Къде в Бургас? (53)

• 78 558
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас

От Практикер са нашите ПВЦ мебели за баня, но обкова ръждяса, та гледайте  и пантичките, и крачетата, и дръжките от какъв материал са.

Абсолютно вярно. За 3 г. 3 пъти сменях панти. Колкото и да го пазиш, все се мокри отнякъде.
Сега нямам долен шкаф (и не искам да имам повече!) сложих плот.

# 91
  • Бургас
Ние сме с този шкаф от 2 години и не е мръднал, но сме с душ параван и не го мокрим, но пък за сметка на това в банята е много горещо заради лирата
http://m.ikea.bg/bathroom/Bathroom-sink-cabinets/Wash-stands/god … k-64433/69186581/

# 92
ПВЦ шкаф за баня си правих по поръчка в Морато.

# 93
Здравейте мами,искам да попитам бургаските мами от къде ще си купуват всичко необходимо за бебето?
Кошара,количка,принадлежности абе всичко ?
Ще бъда много благодарна!!!
За съжаление няма такова място. В отделните магазини има различни неща и марки, но голям и добре зареден магазин няма. И аз сега се ядосвам,  че искам да видя на живо столче за кола на Бритакс,  ама няма. За сметка на това в Хипото има 10 страници с боклукчавите столчета на Лорели. Съветвам те да следиш промоции из чуждестранните сайтове, защото е в пъти по-евтино от тук.
Изобщо не искам да чувам за чуждестранни сайтове,точно така изгорях преди месец с 700€.Сайта беше проверен,оказа се фалшива куриерска фирма.....не искам и да чуя !!!
Все пак благодаря

# 94
Здравейте мами,искам да попитам бургаските мами от къде ще си купуват всичко необходимо за бебето?
За съжаление няма такова място. В отделните магазини има различни неща и марки, но голям и добре зареден магазин няма. И аз сега се ядосвам,  че искам да видя на живо столче за кола на Бритакс,  ама няма. За сметка на това в Хипото има 10 страници с боклукчавите столчета на Лорели. Съветвам те да следиш промоции из чуждестранните сайтове, защото е в пъти по-евтино от тук.
Изобщо не искам да чувам за чуждестранни сайтове,точно така изгорях преди месец с 700€.Сайта беше проверен,оказа се фалшива куриерска фирма.....не искам и да чуя !!!
Все пак благодаря
В Синди срещу механото има приличен избор на колички и кошари. Отделно в Айко също има голям избор. Дребните неща - повивалник, корито, и т.н. аз купувах от Хиполенд (изчаках големите намаления в началото на май.)

# 95
В Хиполенд има всичко, но е по—скъпо. Дребните неща може и от магазини тема да си купиш. Зайченцето бяло в славейков имало всичко, но там не съм ходила.

# 96
В Хиполенд има всичко, но е по—скъпо. Дребните неща може и от магазини тема да си купиш. Зайченцето бяло в славейков имало всичко, но там не съм ходила.
Затова казвам, че изчаках намалението - беше първите дни на май миналата година. Цените са между 25 и 30 процента надолу. Отделно на намалението ноември купих стол за хранене, проходилка и разни шишета и биберони.

# 97
  • Бургас
За съжаление няма такова място. В отделните магазини има различни неща и марки, но голям и добре зареден магазин няма. И аз сега се ядосвам,  че искам да видя на живо столче за кола на Бритакс,  ама няма. За сметка на това в Хипото има 10 страници с боклукчавите столчета на Лорели. Съветвам те да следиш промоции из чуждестранните сайтове, защото е в пъти по-евтино от тук.
Все пак благодаря
Аз поръчвам от Амазон и използвам за посредник Габиели

# 98
  • Бургас
Здравейте, къде има дамски дрехи в големи размери, без магазините на главната за макси дрехи. Там дрехите са ужасни и като модел и като цена.  Също и маратонки маркови, на по изгодни цени.

В Бианка и Харизма- и двата са в Мол Плаза.Мисля, че Харизма има и в другия Мол.В Оникс също видях, че продават по-големи размери.

Онлайн -Некстдирект.

# 99
Затова казвам, че изчаках намалението - беше първите дни на май миналата година. Цените са между 25 и 30 процента надолу. Отделно на намалението ноември купих стол за хранене, проходилка и разни шишета и биберони.
Да, по спомен го правят първия петък на месец май и е -25% на всички стоки Wink

# 100
Къде да търся черен клин, изчистен напълно, без ръбове или декорации? Не за спорт, а за ежедневно носене.

# 101
waikiki, hm, магазини за бельо, магазина в центъра в червения блок до магазин Чар /там има много магазинчета за бельо, и един на ъгъла голям магазин за евтин български трикотаж. Но там клиновете прозират, имайте предвид.

# 102
waikiki, hm, магазини за бельо, магазина в центъра в червения блок до магазин Чар /там има много магазинчета за бельо, и един на ъгъла голям магазин за евтин български трикотаж. Но там клиновете прозират, имайте предвид.

Това с прозирането не е добре. Клиновете в последния магазин, за българския трикотаж - те ли прозират?

# 103
Да, те. В Уайкики не прозират, там са мисля по плътност рязделени и трябва да питате специално.

# 104
Да, те. В Уайкики не прозират, там са мисля по плътност рязделени и трябва да питате специално.

bouquet Благодаря за идеите. Ще обикалям, оказа се спешна нуждата от клин.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт