Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 3

• 65 280
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Всички участници са пуснати домашен отпуск за Великден.

# 706
  • Испания

# 707
Христос воскресе. Мир, радост и светлина в домовете и душите ви.

p.s. Май не са ги пуснали за Великден, ами снимачният период е приключил, а ще се излъчва до края на май или началото на юни. 🤔

# 708
Христос Воскресе, дами!
Христина, не мисля, че снимачният период е приключил, движат се с около 10 дни напред, тоест поне до средата на май сигурно ще снимат.

# 709
Христос воскресе. Мир, радост и светлина в домовете и душите ви.

Во истината воскресе!
Честит имен ден!

# 710
  • Испания

Христо, Христина и др. празнуват на Рождество Христово, а не на Възкресение Христово.

Во истина воскресе!

# 711
Промото за вторник:
https://play.nova.bg/programi/ochakvaite/934937?autostart=true
Вижда се, че:
Скрит текст:
Иван май пак се е върнал при момчетата.

# 712
  • Ню Йорк
Нина е толкова злобна и проста, че даже се удя за какво я държат. Тя дори не е интересна и провокативна. Ръси обиди като дете от трети клас, че и готварските и умени са там някъде.

# 713
  • София
Промото за вторник:
Вижда се, че:
Скрит текст:

Скрит текст:
Напротив в началото се вижда точно в червения отбор.

# 714
  • Испания
Промото за вторник:
Вижда се, че:
Скрит текст:

Скрит текст:
Напротив в началото се вижда точно в червения отбор.

Скрит текст:
В началото Виктор казва: "Сменяме менюто и затова нямате право на грешка".
Следва кадър с Иван в синия отбор:

В следващия момент: "Мариела, от кой бихте се лишили?"
Скрит текст:
Да му кажа на Ангелов, че правилното е "от кого".

И виждаме Иван в червения отбор:

И малко по-късно Иван пак е при момчетата:

Промото се прави за предизвикване на зрителски интерес. Смесват кадри, разменят реплики...

Нали помните, че преди 2 седмици монтираха думите на Виктор "Ти си изгоненият" и кадър с Иван?

# 715
Скрит текст:
Помним, да, но според мен нещата се развиват така:
Играта между двата отбора, при които Ангелов казва, че червените вече са доста повече от сините и затова трябва прегрупиране. Избират Гичка, там за каквото я избират, и Ангелов връща Иван при момчетата, защото от снимките, които smileys е качила се вижда, че Иван готви със сините.... Така мисля, че ще стане.
Нещо доста предстоящо:
Скрит текст:
Във фейсбук страницата на предаването има една жена, която ревностно защитава Божидар, оказа се, че му е съпруга мисля. Днес се е отбелязала, че е заедно с него, така че ако се снима с около 10 дни напред значи Божидар би трябвало след седмица - две да си тръгне от риалитито.

# 716
  • София
С.,  май всички са пуснати във Великденски отпуск, така че не е показателно в момента кой къде е видян. Не съм сигурна, но попаднах на такова съобщение във facebook.
А за първия скрит текст и аз така мисля, че ще стане.

# 717
Аз тук в темата прочетох, че са пуснати в отпуск, но честно казано не ми се вярва. Нали все пак са в общежитието донякъде и за да нямат достъп до външния свят, да не четат коментарите за себе си и т.н., а ако ги пуснат то това ще е неизбежно. Преди време в риалитито “Къртицата” си спомням как на Великден ги бяха завели на църква, но снимките си продължиха, не са ги пускали да си ходят, но знам ли какви са правилата, може и това да е.. Hug

# 718
Не са пуснати за Великден. Нали имам позната сред участниците, та го казвам със сигурност. Обаче се чува нещо, че ще удължат формата. Трябвало е да снимат до края на този месец, а ще продължат до средата на май.

# 719
  • Другата България
Ще е глупаво да върнат Иван отново при сините, поне според мен.

Общи условия

Активация на акаунт