Трудова борса и обезщетения - 2

• 77 428
  • 768
  •   1
Отговори
# 165
Само ще се подписваш.
А можеш и да се откажеш и да прекратиш регистрацията, ако искаш.

Благодаря!

# 166
Момичета малко тъп въпрос, но да съм сигурна все пак-ако се регистрирам на 8ми в ноИ, на 15 ти същия месец ще получа ли обеЗщетение?

Последна редакция: ср, 30 май 2018, 22:05 от Fireche

# 167
  • София
Момичета малко тъп въпрос, но да съм сигурна все пак-ако се регистрирам на 8ми в ной, на 15 ти същия месец ще получа ли обещетение?

НО(Й)И изплащат обе(з)щетенията за предходния месец .

# 168
Ммм да тъпо Expressionless връщам се да наваксвам с граматиката.
Благодаря ти buty

# 169
При нас не си дават много зор, та ме прескочиха и следващия, и по-следващия имах 2 на куп.

# 170
Оффф това е проблем, защото правя едни тънки сметки, дано ги преведат навреме.
Къде е това при вас, да не се окаже, че и аз съм там Cry
Благодаря Jerry

# 171
Дева, в Благоевград. И аз си правих тънки сметки... ама останах над месец без пари. Би трябвало до 10 да ги оформят, аз на 5 ги занесох, ама няма кой да ходи по кафетата...

# 172
Дано ги преведат, че ще търся кредит.
Нещо доста го закъсах Sleepy
Ще отида на 7ми и дано успеят....

# 173
И с кредитите проблем. Масово не дават на безработни. Въпреки, че при нас е ясно, например година ще получаваш по 600 лв. А ако си на работа и те уволнят.

# 174
Да вече питах, няма значение,че взимаш от борсата.
Нямаш ли договор от поне 6 месеца не дават.....

# 175

Fireche
, аз успях да тегля кредит, нищо, че бях освободена, не казах, че съм безработна, а че си работя още там.

# 176
Винаги съм мислила,че с ЕГН проверяват къде си назначен, от кога и така.
Утре ще пробвам да си замълча да видим какво ще кажат или по скоро да кажа, че съм си на работа, ще видя какво да направя.
Благодаря ти Jerry   

# 177
Теглила съм от фирми, на които съм била точна и сега нямаше проблем, но в скоро време от освобождаването ми.

# 178
  • София
Здавейте , искам да попитам при същращение  и правилно поддадени документи н 7 дневен срок , кога се изплаща първото обезщетение.
Примерно на 20 .06 поддавам документите , кога ще е първият превод от НОИ ?

# 179
Първо ще получиш решение каква сума на работен ден ще е обезщетението. След като разпишеш решението, на всяко 15-то число ще си  получаваш превода. Ако 15-ти е събота или неделя, в понеделника.

Общи условия

Активация на акаунт