Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 49

• 41 738
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • Някъде там
Мър мяу то не останало 😀 Блазе ти 😄

# 91
Аааа, добре да си знам, че дребното не ни нарушава сделката да се появи на термин, не че сега му е рано, ама така сме се разбрали Joy

Благодаря момичета!

Колко ти остава?
На 11.04 е терминът Simple Smile

Уха, то не останало. От тук насетне във всеки един момент може да започне раждането. Леко раждане ти пожелавам. Hug

# 92
Благодаря! В събота ще погледне АГ-то за разкритие, дано не е по Великден само, че я няма, но знам че ще ме остави в добри ръце за тези няколко дни.

# 93
Здравейте момичета, да се включа и аз във вашата тема ако може Blush

Моят термин е на 1 юли - има още доста време, но обичам да си ви чета редовно и всичко, което споделяте ми е много ценно, тъй като това ще ми е първо раждане.

Записвам се и ако имам въпроси, пак ще се върна People Baby

# 94
Мооже ли да се лее куршум по време на. Бременност ??????днес претърпях леко ПТП с колата и малко се изплаших.... Удара беше лек даже не го усетих един бързак се усурка в предницата мии ..... Worried

# 95
В никакъв случай куршуми. Казват, За да не се пръснело бебешкото сърчице. Аз не харесвам такива бабини девитини.
Ти ако знаеш нас как ни блъснаха на един сфетофар, оле-мале, направо ние щяхме да се забием в предната кола и да се отворят въздушните възглавници, но слава богу имахме късмет.

Последна редакция: вт, 27 мар 2018, 08:42 от Анонимен

# 96
Здравейте момичета, има ли някоя от вас с болки в китката? Как се справяте? Боли ме много не съм сигурна от бременността ли е или има друг проблем

# 97
  • София
Може и от бременността да е.
Пиете ли витамини? Калций? Посъветвайте се с гинеколога си.

Мен китката ме е боляла от неудобна поза на ръката (при работа с компютър). Или след неудобна поза на спане (сгъвам си китката под тялото).
Наскоро си купих ластична лента от аптеката. Беше от порядъка на 1,50лв. Разпитвах аптекарката за ортези Simple Smile

# 98
Здравейте момичета, има ли някоя от вас с болки в китката? Как се справяте? Боли ме много не съм сигурна от бременността ли е или има друг проблем

Ако си вече по-напреднала е от това, и аз го имах този проблем с предната бременност, сега пак започва да се обажда, много е неприятно. Има шини, които малко помагат, но малко.

# 99
  • София
elenna, а носила ли си ортеза?
Мислех си преди около два месеца да си купя, но така и не намерихме нещо подходящо в каталога на аптеката.
Аптекарката ми предложи да използвам ластичен бинт.

# 100
В никакъв случай куршуми. Казват, За да не се пръснело бебешкото сърчице. Аз не харесвам такива бабини девитини.
Ти ако знаеш нас как ни блъснаха на един сфетофар, оле-мале, направо ние щяхме да се забием в предната кола и да се отворят въздушните възглавници, но слава богу имахме късмет.

Аз не се стреснах много пък и слава богу удара бешее изключително лек дори не помръднах в колата, но всички викат лей си коршум ама, мисля че не е хубаво докато си бременна.... Спирам да го мисляя и другата седмица на преглед

# 101
След катастрофата аз един ден само спях лежах и си почивах, за да се оттърся. Че много се стреснах и ми се беше втвърдил корема и болки в кръста.

# 102
  • София
Привет!

Някой ползвал ли е Салвигол по време на бременност? Не успях да намеря противопоказания в опаковката, но все пак да питам Simple Smile

# 103
След катастрофата аз един ден само спях лежах и си почивах, за да се оттърся. Че много се стреснах и ми се беше втвърдил корема и болки в кръста.
Милата при вас е бил доста лош удара, а нещо друго предприемала ли си сладка водаа, кълбетаа ....( За друго не се сещам)

# 104
  • Елин Пелин
На мен ми ляха коршум,не че толкова и вярвам ама понеже свеки прави тез неща докато се осетя тя го беше направила. Но другото нещо е че доста бремени идват при нея. Аз съм ходила при една туркиня и там всичко е коренно различно от това което прави тя. Споделям го просто за ваше инфо. Иначе и при мен причината беше ПТП а предния ден гръмна стъклото на фурната ми и детето беше до него. Не знам от всичко това ли прокървих ама да и напрежението в работата ми. Аз съм Тома неверни на вие си решавайте да вярвате ли или не на всички тия бабини девитини.......

Общи условия

Активация на акаунт