Скъпи наследници - Тема 5... Семейството е всичко

• 85 017
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Приятен е днешния епизод. Хареса ми конкурса "Мис Бели Вит". Всички бяха много хубави. Поля разбира се ми хареса най-много. А Чочката как зяпна, като я видя Simple Smile

Чудя се защо Дидка я обличат, като карикатура. Много сериозно се гаврят с нея, а пък фризьорите, които й правят тези скулптури по главата са за убиване направо. Толкова е сладка и чаровна, а в последните серии нарочно я правят на чучело.

Хареса ми вечерята между Катя, Румен, Борис и Ани. Бяха ми много симпатични всичките. Румен ми направи много приятно впечатление

# 106
  • Варна
Чудя се защо Дидка я обличат, като карикатура. Много сериозно се гаврят с нея, а пък фризьорите, които й правят тези скулптури по главата са за убиване направо. Толкова е сладка и чаровна, а в последните серии нарочно я правят на чучело.
Toва й е представата за хубава и поддържана жена - гримче, розАвко и скулптури по главата.
 Очевидно е, че е умишлено търсен ефект.

# 107
  • София
Кой спечели конкурса?

# 108
  • София
Така и не се разбра. Пълна пародия бе конкурса Simple Smile

# 109
  • Варна/Филаделфия
Нали се прецака всичко накрая. Доста имаше с 18 точки Grinning
Но пък Чочо и Поля обявиха бабите като краен победител. Grinning
Готина серия!

# 110
Снежка бе коронясана от Иван.

# 111
А Неда май утре ще  прави сладки  .... /Косьо и беше мераклия / .

# 112
Що сладко и оцет направи Неда и накрая децата ядат купешка лютеница Wink

# 113
  • София
Мерси, видах Иван и короната и разговорът за бабите, но  помислих, че съм изтървала победителя. Grinning

# 114
  • somewhere near the sea
На Венета ще трябва да се присади костен мозък, а тя не казва на никого, освен на Румен за тежкото заболяване. Проблемът е, че дарителят на костен мозък трябва да бъде съвместим на 100% с пациента. Според специалистите това се случва на един от четиридесет хиляди души. Може да не е и близък роднина. Та си мисля дали няма това да са Снежи или Ана?

# 115
На Венета ще трябва да се присади костен мозък, а тя не казва на никого, освен на Румен за тежкото заболяване. Проблемът е, че дарителят на костен мозък трябва да бъде съвместим на 100% с пациента. Според специалистите това се случва на един от четиридесет хиляди души. Може да не е и близък роднина. Та си мисля дали няма това да са Снежи или Ана?

И аз имам такива подозрения, като клоня повече към Ана.

# 116
Кой спечели конкурса?

Много свежи са последните серийки, но чак ме  е яд на продукцията - уж големи тържестваа не са платили на едно 20-30 статисти за масовка???
На всички състезания 5 човека публика за уж грандиозните тържества на 'съгражданите от село'

# 117
  • София
Според мен нарочно са малко хора. Все пак това е село и 20 човека публика си е много. Съмнявам се да са пестили от бюджета 😂

# 118
  • тук, на мястото си
Toва й е представата за хубава и поддържана жена - гримче, розАвко и скулптури по главата.

Това е представата за хубост на голяма част от младите жени, тези които са  около  възрастта  на Дидка. Ако  имат момиченца и тях обличат по този начин.
За Венета - защо не Милица да е съвместима, ще има Шекспир в Беловитски вариант.

# 119

Това е представата за хубост на голяма част от младите жени, тези които са  около  възрастта  на Дидка. Ако  имат момиченца и тях обличат по този начин.
За Венета - защо не Милица да е съвместима, ще има Шекспир в Беловитски вариант.

Аз визирам основно недоразумението върху главата й. Някакви ужасни подобия на кок от 70-те години и огромна панделка отпред. Колкото и да го представят, като селска мода, аз лично не съм виждала никъде момичетата да си правят такива чудеса по главите. Дрехите са ясни - тях не ги коментирам

Общи условия

Активация на акаунт