Къде в Бургас? (53)

• 78 531
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • Burgas
Аз му имам телефона на момчето, мога да го пусна на ЛС и да се разберете.
Друго ателие за рамки, за което се сещам е до Армстронг на Кирил и Методий. Ем арт се казваше, ако не бъркам
Пуснете ми телефона на лс-утре пак ще се разходя до там,на близо ми е,ако пак не го намеря, ще му звънна да ме насочи.

# 631
  • Бургас
Някой да е вземал скоро мехлема при изгаряне от Поморие? Търся координатите на жената, която го прави .Преди години от свекърва й го бях вземала,спаси ме тогава. Сега едно хлапе на работа се изгори с гореща вода и е ужас.

# 632
  • Бургас / UK
Някой да е вземал скоро мехлема при изгаряне от Поморие? Търся координатите на жената, която го прави .Преди години от свекърва й го бях вземала,спаси ме тогава. Сега едно хлапе на работа се изгори с гореща вода и е ужас.

Пробвайте с крем Здраве,докато намерите другия крем ... Peace

Синара,
Скрит текст:
живяла съм до м-н  Краснодар,ама преди сто години... Mr. Green Но и на "Самуил" имах баба и дядо,та за това съм и тук  Simple Smile и на още едно място ,абе..навсякъде съм  Mr. Green

# 633
Някой ползва ли услугите на превозвач от УК и може ли инфо кой? Преди години ползвах едни в София, но с куриер от там доста се оскъпява.

# 634
  • у нас
Някой ползва ли услугите на превозвач от УК и може ли инфо кой? Преди години ползвах едни в София, но с куриер от там доста се оскъпява.
Габиели. Намират се на Цариградска, под Дебелт.

# 635

Ползвах скоро Габко, много съм доволна, с опция  доставка до дома от Еконт. Всичко  си пристигна, както трябва.

# 636
  • Бургас
И аз ползвам Габиели от години. Доволна съм и цените им са добри. Смятат на точен килограм, а не на започнат.

# 637
  • Бургас
Ползвам kdshoping, в Изгрев до Била е офисът им. Работят на 2.80 или 2.90 за кг.

Belle Fleur, не знам какъв е този бял крем, но свекърва ми скоро купила някакъв бял крем на Рачев, който е и за изгаряния. Мога да снимам контакти.

# 638
За изгаряния не помага ли и крема от мас и невен?

# 639
Мерси, момичета! Това е сайтът нали https://www.uktobg.com/home ? 2лв на кг до Бургас от УК?

# 640
  • у нас
Мерси, момичета! Това е сайтът нали https://www.uktobg.com/home ? 2лв на кг до Бургас от УК?
Да, този е.

# 641
  • Бургас

Това е и цената е тази.
От Германия возят на 3 лв/кг

# 642
  • Бургас
0896636100  ул. Ахелой 17 Поморие. Това съм записала като информация от един пост във фб. Не съм го ползвала лично крема.

# 643
0896636100  ул. Ахелой 17 Поморие. Това съм записала като информация от един пост във фб. Не съм го ползвала лично крема.

Аз съм го ползвала, много бях доволна, но не бях записала телефон и адрес, сега ще си ги сейфна. Имах ужасяващо изгаряне с вряла вода, цялата ми китка беше като сварена. Мазах се с крема поне месец, трябваше и някакви промивки с тетра май да правя, после изгорялата кожа ми се излющи и отдолу излезе съвсем здрава кожа, без никакъв белег. Кремът мирише доста гадно, но е ефикасен, спор няма. Изобщо няма нищо общо с крем Здраве и други подобни.

# 644
  • Бургас
ГХИ от къде си купувате? Че в нашата Билла (Изгрев) не зареждат редовно.

Общи условия

Активация на акаунт