Откраднат живот - ТЕМА 38 Критична точка... Празнотата е стихия

• 53 634
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
  • София
На всички са тинейджърски. Двамата дето се предполага, че са влюбени се гледат като мартенски котараци, третия е без коментар.

Какъв е проблема с чувствата между Зорница и Марио? Или на тези години не е нормално да се изпитва любов? Ами има научна фантастика, комедии, енимал планет... доста алтернативи за тези, на които не им се занимава с любовни трепети на двама възрастни.
Не ми казвайте какво да гледам. Имам мнение и го споделих във форум.
 Няма как да се захласна по така представената любов и това е.

# 241
Ели, тоя микулич го бях забравила. Чух го 1-2 пъти тоя сезон. Що така? Joy
Ако  отношенията между Зорница и Марио , Тончо и Зорница са  "тийн" , добре , значи аз си падам по такива неща  Peace Като са възрастни /на по 33-38 ?/ какво трябва да правят ? Може би техничен секс и разговори на високо равнище по медицински казуси  или изкуство ?

Може да си четат поезия на някоя пейка в парка, да се държат за ръце...Joy

Аз искам да ги виждам как се гушкат, как се радват един на друг, как си открадват по една бърза целувка между резекцията на нещо си и дабъл джито на друго, ей такива неща 😊

# 242
Еххххх, направо ми се къса микулича като ви чета JoyKissing Heart

# 243
Ели, тоя микулич го бях забравила. Чух го 1-2 пъти тоя сезон. Що така? Joy
Ако  отношенията между Зорница и Марио , Тончо и Зорница са  "тийн" , добре , значи аз си падам по такива неща  Peace Като са възрастни /на по 33-38 ?/ какво трябва да правят ? Може би техничен секс и разговори на високо равнище по медицински казуси  или изкуство ?

Може да си четат поезия на някоя пейка в парка, да се държат за ръце...Joy

Аз искам да ги виждам как се гушкат, как се радват един на друг, как си открадват по една бърза целувка между резекцията на нещо си и дабъл джито на друго, ей такива неща 😊

И аз така искам. Едни нормални отношения между двама души, които се обичат. Малки неща, но от голямо значение. Blush Чакам да си изпият виното от шкафа на Огнянова. Grinning Досега всички двойки имаха такива моменти, само при Зорница липсват. Ама не е честно. Joy

# 244
Размечтахте се нещо, дами Grinning
Пък любов, пък вино, пък откраднати целувки Joy Това е възможно само ако някой от двамата закъса сериозно. Ето, Калин и Наталия сега се обичат толкова много, направо ми е хубаво да ги гледам, въпреки трагедията с Калин.

# 245
Ааа не. Fairy, пепел ти на устата. Grinning Без закъсали хора повече, вече си имаме едни такива, които въпреки всичко показват само любов един към друг. И на мен ми е хубаво да ги гледам как се подкрепят и обичат, и са заедно, за да посрещнат това изпитание и да го преминат двамата.

# 246

Ами то ни се опънаха екартьорите от толкова нещастна любов 😊

# 247

Драгите сценаристи да ги отпуснат повечко в правилната посока. Joy Искам да се включат ония дето са писали сцените с обувката и тия на покрива. Къде сте бе хора? Дайте малко романтика. Joy

# 248
Потроших близо 700 мб, от скромния си бюджет, за новия си подпис. Дано си е струвало 😁

# 249
Потроших близо 700 мб, от скромния си бюджет, за новия си подпис. Дано си е струвало 😁

Ей сега вече ми се скъса и на мен микулича. Innocent Joy Жива да не бях. Scream Heart Eyes Ми той Батко тук е много...мокър. Joy

# 250
мерси. Ще го търся на торент. Пише, че не струвал, но заради Мистър ВЕЛИколепни ще жертвам някой мегабайт.

# 251

Еееххххх.... холедоха ли бе да я опишеш...

Важното е да е лапароскопки! Joy

# 252
Хъмбъл, не става за гледане, не се мъчи.

Кога пускаха седмичния анонс - днес или утре?

# 253
Офтопик - как слагате картинка на подписа? Опитвах с линк...излиза линка, а не снимката, рових във форума, не разбрах нещо... Sad хелп Sad Предупреждавам, ще си сложа Малчо Joy

# 254
А, надявай се тогава някой да ти отговори Stuck Out Tongue Winking Eye
Отдавна не съм слагала, но по мои спомени трябва да заградиш адреса с img в скоби, както по принцип за картинка.

Общи условия

Активация на акаунт