Бебешката количка - цяла наука за второ висше №39

• 98 813
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Mutsy има в Хиполенд, можете там да прецените височината и да разгледате моделите. В Рошко няма ли също Mutsy? Там има доста колички в магазина. В Сладурите ходихте ли? Отдавна не съм влизала и не знам какви марки и модели предлагат.

Мамас енд Папас Окарото ми се иска да видя на живо във Варна.
Гледам страницата на Сладурите и ако е актуално всичко и там я нямат.
В това Слънчице ми се струва, че нямат много висок клас колички като им гледам сайта ?

За Окарото някоя мама ще каже ли дали е висока количка  и дали дръжката й се чупи, както на Jane ?

# 121
Мишленце,да на Sybex-Cloud Q (Birds of paradise).С пълно легнало положение е,затова избрахме него,а не серията Aton.

От Raya toys в София го взехме.

Благодаря много, Цвети за полезните коментари Flowers Hibiscus
Вие с isofix с-ма ли сте? Тя има ли ротация на 360 градуса?
Гледам го това това столче CLOUD Q и пак виждам лека извивка под кръста, но може само така да ми се струва. То май е единствения вариант за легнало положение. И нарочно са го направили до 18 м., а не до 4 г., за да може после друго да се купува.

# 122
За Окарото някоя мама ще каже ли дали е висока количка  и дали дръжката й се чупи, както на Jane ?
Не се чупи дръжката, но не ми се видя много висока количката, а аз съм 155.

# 123
Ocarro-то е с телескопична дръжка, не е много висока, но на мен ми се стори много удобна, в София вносителите са Малечко, аз лично я разгледах там на живо, след което си я поръчах от Англия.

[/quote]

Мамас енд Папас Окарото ми се иска да видя на живо във Варна.
Гледам страницата на Сладурите и ако е актуално всичко и там я нямат.
В това Слънчице ми се струва, че нямат много висок клас колички като им гледам сайта ?

[/quote]

# 124
  • София
Здравейте, можете ли да ме насочите какво се гледа при избора на количка? Ние имаме още доста време до покупката, но искам да избирам на спокойствие и да събирам впечатления.
Фен съм на Maxi Cosi, бутала съм доста време такава покрай приятели и ми изглежда супер - здрава, маневрена, удобна, но пък искам да разгледам и други марки. Изчетох последната тема и ми прави впечатление, че количките, които коментирате са все с малки предни гуми - не е ли проблем това с дупките по улиците?

# 125
Мишленце,да на Sybex-Cloud Q (Birds of paradise).С пълно легнало положение е,затова избрахме него,а не серията Aton.

От Raya toys в София го взехме.

Благодаря много, Цвети за полезните коментари Flowers Hibiscus
Вие с isofix с-ма ли сте? Тя има ли ротация на 360 градуса?
Гледам го това това столче CLOUD Q и пак виждам лека извивка под кръста, но може само така да ми се струва. То май е единствения вариант за легнало положение. И нарочно са го направили до 18 м., а не до 4 г., за да може после друго да се купува.
Мишленце,нямаме isofix система.
Да,не е равно като дъска или матрак,но доколкото аз знам няма друго с толкова легнало положение.Вътре си има допълнителна мека платка,която се регулира,детето като легне в него си изглежда напълно легнало без чупки,не стои свито или като изсулено.
Това е едно от столчетата за кола на първите места по сигурност в краш тестовете.
А и до колкото съм запозната по темата,май на повечето столчета за кола при възраст от 0+до 18м.са до 13кг. и после с напредване на възрастта ти трябва друго.

# 126
  • В страната на мечтите
Искам и аз да попитам. След супер дълго обикаляне, гледане, бутане и мислене, се спряхме на Cybex Balios S с летен и зимен кош, за колата ще вземем пак Cybex. До последно се чудехме между нея и Maxi Cosi Adorra, но в крайна сметка тази ни допадна повече при директно сравнение на живо на двата модела.Трябваше да увеличим бюджета над предвиденото, но няма как. Ако някой има такава, ще се радвам да чуя мнения от личен опит. Благодарско : )

# 127
Здравейте! Има ли някой впечатления за Сam fluido allegria? Дали е удачен избор за новородено лятно бебе? В характеристиките пише 0-36м. За първото си дете не ползвах кош за новородено, та в този смисъл не ме притеснява ,че тази количка няма такъв.

# 128
  • София
Здравейте, можете ли да ме насочите какво се гледа при избора на количка? Ние имаме още доста време до покупката, но искам да избирам на спокойствие и да събирам впечатления.
Фен съм на Maxi Cosi, бутала съм доста време такава покрай приятели и ми изглежда супер - здрава, маневрена, удобна, но пък искам да разгледам и други марки. Изчетох последната тема и ми прави впечатление, че количките, които коментирате са все с малки предни гуми - не е ли проблем това с дупките по улиците?
Добре е да напишете изискванията към количката (лека, тежка, по какви терени ще се бута, ще сваляте ли стълби и т.н.), както и бюджета, с който разполагате.

# 129
Здравейте, включвам се в темата, въпреки че количката ще ни трябва чак септември, наумила съм си това да е първата ни покупка и много се вълнувам. Първо се бях спряла на Мима, но се отказах и сега съм решила да купя Quinny Moodd. Това е модела, на който съм се спряла, като съм избрала и кош за кола Maxi-Cosi,който е съвместим с количката. Моля, за мнения?
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/65797

# 130
  • София
Добре е да напишете изискванията към количката (лека, тежка, по какви терени ще се бута, ще сваляте ли стълби и т.н.), както и бюджета, с който разполагате.

Добра забележка!
Бюджет нямаме, така като гледам се надявам да сме вместим в 2000 лева, но не е водещо. Ще имаме един етаж стълби за качване/сваляне. Главно ще я бутаме по софийските улици или паркове, иска ми се да е достатъчно удобна, че другото лято да можем да сме по цял ден навън. Бебо го чакаме зимата и предполагам, че количката ще я вземем ранна пролет защото в началото ще го носим в кошницата за кола или слинг. В този смисъл ако кошът за новородено се ползва само 1-2 месеца то не ни е толкова необходим.

# 131
Това носене на кошница за кола, не го разбирам. Гледай да може кошницата за кола да се слага на рамата на количката, че иначе много тежи.
В твоя случай бих избрала лятна количка с възможност да се слага кошница за кола на нея. Таква например е Chicco Liteway Plus. Има много други такива модели.

# 132
  • София
Аз нямам предвид да излизаме на разходка само с кошницата Simple Smile По-скоро като ходим на гости при бабите или до педиатъра ще носим бебето в кошницата. Зависи и от времето навън, но се съмнявам да излизаме на разходки ако е много студено или пък въздухът е като тази зима мръсен.

# 133
Да, разбрах те, но и тогава можеш да слагаш кошницата на рамата, вместо да я носиш.

# 134
Лаленце, студът НЕ е причина да не се излиза. Вятър или влага са донякъде, но пак има вариант да ги пребориш.

Общи условия

Активация на акаунт