Как така не съм те усетила, че си от наште
Мноого хубави подаръци да получиш

, но ми каза да продължавам с кърмата, никакво дохранване.Кара ме да го нахраня пред нея да види как суче, хареса й, добър е на тази гимнастика моят гладник.Жената е вече на доста годинки, ама гледам интересува се от новите неща и е за късното захранване, кърмене на поискване и без води.Казах й, че много вода пие и тя ме посъветва да я огранича с оглед това, че се товарят много сърдечно-съдовата и отделителната системи.Има резон, ама как да откажа Пресил от водата, като той на ден може да изпие и повече от 200мл
.Другото което откри е, че има много болезнена перисталтика и много газове, които явно го мъчат и плаче и заради това.И двата долни зъба са се избистрили, аха да избият, това вероятно допълнително утежнява ситуацията.Но най-големият гърч беше като ми каза, че не й харесва това, че си държи свити юмручетата на гърдичките.Аз и за това попитах снощи, ама не исках да изпадам в подробности и да ви шашкам.Та посъветва ме да му направим трансфонтанелна ехография, сиреч-на мозъчето.Попари ме сякаш с вряла вода
От там нататък нищо повече не чувах, дори не мога да ви опиша какво преживях.Не ми обесни какво точно я притеснява, което съвсем ме довърши.Не мигнах през нощта , а днешният празник на детенце дори не го усетих от притеснения.Та днес следобед имах уговорка с една неонатоложка от АГ-комплекса да го види на ехограф, сума ти неща ме разпитва за това как е протекла бременността ми, имала ли съм инфекции, как е роден, изплакал ли е, реанимиран ли е и още куп неща.Слава богу
, оказа се че няма някаква патология, това, което я интересуваше е наред, но ми каза след 2 седмици пак да отида на контролен преглед.Изписа ми калций, каза, че неспокойството на тази възраст може да се дължи на липсата му, за болезнената перисталтика-Мезим форте, сега ще видим дали ще окаже добър ефект в/у коликите, че май към съставката на капките привикна.
Ама няма начин трябва да мине и от там ...
Не давам на никой да ме докосва ... 
за тези тревожни часове.Ние май също имаме проблем с перисталтиката,защото докато се изакаме или изпръцкаме е голямо ръмжане...Даже преревава в ранните сутришни часове
.Ние тук обаче нямаме кадърен лекар
Преди си акаше без такива напъни,но от едно известно време е ад
.Ставаме в 5 часа и започваме да вдигаме крачета ,за да пръцнем и да акаме.А водата наистина ли е толкова вредна?аз забелязвам ч,е май въпросният проблем започна след като започнах да му давам водичка
.Дали да не спра за ден-два и да видя дали ще има подобрение
.Давам му Еспумизан за газовете....
.Дали да не спра за ден-два и да видя дали ще има подобрение 
Но от няколко дена следобедите така реве и пищи в продължение на час и по никакъв начин не можем да я успокоим,та ни е малко инетерсно 

и така... Подозирам, че това оказа влияние.
Аз не знам бебе, което да не стиска юмручета - че това е първия рефлекс да стиска! А къде са му ръчичките, какво? Баба ми каза, че здраво бебе спи с вдигнати ръчички до главичката, свити в лактите. Ами Крис така спи, но е спал и със смъкнати и с опънати и свити на гърдите и как ли не... Когато сънува ги размахва в просъница насам-натам и си сменя позата. Кво толкова е видяла в тия ръце не разбирам.. 
.. а и аз я давам сега под формата на чая на Хип за коликите. Не знам това лошо ли е, чиста вода не му давам напоследък.
, а и на всички които са запазили детското в себе си
!
Тцачи, много здраве и късмет!
за тези тревожни часове.Ние май също имаме проблем с перисталтиката,защото докато се изакаме или изпръцкаме е голямо ръмжане...Даже преревава в ранните сутришни часове
. .........Давам му Еспумизан за газовете....
! При нас е същата работа с изхождането и пръцкането - ръмжене, реване, напъване, а акитата са му нормални, т.е - няма запек
. Дори всеки памперс му е оакан, някой път даже прекалено
.
) все още.
А вечер никога не се налага да пускам, интересно защо, слагам го в легълцето, казвам лека нощ и излизам от стаята