Диди, наистина можеш да излезеш права, не току-така Дженгиз ще го каже това нещо, ако не е вярно. Баръш, добре, той си е чехльо и се води по акъла на тая всемогъща Гюпсе, като си няма свой, и ако и двамата имат пръст в сценария, това не говори много добре за умствения им багаж, щом са могли да измислят този плиткоумен сценарий. Ама Елчин какво прави там, не знам.

Затова тя каката лайкваше всичко, свързано с филма, харесваха си снимки двете с Елка, пусна трейлъра на ВЩ в инстаграма си. Явно е имало причина.
Баръш погрознял, Елчин и тя не ми харесва така, на какво се е направила, къде изчезна дългата й , прекрасна коса, която Йомер толкова обичаше да милва и гали.

Нещо севгилитата ли, работата ли, не им влияят много добре на външния вид. Мое мнение, не ангажирам никого с него. И тоя готованец, Кита ми иде да го мацна по грозната мутра, какво ми се е нахилил такъв. Я да върви да изкарва пари, какво само ще ми се щрака по снимки. Айде - гит!
Въобще не ги дишаш тия техните севгилита, как не им свикна толкова време, на мен вече изобщо не ми пречат, тяхна си работа, да си ги мислят те и оправят с тях. Ни Кита, ни Гупа ме дразнят Ами и аз се чудя сама на себе си, непознати хора, пък така да ме дразнят, ама, ей на, особено след тази новина за намесата на кака във ВЩ, неприязънта ми се възобнови с нова сила!

Защо Дж.Б. реши да го изтърси това - дали да се направи на по-значим, че заради него се пише роля и го молят да я приеме, или му е омръзнало да се прави и той на умряла лисица, дето не знае кой е истинския сценарист, дали е нечия поръчка, или грешка на езика
Ми то проста работа се оказа - три сцени в стил Делиха, две целувки и филма готов. Синемката по-амбициозно го раздава