Любители на кучета - тема 79

• 48 675
  • 759
  •   1
Отговори
# 240
Много се кефя как Тара още си сменя окраската,  беше такова циганче, а сега и врата и покафенява 
а беше..

# 241
  • о`майна лунна нощ е
Много ми е тегав денят. Благодаря, че пускате снимки и споделяте случки с кучовците. Правят всичко една идея по-светло и оптимистично.

# 242
Иииии Heart Exl тази плюшена муцуна е брутално сладка, само за мачкане и гушкане

# 243
Беше, беше, сега само ушите са и кадифени, бръчките ги изпъна Simple Smile

Аз да се възмутя ли? Мисля да го направя.
Снощи се разхождаме из един парк, към осем вечерта, спира отстрани една кола и слиза майка с малко момиченце. И познайте какъв е бил зора. То хубаво, деца, предполагам, че не може да стиска, ама майка му стара, като си издържиш отрочето в тревата, ми почисти му!
Ядосах се, предложих пликче, а майчето възмутено ми каза, че съм луда и да ходя да се преглеждам. Аз си чистя след животното, тя след нейното- не. Тъкмо ми се запуши и тя запали набързо.. права ли съм, вярно ли съм за преглед.. чудя се и аз вече.

# 244
  • UK
О, аз ако бях такъв скандал щях да ѝ направя. Бих я снимала и подала оплакване даже, но не знам дали в Бг аз не бих излязла виновна в такъв случай и дали изобщо човек може да подаде сигнал за такива неща. Rage Идиоти навсякъде! Тук, ако забележиш нещо нередно - дали куче, дали човек, снимаш и пращаш имейл на кансъла.

# 245
  • У Диспансера ...♥♥♥
Напълно нормална си си👍
Аз също бих направила забележка, и аз съм имала малко дете, ами не съм го изхождала никога навън ( за голямата нужда става въпрос)
Иначе за кучето съм забравила торбичка в бързината и то ми е било единични случаи, ми вдигат врява до Бога, ама те могат с децата  където и когато си поискат 😠

# 246
Най-редовна гледка на площадката около моя блок, тъй като има детски катерушки и люлки. А аз като мина отстрани с кучето без дори да прави нещо Макс, ме гледат все едно всички лайна са точно на моето куче, а не техните деца. Angry
За тях явно детските лайна не са гнусни, а само кучешките и си е в реда на нещата детето им да се изходи отстрани до катерушката и да не си почистят и после като го настъпят те или някое дете им виновни хорските кучета. За мен човешко, кучешко.. та дори и детско си е еднакво гнусно и всеки трябва да си почиства.

# 247
  • Бургас
Привет, извинете, че нахлувам така в темата. За сега само ви чета. Имам един като Страхо, но на 6 години. Искам да попитам, на вас колко ви взимат за годишна ваксина. На мен ми излезе 90 лв +вътрешно+външно.
Нещо много ми се видя....

bsz, каква толкова ваксина му слагат? На Рекс, лабрадор е,  последната, януари месец, беше 34 лева, но това само ваксината и прегледа. Обезпаразитяването си го правя сама, бях му дала таблетките за вътрешното, външното е Адвантикс за 20 лева (верно, че е на цена на едро, но от клиниката за 24 ми го продават), знам ли пак не ги докарвам 90...... newsm78

Сега гледах в паспорта, освен ваксината са му дали ДИРОНЕТ и СИМПАРИКА. Кучето тежи 3,4 кг.
 А ваксината е DHPPILR + KC/Синдром на кучешката кашлица/ годишна ваксина - 65 лв - видях от сайта му.

# 248
Ох, аз не знам защо на някои майки и собственици на кучета, лайната са им такъв проблем. Сякаш това е нещо супер гнусно и гадно, дето трябва да се крие и осъжда, а не естествен биологичен процес. Естествено, че ще се изака - и кучето и детето и е естествено и нормално да им се изчисти - и на двете - биологични процеси, ама живеем в социална среда, в която смръднята по обувките от настъпени лайна си е все на лайна - било то детски или кучешки. Сякаш първите злато акат...
та Хибискус напълно нормална си, си. И аз бих подходила по същия начин.

Ох скоро и наш ред идва за годишни ваксини (което ще рече, че шушана е у дома вече цяла година) Purple Heart
Тест за дирофилария колко често се прави?

# 249
  • Euskal Herria
С Макс ви пожелаваме светли празници!

Тази година реши да бъде "Контрол по качеството" - само наблюдаваше, без да любопитства какво правя Wink.

# 250
  • София
Днес забеляьах, че Бери се депресира от лошото време! Лежи си цял ден. Ето я:

# 251
  • Sofia
Ние сме вече кастрирани. Вчера и снощи изкарахме тежко денонощие. Болеше я, скимтя, беше една утрепана, цял ден спа... Почти не спахме тази нощ. Но днес вече е значително по-добре - жизнена е, яде, пие. Дано се оправи бързо.

# 252
# 253
Ние сме вече кастрирани. ...
Звучи зловещо  Joy

Винаги ми е смешен този стар виц 
Скрит текст:
Вечер,тъмно,минава жена през парка.
-Стой!
Тя спира.
-Легни!
Ляга.
-Госпожо,зле ли ви е нещо? Аз тук командвам кучето,гледам,лежите на земята....

# 254

Тест за дирофилария колко често се прави?

Тест за дирофилария се прави само ако има прекъсване на даване на обезпаразитяващи, които покриват комари /например Нексгард Спектра/. Много е опасно без тест да започват да се дават такива препарати, защото ако кучето е заразено, може да се влоши и да има фатални последствия за здравето му. Скоро правих такъв тест и струваше около 40 лева.

Иначе и кастрацията на нашата красавица мина - първите 3 дни беше много тъжна и унила, направо не приличаше на себе си, но сега е супер енергична и по цял ден играе и беснее. Във вторник ще проверим конците дали са се резорбирали и имат ли нужда от сваляне. Сякаш обаче и апетитът и порасна, да видим как ще решим проблема с напълняването, защото има супер слаби и дълги за тялото си крачета и доктора предупреди, че не е желателно да натежава повече от сегашните си килограми.

Общи условия

Активация на акаунт