Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 49

• 41 720
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Дъщеря ми нямаше колики. Само една вечер се опита да плаче и я сложих по корем на коленете си. Заспа на 20та минута и това беше.
Но при синът ми...
Давах му от чая на Хип и няколко вида капки сменихме. По някое време минаха коликите Simple Smile

# 31
Здравейте, момичета Simple Smile може ли мнение за този стелиризатор ,
предварително благодаря!

# 32
Аз като бях бременна много мразех да слушам историите за чуждите раждания. Като се почнеше да ми се говори, че е тежко, че боли. Не виждам защо трябва да им се говори така на бременните, да се товарят с чужди преживявания.
Всичко е толкова индивидуално...

# 33
А аз съм останала с впечатлението, че доста по-розовки истории се разказват. Раждане бързо и лесно, прегръдка с бебето, то засуква и всичко е прекрасно. На мен нагласата ми беше подобна, но се размина в действителност. Сега втори опит, ще видим как ще мине, но както-така, живи и здраво да сме, д-то знае 2 и 200 Wink

# 34
Е ,мен познати все ми разказват, как след раждането живота свършвал, било отвратително.Е, те са раждали на по 33-35, а аз гоня 40. Но им отговарям, че не могат да ме уплашат. Че и на мм му говорят така. Животът свършва, край. Колко гадно било, никъде не може да отидеш, не принадлежиш вече на себе си .

# 35
Е ,мен познати все ми разказват, как след раждането живота свършвал, било отвратително.Е, те са раждали на по 33-35, а аз гоня 40. Но им отговарям, че не могат да ме уплашат. Че и на мм му говорят така. Животът свършва, край. Колко гадно било, никъде не може да отидеш, не принадлежиш вече на себе си .
JoyJoyJoy
Няма такова нещо!!!
Както сами си го направите!
Въпрос на организация и желание!

# 36
Чак пък да свършва, не е точно така! КупонЯ, безделничеството и прахосничеството рязко намаляват. Променя се живота, но е интересно, ново, интригуващо, образоващо дори. Да гледаш малкият човек как се развива и започва да очовечва.

# 37
  • София
Да бе Joy Както е писала pepeliashka - "Както сами си го направите!".

Не помня в коя тема беше писала за морето. Моят син го заведохме на 2м в Бургас за 2-3 дена. Топнах му краката Simple Smile Иначе спеше по капанчетата в количката Simple Smile

# 38
Всичко зависи само от мама, тате и детенцето.
Водите се по него...
Почнете ли да се вживявате във всички съвети..става по-зле,защото така или иначе няма угодия...
Няма еднакви деца.
5 да имате,1 с 1 не си приличат, ще са с различно поведение при колики,сън...всичко...
Кимайте с глава на всички,пък вие си знаете,как ще процедирате.

# 39
И аз ги слушах тия. 😒 Що съжаления чух, че толкова млади си съсипваме живота(родих каката на 24) Много ми беше неприятно някой да говори така за детето ми, че едва ли не е най-голямото проклятие и живота свършва.

# 40
Здравейте ,не знам дали въпроса ми е за тук ,но искам да попитам .Преди две седмици с приятеля ми правихме секс и стана белята пих ескапел и сега съм бременна ,и много се притеснявам понеже пия бетаблокери за сърцето и бях болна също така настинала и пих прахчета и на всичко отгоре имах херпес и бях на лечение 10 дни та въпроса ми е дали съм увредила бебето и дали има някаква опасност .Моята лекарка ми каза да изчакам 15 дни и тогава да отида на преглед

# 41
О, ужасявам се да слушам неща на тема "Животът свършва" от хора с по 2-3 деца. Ми, 'що ги правите, бе? Хем лошо, хем сте ги народили... Не разбирам?!

А този последният пост не ми звучи добре. Особено с бетаблокерите и Ескапел. Прахчетата са най-малкият проблем в случая... Едва ли ние тук можем да кажем нещо конкретно, но... Всъщност бременността потвърдена ли е или са само твои предположения и затова лекарката е казала да изчакаш?

# 42
  • София
За раждането мога да кажа и смятам , че е общовалидино - БОЛИ си, който казва, че не боли не е в ред.
Както си го направи човек.

# 43
Раждането боли различно, аз нямам драматични спомени, напротив беше много смешно, весело и епично приключение, живота свършвал... ми има нещо вярно, започва нещо ново, различно от пледи, далеч по-отговорно и смислено. Аз се дразня на познатите ми, които се държат така сякаш детето им е виновно и постоянно мрънкат, как промяната не им харесва. Когато ги попитам защо им беше дете, когато не искат да му отделят нужното време и усилия, започват да разтяга лукуми, как света бил такъв, че не е необходимо да правиш жертви в името на децата...
Ескапел, лоша работа, тук няма да намериш компетентно мнение, отиди на лекар, стискаме ти палци.

# 44
[quote author=AraBesqUe link=topic=1026747.msg36479917#msg36479917 date=1521908453 ами не съм ходила на лекар само тест си направих преди няколко часа ,с лекарката по телефона говорих

Общи условия

Активация на акаунт