Любители на кучета - тема 79

• 48 532
  • 759
  •   1
Отговори
# 75
В този ред на мисли, ето и една актуална снимка на Джуди. Чудим й се от колко породи е микс...вие как мислите?
Това й е любимото занимание...да наблюдава през прозореца.

# 76
Джуди ми прилича на смес йорки и булонка

# 77
  • Sofia
И нещо шнауцерско има в муцунката.  Mr. Green Ама е голяма сладурка!  Hug

# 78
Епона, вашият мъж ми прилича малко на австралийска овчарка, аз много ги харесвам и може би за това го оприличавам Simple Smile

# 79

Ето го и моето красиво, сериозно момче, което не обича да бъде гушкан и да спи с мен хаха, за който питах за съвети в отделна тема Simple Smile

# 80
И едно момиче от парка я оприличи на булонка, а на мен ми прилича на йорки, заради перчема, барак и Джак Ръсел.

# 81
Израстнах с една булонка, Бенджи, живя 17 години, героя. Муцунката му беше същата, само беше чисто бял. Бе хубавица си е!

# 82
  • София
здрасти Флейм
много е сладък сериозника
имат си характери и те
моята е лигла до побъркване, и пак не иска да спи с мен и да се гушкаме
сега си делим дивана, ама държи да и е широко и да не я ръчкам с крака, като се въртя, иначе се оттегля възмутена

на мен на Епона пухльото и на каракачанец ми прилича
а Джуди задължително има нещо териерско
моята поне прилича на татко си и само разбирачи ще ни усетят, че не сме

# 83
Possessed благодаря! Да, своенравен е. Обожава да си играе и да учи нови команди, но пък не е фен на гушенето и галенето. Даже като го взимам на дивана се радва за 1минутка и после си отива и заспива на килима под дивана. Никога и не опитва сам да се качи хаха, дали защото не съм го взимала при мен или просто си е такъв ,ама ей на - крайно не е любвеобилен лигльо Simple Smile) чак ми е странно за бебе куче да е толкова пък сериозен.

# 84
  • София
Освен за дисплазии,при големи породи,какво още изследвате ?
За големите породи не знам, по принцип за всяка порода има специфични изследвания и изисквания (уж). Все пак всяка порода има различни предразположености за дадени заболявания.
За хъскито са дисплазия, очни (предимно наследствена катаракта), бруцелоза.

Нали нашите прибраха на село едно бездомно куче (уличен микс) с отрязана опашка, майка ми все се шегува, че е "рядка порода, има само 3 екземпляра в света : тибетски чон мекол"  Simple Smile Как го измисли, тя си знае, но ако чуете за тази порода, да знаете от къде идва Grinning

# 85
Предлагам дента стикс Баркоо, купени от Зооплюс. На Джуди не й харесват, а имаме 3 пакета неотваряни и един отворен. Предложението има смисъл само за София. Ако някой проявява интерес, на лично.

# 86
  • София
Добре е да кажеш дали са за малки кучета, средни породи или големи.

# 87
За кучета от 11-25 кг са. Средния размер.

# 88
Здравейте,искам да попитам възможно ли е от нерви да грухти кученцето ми,все едно се дави?

# 89
Не знам какво значи "от нерви", кучетата нямат като нашите "нерви". Проверете в интернет "обратно кихане / реверсивна кашлица" и ако е това и при кучето ви, няма какво да се направи. Отключва се при силни емоции, може да го щадите от подобни ситуации.

Общи условия

Активация на акаунт