априлчета на месец и на два да викнем ний ура

• 14 289
  • 371
  •   1
Отговори
# 330
Забравих - за потрепването на крачето. И при нас го имаше, израстна го, от няколко седмици не го е правила

# 331
Честит празник на всички дечица със закъснение.
Момичета, да питам ако някой се сеща, някой беше пуснал линк на книгата на д-р Спок. Ама нещо го изтрих, има ли някой който да го е записал и да ми го прати, ще съм му много благодарна.
Да питам за тези шезлонгчета, които ползвате. Как изглеждат и могат ли да се ползват от толкова малки бебоци? То нещо като люлка ли е и колко струват горе-долу?
Лек ден на всички в това отвратително време.

Някой ходи ли в София ленд и как беше?

Мисти, това чуство ми е много познато. И при мен е така, когато правиме секс, първоначално има лека болка, защото е много тясно. И се майтапиме, че ми е като първи път.

# 332
... Ние май също имаме проблем с перисталтиката,защото докато се изакаме или изпръцкаме е голямо ръмжане...Даже преревава в ранните сутришни часове newsm78.Ние тук обаче нямаме кадърен лекар newsm78Преди си акаше без такива напъни,но от едно известно време е ад #Cussing out.Ставаме в 5 часа и започваме да вдигаме крачета ,за да пръцнем и да акаме.А водата наистина ли е толкова вредна?аз забелязвам ч,е май въпросният проблем започна след като започнах да му давам водичка newsm78.Дали да не спра за ден-два и да видя дали ще има подобрение Thinking.Давам му Еспумизан за газовете....

Пръцкането не е от водата със сигурност. Иво вода не пие, нито чай, нито каквато и да е течност, различна от мляко, но от няколко дни има такива страхотни газове, че ако драснеш клечка кибрит в стаята - блокът ще хвръкне във въздуха  Mr. Green  

Юручетата - напълно нормално е бебетата да си държат юмручетата свити до не помня точно кой месец. Това е поради повишения мускулен тонус, който е типичен за всички нормални бебета и който ги кара също и да ритат и да махат с ръчички когато са възбудени (разбирай гладни, жадни, ядосани, уморени, мокри и т.н.). С него се свързва мисля и потрепването на брадичката и треперенето на крайниците, което също изчезва постепенно.  Ако сте забелязали, бебетата си отпускат ръцете и махат леко с пръстчета, само когато са напълно спокойни и отпуснати. Не си спомням точно какво пише в моята книга - кога точно изчезва този повишен тонус, мисля обаче, че става, когато бебетата почнат съзнателно да си управляват движенията на крайниците, което започва да става май чак след шестия месец. Не знам какво означава бебето да си държи юмручетата на гърдите, но като спи е нормално да си държи ръцете над главичката в юмручета или леко изпънати надолу и настрани от тялото. Друго нормално нещо, на което аз пък много се чудех в началото, е бебето да лежи будно и неподвижно с изпънати крака и ръце (ръцете са прибрани до тялото и пак са в юмручета, крачетата са допрени едно до друго).

# 333
  • 2 етажа над тавана
Момичета, да питам ако някой се сеща, някой беше пуснал линк на книгата на д-р Спок. Ама нещо го изтрих, има ли някой който да го е записал и да ми го прати, ще съм му много благодарна.
Наде, тук можеш да си го свалиш д-р Спок:
http://bezmonitor.com/books05/spok.htm

# 334
Момичета, благодаря ви за подкрепата! Hug  bouquet
Почерпката днес е от мен-моят бандит става на 2 месеца Laughing

# 335
  • Пловдив
Айде най-накрая и ние да почерпим  newsm38 newsm24 -  изтърсачето на групата  Joy
Станахме на цял един месец - на мама слънцето  Heart Eyes, да ми е живо и здраво Hug!

# 336
Честит първи месец на Дани! Hug
Честит втори месец на Христо, Радослав и Симеон!
Hug

# 337
 Hug  Hug  Hug И ние да почерпим - станахме на два  newsm07

Ходихме и на консултация и като ни премери - 7 200 кг  ooooh!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МЕСЕЧНИЦИ 
 smile3503 newsm32

Последна редакция: пт, 02 юни 2006, 12:21 от Танина

# 338
  • Пловдив
Ама че съм заспи  smile3538, ама и малкия рожденник нещо приплаква... Crazy

Честит втори месец на батковците - Пресил, Симеон, Христо и Радослав! Да растат здрави и щастливи деца  Hug!

# 339
Честито на Двумесечничковчетата и на Едномесечничковчетата и на техните щастливи майчета! Mr. Green  bouquet
Априлки, априлки, ама на - цял месец разлика!

Аз този месец ще си поискам направление за ортопед, но предварително ли трябва да му се обадя на Драганов или?... Как става? Той къде е в Пирогов ли?

# 340
Отдадохме почит, сега да честитим и празниците.
Честито на Пресил, Симеон, Христо и Радослав и на малкия Дани  bouquet

Цитат
Ходихме и на консултация и като ни премери - 7 200 кг

Shocked Crazy Rolling Eyes  Crazy Shocked

Наде, Симона прекарва поне 4 часа на ден в шезлонга. Ето къде можеш да разгледаш марки и цени:

http://www.pakostnik.com/products.php?cat=69

Последна редакция: пт, 02 юни 2006, 12:13 от Cherepahova

# 341
  • Sofia
Мисти, др. Драганов е в поликлиниката на Военна болница, трябва да му се ообадиш по телефона, за да си уговорите предварително ден и час, ние ще ходим в понеделник сутрин.
Честито на всички двумесечни и едномесечното бебоче, да са здравички това е най-важното !

# 342
  • София
ЧЕСТИТО  НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ СТАВАЩИ НА МЕСЕЦ ИЛИ ДВА!
Да са живи, здрави и да създават все по-малко грижи на мамите си!

Ние вчера бяхме в София ленд и изкарахме прекрасно, от дълго време вчерашния ден бе най-щестливия в моя живот. Чувствах, че преливам от радост и щастие все едно съм малко детенце. Количката на Тони я покриха с балони. Снимахме го с ежко бежко. абе много хубаво беше.

днес ще ходим на преглед и след това ще докладваме как сме пораснали.

# 343
  • София
Мисти, както Роси е писала д-р Драганов е във Военна болница и си записваш час, като му се обаждаш по мобилния телефон. Единствено ще добавя, че преди да отидеш трябва да си вземеш направление, за да неплащаш.

# 344
Скарлет, а кой стана бебе на 2006, че инфо-то на сайта не е обновено. Да не е някое от априлските бебета.

А днес рожден ден има и Евгени Минчев. Миналия ден видях билборд "ЧРД, Евгени - 15 години на върха" Joy newsm78 Joy

Общи условия

Активация на акаунт