можете посмотреть. Семь принципов воина. Это не мною придуманные фразы. Это уже существующие фразы. Это очень важные для нас фразы. В них есть уважение, честь, гордость, и много подобного. Их звучание, их звуковые волны мы использовали.
- Ничего себе!
- Прекрасно получилось.
- Да, получилось оригинально, поэтому, очень приятно ведь слышать свой голос. Вы сами знаете, из-за того, что отпечаток пальца или сетчатка глаза очень индивуальные моменты, так и звуковые волны, так же очень индивидуальны, поэтому я уверен, что это очень хорошая идея.
- А откуда это взялось?
- Это взялось от меня, и хлеб (прибыль) будет моим.

# 48
Ди, дай две думи за тоя Карадениз, че не мога се спра на нищо за гледане. Каквото и да почна, след 2-3 серии го зарязвам и даже с мишката не продължавам. Дали пък нямам пренасищане от турски сериали  newsm78

Виви  Hug, точно идеята за графиката на звуковата вълна е негова. Така поне разбрах от репортажа - идеята - негова и хляба /печалбата/ - негова.  Идеята наистина е оригинална, но доколкото схващам - върху съществуващ артикул правят щампа на графиката, това е цялото изкуство на Боре. Ама нали кака го обяви и за художник, ще ми се да видя негови рисунки  Wink
Сега да си призная, изби ме на смях отговора му в какъв стил рисува.  Опитвам се да не го плюя Борко, е, поне не много, ама все пак .......приказката за жабата и гьола  Mr. Green Как е тръгнало, утре и за композитор ще го обявят, тъй де, цяла звукова вълна произведе и я записа  Joy  Joy  Joy
Диди, защо се спираш, пък ти, плюй го, така забавно го правиш Laughing То и аз се спирам де, иначе ако трябваше всяко нещо, което ми прави впечатление да го кажа, много хейтърско щеше да стане  Mr. Green

Ди, ще го загледам, тогава щом не е толкова кара дизито, но нещо и главните не ми хващат окото, особено актрисата. И двете ѝ роли, в които съм я гледала са били на злобарка.

# 49
  • Sofia, Bulgaria

hahaha hahaha hahaha hahaha Hug bouquet

# 50

Диди, ми Борко сега разкрива талантите си пред света  Mr. Green за Елка се знае че рисува, но Борко досега мълча че такива заложби има и той

Сериала се разказва за едно момиче което е продадено от баща си.  Мъжът който я взема я заключва за 8 години, изнасилва я, тя забременява и многократно се опитва да избяга но без успех,той все я хваща и я наказва (всичко това е в ретроспекция). Същия този мъж търгува с едно семейство от Карадениз, та същите един ден отиват в Истанбул за да подпишат нов договор със същия този човек, той ги кани на гости в тях и по малкия брат след като се запознава с момичето вижда синините по ръцете и. После мъжът и чупи два от пръстите и и тя използва момента че няма охрана и със сина си се качва в колата на тези от Карадениз и така попада в тяхното село. Започва едно преследване от страна на мъжа и
Ето ти линк към 1еп.на бг.ако искаш да го гледаш https://youtu.be/7w_lNDejRpI. до 7 еп има превод на бг.,а на руски до 8

# 51
Ди, благодаря  bouquet, дай ми линк на руски, ако може, предпочитам с руски субки  Wink

# 52
Скрит текст:

Диди, ми Борко сега разкрива талантите си пред света  Mr. Green за Елка се знае че рисува, но Борко досега мълча че такива заложби има и той

Сериала се разказва за едно момиче което е продадено от баща си.  Мъжът който я взема я заключва за 8 години, изнасилва я, тя забременява и многократно се опитва да избяга но без успех,той все я хваща и я наказва (всичко това е в ретроспекция). Същия този мъж търгува с едно семейство от Карадениз, та същите един ден отиват в Истанбул за да подпишат нов договор със същия този човек, той ги кани на гости в тях и по малкия брат след като се запознава с момичето вижда синините по ръцете и. После мъжът и чупи два от пръстите и и тя използва момента че няма охрана и със сина си се качва в колата на тези от Карадениз и така попада в тяхното село. Започва едно преследване от страна на мъжа и
Ето ти линк към 1еп.на бг.ако искаш да го гледаш https://youtu.be/7w_lNDejRpI. до 7 еп има превод на бг.,а на руски до 8[/b]

Даже до 9-ти. И аз се загледах в него, но да си призная, че и него вече го почнах набързо с мишката и май скоро и него ще зарежа.

Ди, дай две думи за тоя Карадениз, че не мога се спра на нищо за гледане. Каквото и да почна, след 2-3 серии го зарязвам и даже с мишката не продължавам. Дали пък нямам пренасищане от турски сериали  newsm78

Виви  Hug, точно идеята за графиката на звуковата вълна е негова. Така поне разбрах от репортажа - идеята - негова и хляба /печалбата/ - негова.  Идеята наистина е оригинална, но доколкото схващам - върху съществуващ артикул правят щампа на графиката, това е цялото изкуство на Боре. Ама нали кака го обяви и за художник, ще ми се да видя негови рисунки  Wink
Сега да си призная, изби ме на смях отговора му в какъв стил рисува.  Опитвам се да не го плюя Борко, е, поне не много, ама все пак .......приказката за жабата и гьола  Mr. Green Как е тръгнало, утре и за композитор ще го обявят, тъй де, цяла звукова вълна произведе и я записа  Joy  Joy  Joy

Joy Joy Joy Joy Joy

Да, вЕрно, рисува, композира, сега и на него едно танцувално дизи ако му измислят- я хореограф, я балетист... Simple Smile

# 53

Joy Joy Joy Joy Joy

Да, вЕрно, рисува, композира, сега и на него едно танцувално дизи ако му измислят- я хореограф, я балетист... Simple Smile
А не, много е дървен, няма да е талант в танците ми се струва  hahaha  но не трябва да се учудваме много, все пак е севгили на една от най-всестранно развитите личности в Турция, не може да пада по-долу от нея. Mr. Green Той и писателски талант има, нали каза, че си пишел историйки от години, и ако наистина има пръст в сценария на филма, значи е показал наченки на тоя талант Mr. Green сега трябва да се пробва и като режисьор Joy Joy   но пък може и книга да издаде, като колегата му Керем Mr. Green

# 54
Ди, благодаря  bouquet, дай ми линк на руски, ако може, предпочитам с руски субки  Wink
Диди, в този пост надолу са епизодите, това е една от групите които превеждат и що годе им е добър превода https://vk.com/topic-100681614_36181241

# 55
Виви, аз не съм ги гледала преди в други проекти но много добре се справят за главни актьори, малко повечко реве, но добре изразява чувствата си не е като например Нела в Черна любов, органически не я понасях и заради нея зарязах сериала още в началото

# 56
Скрит текст:
Сега да си призная, изби ме на смях отговора му в какъв стил рисува.  Опитвам се да не го плюя Борко, е, поне не много, ама все пак .......приказката за жабата и гьола  Mr. Green Как е тръгнало, утре и за композитор ще го обявят, тъй де, цяла звукова вълна произведе и я записа  Joy  Joy  Joy

Joy Joy Joy Joy Joy

А не, много е дървен, няма да е талант в танците ми се струва  hahaha  но не трябва да се учудваме много, все пак е севгили на една от най-всестранно развитите личности в Турция, не може да пада по-долу от нея. Mr. Green Той и писателски талант има, нали каза, че си пишел историйки от години, и ако наистина има пръст в сценария на филма, значи е показал наченки на тоя талант Mr. Green сега трябва да се пробва и като режисьор Joy Joy   но пък може и книга да издаде, като колегата му Керем Mr. Green

Joy Joy Joy Да, така е. От всичко що носи emek трябва да се опита. Ама сякаш не се е излагал досега- премисля ги добре работите.  newsm78

# 57
Виви, аз не съм ги гледала преди в други проекти но много добре се справят за главни актьори, малко повечко реве, но добре изразява чувствата си не е като например Нела в Черна любов, органически не я понасях и заради нея зарязах сериала още в началото

И аз харесах ГГ, но нещо напоследък не ми стига търпението за тези дълги серии и все ми се иска по-бързо да се случват нещата. Говоря и за другите сериали, които гледам, не само за Карадениза.

Stop Освен Чукура- него го гледам с кеф.

# 58
Ди, благодаря  bouquet

А не, много е дървен, няма да е талант в танците ми се струва  hahaha

Ще вземе няколко урока от кака си и готово  Joy  Joy  Joy Тя я каква е кръшна в кълченето  Mr. Green

# 59

И аз харесах ГГ, но нещо напоследък не ми стига търпението за тези дълги серии и все ми се иска по-бързо да се случват нещата. Говоря и за другите сериали, които гледам, не само за Карадениза.

Stop Освен Чукура- него го гледам с кеф.
аз  с този сериал не усещам кога минава времето, дори после с руски и бг.буквички нищо не прескачам  Mr. Green така беше с Ашка но в началото, после го минавах с мишката и така до ден днешен от 54еп.до края не съм ги гледала с превод, само онлайн  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт