Бебешката количка - цяла наука за второ висше №39

• 98 725
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
  • Dobrich, Bulgaria
Здравейте. Някой има ли Лорели Калибра или Лорели Монца да изкаже мнение ?

# 91
  • София
Здравейте, обсъждани ли са летни колички? Търся такава с една дръжка, дълбок сенник, маневрена и здрава за софийските пътища. Мога да направя компромис и да е по-тежка. Да може да се монтира и в двете посоки. До 300лв.

Последна редакция: пн, 09 апр 2018, 08:14 от Unknown16

# 92
# 93
  • Стара Загора
Здравейте, обсъждани ли са летни колички? Търся такава с една дръжка, дълбок сенник, маневрена и здрава за софийските пътища. Мога да направя компромис и да е по-тежка. Да може да се монтира и в двете посоки. До 300лв.
Не знам дали я има в България обаче https://www.youtube.com/watch?v=SLwmOLBo1iU
GB Qbit+ е готина, ама в другите страни са по 160 паунда, а тука са по 500 лв... луда работа.
Като цяло цената, която си задала е достатъчна, ама изискванията ти за лятна количка са големи. Обикновено не са маневрени и няма опция бебето да е към теб.

# 94
  • София
Много ми се иска да е към мен, още е малък да се вози само напред (6м). С другото ще направя компромис 😂

# 95
Здравейте, имате ли информация за марките UPPABABY - модел VISTA или BUGABOO? Дали имат доставчици за България?
Някой бутал ли е техни колички?

# 96
Момичета  помагайте-взехме количка втора ръка coletto giovanni 2 в 1. Сега неможем да я сгънем. Ако някой има такава или подобна ще чакам инструкции.

# 97
Момичета  помагайте-взехме количка втора ръка coletto giovanni 2 в 1. Сега неможем да я сгънем. Ако някой има такава или подобна ще чакам инструкции.

https://youtu.be/vO98-Jb2FRA
Почти накрая виж.

# 98
  • София
Имате ли отзиви за Чиполино Фама?

# 99
Здравейте! Моля ви препоръчайте ми хубава комбинирана количка с кош за новородено до към 800 лева... Нямам възможност за повече, а до сега все ми препоръчват колички за по 1200 и нагоре и се отчаях Sad
Да добавя, бях поръчала  NIO и в началото уж изглеждаше ок, после видяхме, че не си отговаря на описанието и я върнахме... да не говорим колко и скърцаше всичко... доста останахме разочаровани.

Последна редакция: ср, 11 апр 2018, 21:53 от skarllet

# 100
  • София
Здравейте! Моля ви препоръчайте ми хубава комбинирана количка с кош за новородено до към 800 лева... Нямам възможност за повече, а до сега все ми препоръчват колички за по 1200 и нагоре и се отчаях Sad
Да добавя, бях поръчала  NIO и в началото уж изглеждаше ок, после видяхме, че не си отговаря на описанието и я върнахме... да не говорим колко и скърцаше всичко... доста останахме разочаровани.
Ето тази я има позната и засега е доволна:
http://www.e-kiddo.bg/detska-kolichka-kiddo-deluxe-jazz-sand/?sl=bg
Ако си от София на живо може да я видиш в Ринг Мол.

# 101
  • Варна
Момичетата във Варна, къде гледате за колички .
Аз се сещам само за Рошко !
Рая разбрах примерно за  JANE , че нямали налични и ако искаш даден модел трябвало да капарираш 30% и да ти я поръчат в магазина.... демек искаш не искаш си я купуваш...пълен абсурд !
Иска ми се да видя Пер перегото (в айко нямат разнообразие), иска ми се и Мамас енд Папас да видя на живо.
Mutsy високи колички ли са ? Гледах снимка на Мария Илиева , че бута такава, а тя си е височка...

# 102
Момичетата във Варна, къде гледате за колички .
Аз се сещам само за Рошко !
Рая разбрах примерно за  JANE , че нямали налични и ако искаш даден модел трябвало да капарираш 30% и да ти я поръчат в магазина.... демек искаш не искаш си я купуваш...пълен абсурд !
Иска ми се да видя Пер перегото (в айко нямат разнообразие), иска ми се и Мамас енд Папас да видя на живо.
Mutsy високи колички ли са ? Гледах снимка на Мария Илиева , че бута такава, а тя си е височка...

Mutsy Igo  е висока, Mutsy Evo на мен ми е ниска. 176 съм висока.

Да добавя, бях поръчала  NIO и в началото уж изглеждаше ок, после видяхме, че не си отговаря на описанието и я върнахме... да не говорим колко и скърцаше всичко... доста останахме разочаровани.

Бих потърсила добре запазена Мутси или Jane втора употреба.

Виж тази.
И тази и тази.

Последна редакция: чт, 12 апр 2018, 12:51 от alina_si

# 103
  • Варна
Mutsy има в Хиполенд, можете там да прецените височината и да разгледате моделите. В Рошко няма ли също Mutsy? Там има доста колички в магазина. В Сладурите ходихте ли? Отдавна не съм влизала и не знам какви марки и модели предлагат.

# 104
  • Варна
Е- кидо , количката е много добра, но на живо само в София я има. За Варна магазин на Владислав до рошток има магазин за колички на два етажа. Мисля че слънце или слънчице се казва магазина

Общи условия

Активация на акаунт