Бебешката количка - цяла наука за второ висше №39

• 98 809
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, имате ли информация за марките UPPABABY - модел VISTA или BUGABOO? Дали имат доставчици за България?
Някой бутал ли е техни колички?

Никой ли няма впечатления за количките? Надявах се поне да изкажите мнение.
Видях Бугабу на живо и по мои впечатления количката изглежда сабилна и здрава - висока, широка, с големи гуми.
Сега, освен тях, гледам и още 2 марки:
- Cybex Priam - харесва ми, че седящият кош има опция за легнало положение без сгъвка в коленете и най-вече под дупето
- Jane Crosswalk Matrix - при нея ми харесва само столчето за кола, което минава в легнало положение; проблем би възникнал, ако закупим каросерия на друга марка и столчето не съвпада

Последна редакция: чт, 12 апр 2018, 19:04 от mischlence

# 106
Това са скъпи колички, които нямат вносител за БГ. Дори и втора ръка държат цена и пак основно отвън трябва да се купуват. Едва ли ще намериш много майки тук, които да бутат такива колички. Говоря за първите две Peace

# 107
  • Пловдив
Аз най-накрая поръчах Mamas and Papas Sola 2. Комбинирах с кош Maxi Cosi Cabriofix и сега нямам търпение да я получа. Simple Smile
Е, по-важно е бебето да се роди живо и здраво, разбира се. Simple Smile Но това ми е първата покупка за тази бременност и се вълнувам. Simple Smile

# 108
Аз най-накрая поръчах Mamas and Papas Sola 2. Комбинирах с кош Maxi Cosi Cabriofix и сега нямам търпение да я получа. Simple Smile
Е, по-важно е бебето да се роди живо и здраво, разбира се. Simple Smile Но това ми е първата покупка за тази бременност и се вълнувам. Simple Smile

А откъде си я поръчахте? После кажете мнения, как е. Simple Smile))

# 109
Здравейте, имате ли информация за марките UPPABABY - модел VISTA или BUGABOO? Дали имат доставчици за България?
Някой бутал ли е техни колички?

Никой ли няма впечатления за количките? Надявах се поне да изкажите мнение.
Видях Бугабу на живо и по мои впечатления количката изглежда сабилна и здрава - висока, широка, с големи гуми.
Сега, освен тях, гледам и още 2 марки:
- Cybex Priam - харесва ми, че седящият кош има опция за легнало положение без сгъвка в коленете и най-вече под дупето
- Jane Crosswalk Matrix - при нея ми харесва само столчето за кола, което минава в легнало положение; проблем би възникнал, ако закупим каросерия на друга марка и столчето не съвпада
Аз ползвам Cybex Priam и съм изключително доволна.По-маневрена и удобна количка за мен лично няма.
Заслужава си всеки лев,това е най-удачната покупка,която съм правила за детето си. Peace

# 110
  • Варна
mischlence
Вносител на Cybex са Рая тойс. Там можете да видите Priam.

# 111
  • Anywhere
Cybex priam има и в магазин Комсед (в Пловдив) и аз много я харесвам, с луксозната седалка обаче.

# 112
Благодаря ви!
cveti__81, кошчето ви за кола пак ли е на cybex?
Държа при нас кошчето да има опция да преминава в легнало положение. За сега само Jane предлагат такова, но качесвото не излежда добро - нито вложената пластмаса е висок клас, нито изглежда мекичко, а и плата ми изглежда тънък и мачкащ се. Според мен има неоправдано висока цена, с която се опитват да си избият разходите, най-вече, по патента.

# 113
Мишленце,да на Sybex-Cloud Q (Birds of paradise).С пълно легнало положение е,затова избрахме него,а не серията Aton.

От Raya toys в София го взехме.

# 114
  • Пловдив

Поръчах от чужд сайт. Цената е много по-добра, отколкото в България.
https://www.preciouslittleone.com/mamas-and-papas/,2705/&filt=4410-/

# 115
  • Горна Оряховица

Поръчах от чужд сайт. Цената е много по-добра, отколкото в България.
https://www.preciouslittleone.com/mamas-and-papas/,2705/&filt=4410-/
каква е доставката до БГ или посредник ползвахте?

# 116
  • Пловдив
С посредник. Не доставят директно до България.

# 117
Здравейте,

Моля заа мнение за следната лятна количка :
http://www.e-kiddo.bg/detska-kolchka-egg-regal-navy/?sl=en

# 118
Аз не ги харесвам. Безумно малки.

# 119
  • София
Здравейте,

Моля заа мнение за следната лятна количка :
http://www.e-kiddo.bg/detska-kolchka-egg-regal-navy/?sl=en
И на мен не ми хареса.Бутах я в Ринг мол, върви леко, но е безумно тясна и сгъчкана, ако бебето е по-едро ще у истинско мъчение за него...

Общи условия

Активация на акаунт