1 ЮНИ - ПРОТЕСТ за детските и майчинството в ПЛОВДИВ

• 15 685
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте приятели!

Подкрепяме идеята! Ще направим всичко възможно поне един представител от нашето семейство да присъства!

Надявам се разбирате, че ще бъде изключително трудно (да не казвам невъзможно) да се заформи един по-голям митинг. По-важното, както и повечето тук споделят, е да се покаже пред обществеността проблемът. След това пътища много!

Писмото е добре написано. Дали ще се приеме във вида, в който е ... Едва ли! Важното е да катализираме мислене и действия от страна на отговорните институции!

Истинската борба тепърва започва!

Поздрави!

# 76
Здравейте приятели!

Подкрепяме идеята! Ще направим всичко възможно поне един представител от нашето семейство да присъства!

Надявам се разбирате, че ще бъде изключително трудно (да не казвам невъзможно) да се заформи един по-голям митинг. По-важното, както и повечето тук споделят, е да се покаже пред обществеността проблемът. След това пътища много!

Писмото е добре написано. Дали ще се приеме във вида, в който е ... Едва ли! Важното е да катализираме мислене и действия от страна на отговорните институции!

Истинската борба тепърва започва!

Поздрави!

Най-после един представител на мъжкия пол да се включи в тази борба!  Благодаря от името на момичетата за подкрепата, надявам се да се видим на шествието.

Възможно ли ви е, Д-р Дженд, да вземете по-активно участие в организирането на мероприятието и би ли ви било възможно да защитите точката за репродуктивните методи? Питам, подведена от ника ви, може да не сте лекар newsm78

# 77
Със сигурност няма да мога да дойда на протеста но съм оставила копие на писмото в магазина си и всички който пазаруват ги подканям да се пресъединят , надявам се майката която го е оставила да мине да го вземе че не съм наясно кои събира подписката, иначе ви подкрепям с две ръце !   bouquet

# 78
Момичета, можете да изпращате подписките до вторник на обяд. Така ще ги имаме в сряда на обяд. С Клео решихме да ги номерираме в сряда.  По този начин ще имаме и повече време да съберем повече подписи.

# 79
Със сигурност няма да мога да дойда на протеста но съм оставила копие на писмото в магазина си и всички който пазаруват ги подканям да се пресъединят , надявам се майката която го е оставила да мине да го вземе че не съм наясно кои събира подписката, иначе ви подкрепям с две ръце !   bouquet

Невена, магазина на Младежка за памперсите ли е newsm78

# 80
Копирам се от другата тема

Да питам за последно:

утре уведомяваме медиите, нали?

Аз поемам в. Марица - нали мъжо е дома

Към пловдивчанки:

1. В неделя да уведомим регионалните медии - аз вече се разписах коя ще уведомя.
Въпрос: ще посочваме ли лице за контакти? Отсега заявявам, че не искам да съм аз, защото не може мъжът ми да отразява изявите на съпругата си! Категорична съм напълно в тази позиция, всичко друго, но медиите   Naughty

2. В понеделник отивам да подам заявление за шествието - за разрешението най-вероятно ще почакаме до сряда, тъкмо навреме.

Въпрос Освен моето име, дайте поне още едно за контакт - име и телефон, моля Пишете на лични - ДониБони, Бу, Зла Вещица - май четирите сме най-активни, хайде една от вас, или всички, още по-добре

3. Пак в понеделник - подавам и писмени покани, придружени от отвореното писмо до кмета и председателя на ОбС, ако могат да се срещнат с нас на 1 юни на площада. Тъй като от тях нищо не зависи, каня ги като морална подкрепа.
Текстовете на двете покани ще мисля до довечера и ще ги пусна за обсъждане.

/Софиянки, ако ви харесат, ползвайте ги и вие за вашите покани. Имаше предложение и за Президента - ако още веднъж промените Отвореното писмо,   #Cussing out,  главите ви счупвам, брей  Joy /

4. Подписките от Пловдив - тук няма кой да ги приеме, при нас събитието ще е със символичен характер, затова да ги пращаме на Инето в София предлагам.

# 81
  • на кой му пука, майна

Въпрос Освен моето име, дайте поне още едно за контакт - име и телефон, моля Пишете на лични - ДониБони, Бу, Зла Вещица - май четирите сме най-активни, хайде една от вас, или всички, още по-добре

Искам да кажа, че съм много притеснителна и не е добра идея аз да се бутам там където не ми е мястото. Предлагам някоя мама, която не си гълта езика пред медиите, камерите и има дар слово и й идват отвътре такива изяви да си даде координатите Peace

# 82
  • До хладилника, който обичам
Коала, до общината ще дойда с теб, ако друг не изявява желание, но телефони и име не...много ми стават дините под мишницата, съжалявам. Може би ЗлаВещица? Оправна мама е тя. Да си каже.

Не знам момиче от Проблемно, което да е навито да защитава двете точки... мнението за тях си казах.

# 83
Бу, нямам време да навлезна в нещата дет се вика иначе мога да се включа от името на Проблемното. А защо не Мели? Нали Зачатие подкрепя протеста. Тя най-добре ще може да защити тази точка от писмото мисля.

# 84
Нали Зачатие подкрепя протеста.
Ренци, не. "Зачатие" не подкрепя протеста, не разбрах защо.

# 85
Стига да не ми мине черна котка пътя... бройте ме и мен. Ще гледам да доведа и приятелки.

# 86
Нали Зачатие подкрепя протеста.
Ренци, не. "Зачатие" не подкрепя протеста, не разбрах защо.

обяснили са на Мишленце, че са щели да ни подкрепят, защото са мислели, че Движението ни подкрепя....

# 87
обяснили са на Мишленце, че са щели да ни подкрепят, защото са мислели, че Движението ни подкрепя....
Tired Странно...мислех, че идеята е добра и заради самата нея е подкрепата. Няма значение, макар че жалко все пак.

# 88
А аз не разбрах Embarassed,защо движението няма да ни подкрепи. newsm78

# 89
А аз не разбрах Embarassed,защо движението няма да ни подкрепи. newsm78

Имат други планирани прояви за датата. Ние късно се задействахме.

Общи условия

Активация на акаунт