Откраднат живот - ТЕМА 38 Критична точка... Празнотата е стихия

• 53 186
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Ели, това е интересно! Не знаех, че това е била причината да го пратят в Африка. За Вергов - ако човек има неговата кариера и неговите фенки, сигурно не е трудно да вдигне самочувствието.
Велислав се надявам жена му да го сваля на земята, нали се занимава с психодрама или нещо от сорта Joy

Ванилия, според мен Тони първоначално ще реагира много бурно и смея да твърдя, с право. Но някакси имам надежда, че в последствие нещата ще се променят - дори смятам, че ще имат неговата твърда подкрепа (след едно количество епизоди). Просто той трябва да мине през някакъв личен.... катарзис, да речем.

Като съм почнала с поезията, ето нещо за Батко:

Той стои зад нея в тъмнината
тъжен, огорчен, студен.
На лицето - мрак, но във душата
копнеж за нежност топла -
                          като летен ден.

Обича ли я, вече знае.
С усмивка грубостта пропука тя.
За чувствата си свои Марио нехае,
кога ще бъде той щастлив, аз чудя се,          
                           кога?

Последна редакция: вт, 27 мар 2018, 13:32 от Анонимен

# 646
  • София
Много ясно, че ще искат пари - работили са упорито да си изградят име и ако не бяха Димо и Буковска в предните сезони, този нямаше въобще да го има. С бозавия и нелогичен сценарий, с якото пестене на кинти за декор и външни снимки, само няколкото звезди го крепяха. Сега усетиха, че любовните истории на Зорница  са интересни и вкараха нов обект, при това по-евтин и с по-малко претенции от Вергов.
Въобще, бих препоръчала на Милошев да не се стиска - вижда се, че като наемаш качествени хора се получават нещата.

# 647
Ели, това е интересно! Не знаех, че това е била причината да го пратят в Африка. За Вергов - ако човек има неговата кариера и неговите фенки, сигурно не е трудно да вдигне самочувствието.
Велислав се надявам жена му да го сваля на земята, нали се занимава с психодрама или нещо от сорта Joy

Ванилия, според мен Тони първоначално ще реагира много бурно и смея да твърдя, с право. Но някакси имам надежда, че в последствие нещата ще се променят - дори смятам, че ще имат неговата твърда подкрепа (след едно количество епизоди). Просто той трябва да мине през някакъв личен.... катарзис, да речем.

Като съм почнала с поезията, ето нещо за Батко:

Той стои зад нея в тъмнината
тъжен, огорчен, студен.
На лицето - мрак, но във душата
копнеж за нежност топла -
                          като летен ден.

Обича ли я, вече знае.
С усмивка грубостта пропука тя.
За чувствата си свои Марио нехае,
кога ще бъде той щастлив, аз чудя се,          
                           кога?
Лелееее, какво беше това ?!?
Направо е за монолог в сериала.

# 648
Ама защо си мислите, че акцентират на любовните драми само на Огнянова? Бооожее, че целият четвърти сезон беше една любовна драма:
Калин и Наталия - обича ме, не ме обича
Петър и Галя - ще правим секс, няма да правим, после прерасна в -изневерява ми, не ми изневерява
Тасев и Добрева - ше се женим, ше късаме, ше се женим, ше късаме
Мазови се бориха за дете, за сметка на това в момента са в окото на любовната буря.
Даже и Стаменова и Врабчев имаха любовна драма
Само Кръстева и Евгения са освободени поради възраст. Grinning

# 649
Аз пък ги оправдавам Димо и Вергов. Те са страхотни актьори и никой не работи без пари. Ако не са в този сериал, бързо ще намерят къде да участват.

Така е!
Минало им е отдавна времето, когато са работели за без пари, уважавам това, че си знаят цената и държат на нея.

# 650
Хахаха много точно описа четвърти сезон. Joy Трявало е да се казва "Хем боли, хем сърби", а не "Чуждо тяло" Joy

# 651
Ама защо си мислите, че акцентират на любовните драми само на Огнянова? Бооожее, че целият четвърти сезон беше една любовна драма:
Калин и Наталия - обича ме, не ме обича
Петър и Галя - ще правим секс, няма да правим, после прерасна в -изневерява ми, не ми изневерява
Тасев и Добрева - ше се женим, ше късаме, ше се женим, ше късаме
Мазови се бориха за дете, за сметка на това в момента са в окото на любовната буря.
Даже и Стаменова и Врабчев имаха любовна драма

На мен даже ми бяха малко драмите на Огнянова хахаха
Кръстева и Евгения може по джендърски да се вземат накрая Wink

yanitsa. s, това беше в десятката аххахахахаха

Vera, много ти благодаря, поласкана съм Blush ей сега ако набера скорост, в края на сезона цяла поема ще стане Joy

# 652
.... ей сега ако набера скорост, в края на сезона цяла поема ще стане Joy 
  Thinking Донето направо  да си го взимат сценаристите  Peace

# 653
  • тук, на мястото си

Извинявайте, че се намесвам, но през трети сезон Кръстева и Камбуров заживяха заедно и имаха вземане - даване.
Е, беше по друг начин, но и двамата си имат годинки и затова са по-улегнали.
Виолета и бизнесмена какво правиха по хотелите, карти ли играха?
Виолета и Пешко - сцената е незабравима!

# 654
Анонс за днешната серия:
https://nova.bg/accents/view/2018/03/27/211070/
Дона, следващото за Тасев и Инчето Фотева. Grinning
Ще ми е интересно да измислиш нещо за Пешко и Галя, особено за него. Joy

Последна редакция: вт, 27 мар 2018, 14:25 от yanitsa.s

# 655

Извинявайте, че се намесвам, но през трети сезон Кръстева и Камбуров заживяха заедно и имаха вземане - даване.
Е, беше по друг начин, но и двамата си имат годинки и затова са по-улегнали.
Виолета и бизнесмена какво правиха по хотелите, карти ли играха?
Виолета и Пешко - сцената е незабравима!

Напротив, благодаря за допълването Hug
Това е положението - в този сериал всичко е любов и производните ѝ драми. Огнянова не прави изключение. Просто на нея с първия актьор по-скоро не ѝ провървя Grinning Ако беше останал, щяхме да ги гледаме как се мъчат сезон-два-три, но накрая любовта да победи и да са заедно. Поради тази невъзможност са ѝ дали втори дубъл. Ако и този се чупи, трети няма да има вероятно Joy

# 656
Анонс за днешната серия:
https://nova.bg/accents/view/2018/03/27/211070/
Дона, следващото за Тасев и Инчето Фотева. Grinning
Ще ми е интересно да измислиш нещо за Пешко и Галя, особено за него. Joy

Пешко...пффф....това ще е предизвиктелство!
Но добре, ще помисля и за двете двойки Simple Smile

# 657
  • Ню Йорк
Леле какви им ги кроите на героите Wink Направото вземете и напишете една сапунка, сценария ще го купят от Боливуд и после ще почерпите Wink

# 658
Току-що изгледах промото със Зорница и Тони, за което говори Ванилия по-рано. На мен ми звучеше точно като "мисълта на Тони", която искахме да видим със снимка преди началото на сезона. Даваха някакви кадри с него и Зорница, заедно и поотделно и ми звучеше, че говори за жените по принцип, не само за Зори.

# 659
Сигурно с този монолог ще започне епизода. Аз така си го представям. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт