Откраднат живот - ТЕМА 38 Критична точка... Празнотата е стихия

• 53 221
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Абе Батко и Малчо ще удържат някак, те са мъжки момчета. Но ако Пенев отнякъде стане свидетел, ще има хипертонична криза Joy

Ще съжалява, че не е започнал пръв да тича след нея Grinning

Гррррр, искам да им видя физиономиите!!!!

# 571
Абе Батко и Малчо ще удържат някак, те са мъжки момчета. Но ако Пенев отнякъде стане свидетел, ще има хипертонична криза Joy

Ще съжалява, че не е започнал пръв да тича след нея Grinning

Гррррр, искам да им видя физиономиите!!!!
Абсурд да пропуснат, първи ще са там. Grinning И аз много искам, това ще е култово. Joy
Нали всички разправят колко опасна била. Сега ще ги оправи набързо.
Ще видят те кон боб яде ли. Joy

# 572
Те са магарета..... проскубани Joy И боб даже не ядат Joy

# 573
Жени баш кекс ще е направила в следващата серия.
Жени направо не искам да я коментирам. Толкова ми е неприятно поведението ѝ от началото на сезона, че просто едвам я издържам. И като гледах в промото как му бута кекса в устата, пък  после върти главата настрани и рони сълзи, просто ми идва да си изключа телевизора на сцените с нея Grinning

# 574
Утре не я чакайте тая сцена. Утре Батко и Кака имат задача да стоплят отношенията си. Grinning
Искам просто затопляне,искам от погледите им "запазена марка", на всички ни е ясно ,че точно върху нашето очакване се крепи действието на сериала. На нас ни дай трудно осъществима любов и чакай да спрем да гледаме и да се надяваме:joy:

# 575
Ооо ще почнат и това да правят. Joy

Я вижте на какво клипче попаднах - Ирина Митева и Наум Шопов през почивката, от страницата на Марта Вачкова. Там доста снимки качва, а Ирина е голяма сладурана. Heart
https://www.facebook.com/marta.vachkova.official/videos/vb.20571 … ype=2&theater

# 576
Много са сладки, Яница, Ирина Митева е много жизнена девойка Simple Smile) А Наум си е все същото въздържано момченце Grinning

А пък подписа ти много ми харесва Heart Много точно пресъздава хубавата страна на отношенията им - тя е леко срамежлива, той хем настъпва към нея, хем ѝ дава пространство.

# 577
Много са сладки, Яница, Ирина Митева е много жизнена девойка Simple Smile) А Наум си е все същото въздържано момченце Grinning

А пък подписа ти много ми харесва Heart Много точно пресъздава хубавата страна на отношенията им - тя е леко срамежлива, той хем настъпва към нея, хем ѝ дава пространство.

Благодаря ти, Fairy! Heart И снимката и цитатът (който си е точно за тях всъщност) са ми любими и реших да ги съчетая тук.

Дона, едното магаре (Владов) е зализано. Joy

# 578
Ще ме побъркате с тези подписи , все трябва да ви отварям  профилите , за да ги видя  ooooh!
Ирина Митева и Наум Шопов са сладури , но той е стегнат , защото е заявил ,че има приятелка /още от ученическите години били заедно  /. Ирка какви  хубави крачета размята  newsm78 , да му мисли Наумчо .

# 579
Уау, на Ралица доста й личи коремчето вече.
Скрит текст:

# 580
Най-после успях да ви прочета Grinning

Значи ще видим прословутата фотосесия на Зорница, чудя се защо тя ще се навие на нещо подобно Thinking. Но мъжете в болницата ще са начело при заснемането Grinning Марио и Тони ако не са там ще е голяма загуба, а Пенев и Владов очаквам да са там за да я бъзикат, а може би и гореспоменати двама как плакнат поглед по нея Joy

Ралица е доста бременна Simple Smile, може би са разредили графика й за да не я натоварват с дългите часове снимки.

# 581
Батко ще трябва да й закопчае роклята. Тя сама няма да може Simple Smile

По-скоро ще му се иска да я разкопчае и свали, не да я облича Joy

# 582
Ооо Майче, за разкопчаването съм мнооого съгласна. JoySmirk

# 583
Ейййй, мрънкахте, че днес има Капки вместо сериал; почнаха Капките и никой не пише Joy

Нали съм добро момиче, като никога качвам снимка на Бати, която ми допада Simple Smile
Да се отбележи!

# 584
Ох, понеделник вечер ми е най-тегаво.
Серията от петък вече сме я разнищили, а новата е толкова далече.
Чакам вторник с нетърпение и бутилка неотворено вино 😉

Общи условия

Активация на акаунт