Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 3

• 65 350
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Знае ли някой къде работи Иван?
"Киш" Бургас

# 61
  • Sofia
Интересно сега видях профилите в страницата на предаването и са писали че Иван е изгонен, а другия Иван е с активна снимка - пообъркали са се мисля.

# 62
Да, точно така- някой беше писал че му е направило впечатление.

# 63
  • Варна
Нина не участваше ли в най- първия Мастършеф със сина си? Много ми е позната.

# 64
  • Испания
Нина не участваше ли в най- първия Мастършеф със сина си? Много ми е позната.

Да.

# 65
  • Варна
Значи не греша. Голямо мазнене и тук.

# 66
  • софия
нина мастъшеф, първият изгонен от кошмари в кухнята , въртят се едни и същи образи

# 67
Иван Петков е още в играта, другият отпадна, а не обратно както са го показали в страницата. Това не им е единствена грешка, наскоро и аз разглеждах, на пръв поглед има още някакви неточности свързани с биографиите на участниците. Марко беше казал, че е от някакво село до Шумен, те го написали, че е от Добрич...
Ха-ха, да не би да е Дибич - има такова до Шумен. Добрич-Дибич - все тая Wink Satisfied

# 68
Иван Петков е още в играта, другият отпадна, а не обратно както са го показали в страницата. Това не им е единствена грешка, наскоро и аз разглеждах, на пръв поглед има още някакви неточности свързани с биографиите на участниците. Марко беше казал, че е от някакво село до Шумен, те го написали, че е от Добрич...
Ха-ха, да не би да е Дибич - има такова до Шумен. Добрич-Дибич - все тая Wink Satisfied
Много вероятно, май нещо такова казваше, трябва да върна епизодите да видя. Ама явно Дибич и Добрич е все едно и също за хората, поддържащи страницата. JoyJoyJoy Ще рече човек, че Златка ги е писала тея биографии ...

# 69
  • Испания
Гичето ще гостува на Гала.

# 70
  • София-Младост
Не гостуват ли изгонените?

# 71
  • Испания
Не гостуват ли изгонените?

По принцип, да. И аз се учудих. Но все пак Гичето е по-специална. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 72
Някой с две думи да преразкаже какво сподели Гичето.

# 73
Пуснала е по пързалката драгите зрители и не се е появила. Предаването й било под нивото😂

- Гиче, ти що каза, че ще дойдеш?
- Ми, да седят и да се дзверят в теливизуръ, шеф. 😂

# 74
Пуснала е по пързалката драгите зрители и не се е появила. Предаването й било под нивото😂
Ха-ха, Гичето руулз  superuu

Общи условия

Активация на акаунт