Хайде на театър 4

• 101 119
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
Номинации за Икар 2019

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 23:43 от Елмайра

# 661
"Вишнева градина" си е странен текст, не е за всеки. Така , че вкусовете са различни
Да, съгласна съм, че вкусовете са различни, но човек трябва да ходи подготвен на театър, това е сериозно изкуство и не заслужава нищо по-малко. Аз ако смятам, че нещо няма да ми хареса, не си го причинявам. И не мисля, че Чехов и Крикор Азарян заслужават подобна оценка. Нито пък Наум Шопов, за когото това бе последната му роля.

Alina, радвам се, че си по-добре.

# 662
# 663
  • София
И на мен не ми се отваря линка.

# 664
# 665
Редактирах, вече трябва да се отваря Bowtie

# 666
Може ли мнение за "В полите на Витоша"? Simple Smile

# 667
Калигула или Неодачници... Какво мислите?

# 668
Като да сравняваш ябълки и круши.

# 669
  • София
Някой успял ли е вече да гледа "За какво ви е Дон Кихот" в Сатиричния? Ако има, моля за мнение. Харесвам работата на Бина Харалампиева, но напоследък не се спогаждам с постановките на Сатирата и затова се чудя дали да се "боря" за билети.

Аз го гледах. Много ми хареса. Препоръчвам!

# 670
  • София
Аз харесах Фантомът на операта. Гледала съм го и в Лондон, така, че мога да сравня. Заслужава си.

# 671
И аз много харесах “Фантомът на операта”. Май и на толкова дълги аплодисменти не бях присъствала.

# 672
За Н-ти пореден път не можах да се вредя за билети за Чамкория хаха, ужас..

# 673
  • София
Връщам се от ''Любовникът'' с Деян Донков и Радина Кърджилова адски емоционално зареден ! Брутална игра на страхотни актьори - брутална игра на прекрасни фантазии или по-скоро прекрасна игра на брутални фантазии !! Горещо препоръчвам !!

Последна редакция: нд, 10 фев 2019, 22:58 от kastrup72

# 674
Имах желание да взема билети днес точно за "Любовникът", но всичко беше изчерпано до април!
Иначе си взех за "Жана" в Народния и "Палачи" в Театър "София", чакам с нетърпение да ги видя

Общи условия

Активация на акаунт