След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -238ღღ

• 100 442
  • 441
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте!!!  Hug Hug Hug Hug Hug

Диди, наистина можеш да излезеш права, не току-така Дженгиз ще го каже това нещо, ако не е вярно. Баръш, добре, той си е чехльо и се води по акъла на тая всемогъща Гюпсе, като си няма свой, и ако и двамата имат пръст в сценария, това не говори много добре за умствения им багаж, щом са могли да измислят този плиткоумен сценарий. Ама Елчин какво прави там, не знам.  #Crazy newsm78 newsm78
Затова тя каката лайкваше всичко, свързано с филма, харесваха си снимки двете с Елка, пусна трейлъра на ВЩ в инстаграма си. Явно е имало причина.
Баръш погрознял, Елчин и тя не ми харесва така, на какво се е направила, къде изчезна дългата й , прекрасна коса, която Йомер толкова обичаше да милва и гали. #2gunfire
Нещо севгилитата ли, работата ли, не им влияят много добре на външния вид. Мое мнение, не ангажирам никого с него. И тоя готованец, Кита ми иде да го мацна по грозната мутра, какво ми се е нахилил такъв. Я да върви да изкарва пари, какво само ще ми се щрака по снимки. Айде - гит!

Меги, не си права чак готованец, човека си работи има си занимания, сигурно изкарва и пари  Mr. Green пък и е неделя не заслужава ли почивка и той. Whistling Въобще не ги дишаш тия техните севгилита, как не им свикна толкова време, на мен вече изобщо не ми пречат, тяхна си работа, да си ги мислят те и оправят с тях. Ни Кита, ни Гупа ме дразнят Mr. Green

Ами и аз се чудя сама на себе си, непознати хора, пък така да ме дразнят, ама, ей на, особено след тази новина за намесата на кака във ВЩ, неприязънта ми се възобнови с нова сила!  ooooh! ooooh! Crossing Arms Crossing Arms

# 76
Скрит текст:
Здравейте!!!  Hug Hug Hug Hug Hug

Диди, наистина можеш да излезеш права, не току-така Дженгиз ще го каже това нещо, ако не е вярно. Баръш, добре, той си е чехльо и се води по акъла на тая всемогъща Гюпсе, като си няма свой, и ако и двамата имат пръст в сценария, това не говори много добре за умствения им багаж, щом са могли да измислят този плиткоумен сценарий. Ама Елчин какво прави там, не знам.  #Crazy newsm78 newsm78
Затова тя каката лайкваше всичко, свързано с филма, харесваха си снимки двете с Елка, пусна трейлъра на ВЩ в инстаграма си. Явно е имало причина.
Баръш погрознял, Елчин и тя не ми харесва така, на какво се е направила, къде изчезна дългата й , прекрасна коса, която Йомер толкова обичаше да милва и гали. #2gunfire
Нещо севгилитата ли, работата ли, не им влияят много добре на външния вид. Мое мнение, не ангажирам никого с него. И тоя готованец, Кита ми иде да го мацна по грозната мутра, какво ми се е нахилил такъв. Я да върви да изкарва пари, какво само ще ми се щрака по снимки. Айде - гит!

Меги, не си права чак готованец, човека си работи има си занимания, сигурно изкарва и пари  Mr. Green пък и е неделя не заслужава ли почивка и той. Whistling Въобще не ги дишаш тия техните севгилита, как не им свикна толкова време, на мен вече изобщо не ми пречат, тяхна си работа, да си ги мислят те и оправят с тях. Ни Кита, ни Гупа ме дразнят Mr. Green

Ами и аз се чудя сама на себе си, непознати хора, пък така да ме дразнят, ама, ей на, особено след тази новина за намесата на кака във ВЩ, неприязънта ми се възобнови с нова сила!  ooooh! ooooh! Crossing Arms Crossing Arms
Хаха, е чак пък толкова сега, ами мисли по този начин - тя е дала своя принос за това сега да гледаме още нещо с участието на Елбар, какво толкова..... Joy Joy

# 77
Ок, ще го мисля от тази гледна точка! Peace

# 78
Добър вечер, сладурки  Hug  Hug  Hug

Виви  Hug, Меги  Hug, Ева  Hug

Като писах мнението си за филма, казах, че според мен сцените с Дженгиз са по-подходящи за Гупината Делиха, отколкото за нашите ЕлБар. Като че на боб съм гледала  Mr. Green
Меги, аз не съм казвала, че Д.Б. лъже, а че някой лъже. Кой е той, ще разберем, ако има някаква реакция. Ама така като гледам - едва ли. Или всички замесени считат, че това е нещо нормално, или за тях  не е нещо чак толкоз осъдително да поизлъжат  Rolling Eyes Нейсе........
Но пък кака доказа, че заради изкуството е готова на всичко - я каква синя нощ им спретна  Joy  Joy  Joy Та може да продължи да се жертва по този начин - аз нямам нищо против  Wink

Mr. Green
Наистина съжалявам за косата и  ooooh!

# 79
Хилооооуууу на все  Hug Hug Hug

И аз видях снимките в инстаграма, Елка и тя лека полека се отправя към отбора на чиркините  Mr. Green С тази дължина на косата и толкова къс бретон не и ходи защото има продълговато лице  Mr. Green

# 80
Диди, коментара за Дженгиз и сега лъжец ли го изкарват, аз го написах, май Меги не е писала нещо подобно, но той не беше провокиран от твой пост, а от феновете, които са готови да изкарат всички около Елка и Баръш  ужасни хора само и само да не се опетни Елбарската магия. В случая се говори, че това е едва ли не е провокация, пореден опит на кака да прави мръсно на Б и Е, че това било реклама за ДВД-то ѝ, което излизало тези дни. За мен всичко това е много несъстоятелно и неубедително, безсмислено и абсурдно. То излиза, че Е и Б светци, а около тях само харпии, това и в приказките го няма. Пък сега и Дженгиз вече лош и наклепан, само не разбрах, според тях "феновете" - Гупа му е платила, за да ги каже тези неща или защото са много добри приятели и е направил голямата услуга. ooooh! ooooh! Всеки работил с Елбар в някакъв момент след като не обслужва и не е удобен за Елбарската конспирация бива обвинен във всичко лошо и най-вече, че помага на Гупа в нейния пъклен план да пречи на щастието на една химера.  ooooh! ooooh!
Аз вярвам, че е участвала Кюса, и е много вероятно да са премълчали нейното участие, за да не подразнят феновете, какво толкова, чак ме хваща жал за човека, че го изкарват какъв ли не, само да оправдаят Борко.

# 81

И аз видях снимките в инстаграма, Елка и тя лека полека се отправя към отбора на чиркините  Mr. Green С тази дължина на косата и толкова къс бретон не и ходи защото има продълговато лице  Mr. Green

Ди Hug
ох, да  ooooh! при това имам чувството, че си е пляснала половин кило брашно върху лицето , преди да се снима, толкова е бозава Mr. Green

# 82

Ди Hug
ох, да  ooooh! при това имам чувството, че си е пляснала половин кило брашно върху лицето , преди да се снима, толкова е бозава Mr. Green

Виви  Hug тя си е доста бяла и тук няма никакъв грим и изглежда бозава в лице  Mr. Green
Няма само аслан партнера и да грознее  Joy

# 83
Диди, коментара за Дженгиз и сега лъжец ли го изкарват, аз го написах, май Меги не е писала нещо подобно

А, объркала съм постовете, извинявам се  Laughing
Но все пак официалната версия за сценарист е Буура +, официално е обявен за такъв, пише го в титрите на филма и се предполага, че всички трябва се придържат към тази версия  Thinking Защо Дж.Б. реши да го изтърси това - дали да се направи на по-значим, че заради него се пише роля и го молят да я приеме, или му е омръзнало да се прави и той на умряла лисица, дето не знае кой е истинския сценарист, дали е нечия поръчка, или грешка на езика  newsm78 Ако излезе това предаване, може и да разберем нещо  Thinking
Не че това ще промени нещо относно филма - с кака или без нея, за мен сценария си е слаб. Но предполагам, че ще промени отношението на феновете към Борко - ако е вярно за тандема Озай/Ардуч. Което също не е лошо - ще почнат да го възприемат просто като човек, без божествения му ореол  Wink

Ди  Hug, не е съвсем чиркин - все още  Joy  Joy  Joy Обаче дългата и червена коса беше нещо, което я отличаваше. Сега е ...... newsm78 една от многото сладки муцунки  ooooh! Дано само на тия снимки да изглежда толкова.........обикновена  Thinking

# 84
Диди, коментара за Дженгиз и сега лъжец ли го изкарват, аз го написах, май Меги не е писала нещо подобно

Но все пак официалната версия за сценарист е Буура +, официално е обявен за такъв, пише го в титрите на филма и се предполага, че всички трябва се придържат към тази версия  Thinking Защо Дж.Б. реши да го изтърси това - дали да се направи на по-значим, че заради него се пише роля и го молят да я приеме, или му е омръзнало да се прави и той на умряла лисица, дето не знае кой е истинския сценарист, дали е нечия поръчка, или грешка на езика  newsm78 Ако излезе това предаване, може и да разберем нещо  Thinking
Не че това ще промени нещо относно филма - с кака или без нея, за мен сценария си е слаб. Но предполагам, че ще промени отношението на феновете към Борко - ако е вярно за тандема Озай/Ардуч. Което също не е лошо - ще почнат да го възприемат просто като човек, без божествения му ореол  Wink

Ди  Hug, не е съвсем чиркин - все още  Joy  Joy  Joy Обаче дългата и червена коса беше нещо, което я отличаваше. Сега е ...... newsm78 една от многото сладки муцунки  ooooh! Дано само на тия снимки да изглежда толкова.........обикновена  Thinking
Диди  Hug не знам дали мутлу чифтето са сценаристите, но е факт че 2 месеца се криеш кой е, имам чувството че им е трябвало време за да убедят Буура да постави името си за да избегнат провала и хейта по техен адрес още повече че на Кюса и предстоеше да заснеме и покаже шИдьовЪрЪ си, а нещо такова като да и се свърже името с ВЩ щеше да и провали филма, тя малко или много разчита на Борковите фенове да я споменат дали с добро или не важното да се говори за нея

# 85
Скрит текст:

Диди, По мое скромно мнение феновете прекалено много се вторачват във всичко, което се случва - та защо казал или не казал нещо си, та как казал, та с каква интонация...и така постепенно от мухата станало слон. Ами според мен човека просто е решил да каже как са се случили нещата с неговото участие, може да са му задали въпрос. Едва ли се е замислил, че това е нещо нередно и не отговаря на историята за пред феновете. newsm78 Досега по време на галите винаги даваше път на Е и Б, и не се е стигало до въпроси как точно той е решил да вземе участие в филма, все пак любимците са Е и Б, към тях беше насочен интереса. Не го виждам като човек, който се стреми да привлече интереса към себе си на всяка цена, защо да го прави сега. А и той дали е бил толкова навътре в нещата с феновете и ненавистта им към Кюса, да не забравяме, че те са хора, които имат свой живот и интереси, и не са фенове на Е и Б, и не са наясно с всичко, което преживяват феновете им. Това феновете също забравят, за тях едва ли не света се върти около Елка и Боре, всички хора (роднини, близки, приятели, треньори, стилисти, гримьори....  ) около Е и Б съществуват заради тях и всяко тяхно действие и бездействие все е провокирано от тях или е свързано с тях или е намек и подсказка пак относно тях и техния живот Mr. Green Joy Joy  
Но аз не вярвам някой да се засили да се оправдава или замазва положението, за тях филма е отдавна минала история, каквото било-било, за всеки предстоят нови ангажименти, само ние тъпчем на едно място. Един друг актьор преди време беше казал в отговор на журналята, които му зададоха въпрос по случай, който беше приключил - "Вие още ли сте там" - та така и сега и на нас най-много да ни кажат, ама вие още там ли сте hahaha

Последна редакция: нд, 25 мар 2018, 22:00 от *Виви*

# 86
Здравейте момичета! 😏
Греят ,когато са заедно😏и на екрана и извън него, но със севгилитата си са някак , като занемарени и двамата👀

# 87
  • На юг от тук
Добър ден!

Дъждовен понеделник и човек да е като Дафне и Омер на сухо.

# 88
Здравейте!!! Hug

# 89
Как сте, слънчевки  Hug  Hug  Hug
Обърка ли ви смяната на времето  Laughing

Меги  Hug, Кати  Hug

Ето я Елка по-отблизо.

И майка и - в Истанбул

Всички сценарии почнаха да пишат  Tired Ми то проста работа се оказа - три сцени в стил Делиха, две целувки и филма готов. Синемката по-амбициозно го раздава  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт