1 ЮНИ - ПРОТЕСТ за детските и майчинството в ПЛОВДИВ

• 15 638
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
Аз трьгвам.Трябва да мина и  взема другите мами.Дано времето е с нас и да не вали, че много мами ще се откажат. Praynig Praynig Praynig

# 181
  • на кой му пука, майна
Успех на всички ни ! Ще се видим на протеста  Grinning

# 182
  • Пловдив
Айде късмет и ще се видим там !

# 183
  • Пловдив
 bg bg bg bg bg

# 184
Пловдивчанки, вие сте СУПЕР!!! Желая ви много късмет и успех днес!!! Бъдете силни, смели и само напред. Ние ви подкрепяме  bg bg bg

# 185
Успех днес на всички мами на протеста! newsm10По добро бъдеще за децата ни bg

# 186
  • Пловдив
Съжалявам, че не можах да дойда, но от работата нямаше изнизване.
Моля ви пишете как е минало.
Не съм спряла да ви стискам палци (малко трудно се пише така  Laughing)

# 187
  • на кой му пука, майна
Сега се връщам от шествието, бяхме много малко майки, но отразихме протеста достойно, дадох интервю за БНТ и за някакъв вестник или радио, не разбрах за кой/кое, Бу и Коала дадоха интервюта надълго и нашироко, това е

КЪДЕ БЯХТЕ БЕ, МАЙНИ, ВРЕМЕТО НЕ БЕШЕ ЧАК ТОЛКОВА ЛОШО !

# 188
  • Пловдив
Много липси отбелязаха пловдивските майки днес! Sad
Ние се прибрахме и даже гледахме новините по Евроком. Беше доста обширно отразено, с интервюта на майките и областния управител, който напълно ни подкрепял Mr. Green Вървят новини и по повечето радиа.
Сега според мен важното е да не спираме дотук, а да продължим инициативата и то с политически искания към Масларова, която откровено излъга в предизборната платформа за соц. политика на партията.

# 189
  • на кой му пука, майна
Dr.Jend, беше много инициативен в Пловдив, нае се да посрешне постерите и банера от Софийски рейс, погрижи се за прикрепяне на постерите по количките, направи голям лозунг, за което сме му много благодарни !

# 190
  • на кой му пука, майна
Шествието протече много добре, имаше много жени който ни ръкопляскаха острани, вървяхме с постери, плакати,трикольор и голям банер, свирихме със свирки и дрънкахме с шишета, беше много весело, медиите ни снимаха с камери и фотоапарати, обл. управител дойде на пл.съединение да изрази своята подкрепа и ни пожела успех  Peace

# 191
ето малко снимки от протеста http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=2273&AlbumId=54301

а иньче , наистина доста малко майки се бяхме сьбрали , но вдигнахме доста шум  Mr. Green

# 192
Наистина много малко майки се събрахме. Явно повечето са се уплашили от времето. Дъждобрани нямате ли бе хора?
Обаче мисля, че достойно се представихме. Вдигнахме яка врява и се надявам да са я чули където трябва. И аз дадох едно интервю за някакво радио, но не разбрах кое. Не успях да хвана новините, но довечера ще ги гледам задължително. Надявам се подобаващо да отразят събитието. Джул обаче е много права. Не трябва да спираме до тук. Иначе нищо няма да постигнем.

# 193
  • При хората, които обичам
minimo, не се отваря това чудо...

# 194
  • на кой му пука, майна
minimo, не се отваря това чудо...

Отваря се, но зарежда доста бавно, аз чаках поне минута-две да ми зареди страницата

Общи условия

Активация на акаунт