Къде в Бургас? (53)

• 78 584
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Къде ремонтират чадъри?

# 106
  • Бургас
От Тера нова си взех аз по-10лв са намлени в момента клинове.

# 107
От Тера нова си взех аз по-10лв са намлени в момента клинове.

Само в МОЛ Галерия ли имат магазин? Преди имаха и на други места, сега се сещам само за Галерия...

# 108
Здравейте! Някой може ли да сподели мнение за читави майстори за цялостен ремонт в Бургас? Ако е фирма, ще е е супер! Благодаря! Relaxed

# 109
  • Бургас
Здравейте!
Къде мога да поръчам безглутенова торта за детски рожден ден?
В Захаро предлагат безглутенова,но само от 12парчета(не можело да се направи в друг порцион)

# 110
  • у нас
Тази година ще има ли манифестация в Бургас? Богориди е в ремонт и се чудя дали ще има.

# 111
Здравейте!
Къде мога да поръчам безглутенова торта за детски рожден ден?
В Захаро предлагат безглутенова,но само от 12парчета(не можело да се направи в друг порцион)

Сладкарски бутик Креми имат безглутенова торта 16 парчета - Белгийска целувка се казва тортата

# 112
  • Бургас
Тази година ще има ли манифестация в Бургас? Богориди е в ремонт и се чудя дали ще има.

Ще има явно. Дъщеря ми е в оркестъра на училището и репетират редовно.

# 113
Има ли в града някъде аква(водна)аеробика?Ако някой ходи да сподели впечатления,моля.

# 114
  • Бургас
Имаше на басейна на хотел България, но не знам дали е актуално .

# 115
  • Бургас
Има ли в града някъде аква(водна)аеробика?Ако някой ходи да сподели впечатления,моля.
Знам, че има и в Приморец. Моя позната ходеше.

# 116
Къде по центъра, освен в Дигиталите, мога да принтирам нещо от флашка? Около Тройката някъде?

# 117
Къде по центъра, освен в Дигиталите, мога да принтирам нещо от флашка? Около Тройката някъде?

В Офис 1 трябва да може.  Peace

# 118

В Офис 1 трябва да може.  Peace
Peace
Можеше, да. Като минах с автобуса покрай него и се сетих. Благодаря ти!

# 119
Здравейте,

Има ли бижутерия, в която правят корекции на пръстени (ако не са купени от тях)? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт