Скъпи наследници - Тема 5... Семейството е всичко

• 85 079
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Какво за Дидка? Много си е готина,а вие завиждате,защото нямате като нейната пандела!
Тези двамата май няма да ги бъде,а в началото си мислих,че с времето ще се развият като една стабилна двойка.

# 121
То с този михлюз кой ли може да е двойка Angry

# 122
  • Варна/Филаделфия
То с този михлюз кой ли може да е двойка Angry
Хахах 'михлюз' му заспа!

# 123
  • Ямбол
На Венета ще трябва да се присади костен мозък, а тя не казва на никого, освен на Румен за тежкото заболяване. Проблемът е, че дарителят на костен мозък трябва да бъде съвместим на 100% с пациента. Според специалистите това се случва на един от четиридесет хиляди души. Може да не е и близък роднина. Та си мисля дали няма това да са Снежи или Ана?
Това с костния мозък беше в днешната серия. Ти защо бързаш да издаваш съдържанието ѝ?
В първия момент си помислих, че нещо съм пропуснала, но след като гледах серията, ми стана ясно.
Може ли да помоля да не се коментират бъдещи серии за 9034865987 път или възпитанието ви не го позволява и няма да се съобразите с подобни молби?

# 124
Аз пък реших че някой го е разгадал 😂😂😂😂

# 125
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не виждам какво толкова е казала,при факт,че на болни от левкимия им трансплантират клетки от костен мозък и е напълно очаквано това да се случи и на Венета.

# 126
# 127
Благодарности поредни на Mari_Mar!  bouquet bouquet bouquet

# 128
 Ооооох на Васил косата- нямат милост! Защо не се къпе? И това ли е режисьорско виждане?

# 129
  • Бургас
Ооооох на Васил косата- нямат милост! Защо не се къпе? И това ли е режисьорско виждане?
Прическата му е отврат на отвратите и без е мръсна...А Дидка какво му се прехласна, уж в началото го режеше. А сега горката разглежда булчински рокли...Дано порасне това момиче по-бързо и нетравматично. Laughing

# 130
  • Ямбол
Не виждам какво толкова е казала,при факт,че на болни от левкимия им трансплантират клетки от костен мозък и е напълно очаквано това да се случи и на Венета.

А какво толкова ще стане, ако се съобразява? А?

# 131
Така се скапаха всички образи на "добрите" , че започвам да харесвам Румен Yum
Днес пак имаше жестоко  надпиване и то на мацки , а Ленин  обеща на бабите  тревица ...
Има ли вече отговор от СЕМ  по този въпрос ?

# 132
  • Варна/Филаделфия
Аз пък реших че някой го е разгадал 😂😂😂😂
И аз така си помислих! Joy

Стига с този СЕМ де, ще спасим света като ги глобят. Той сериалът до половината стигна, децата са наясно вече Grinning Българинът пие, всеки тийн поне е пробвал марихуана. Не се тръшкайте толкова като лели от соца.

# 133
  • София
Ами те това искат, да наложат представите, че е нормално да пушиш трева и да пиеш.
Ако е тръшкане това да си опазя детето да гледа за алкохол и трева, предпочитам да се тръшкам като леля от соца.

# 134
......Стига с този СЕМ де, ще спасим света като ги глобят. Той сериалът до половината стигна, децата са наясно вече Grinning Българинът пие, всеки тийн поне е пробвал марихуана. Не се тръшкайте толкова като лели от соца.
ОК , спирам ,  но като имаш деца и оставяш нещо след себе си , не разсъждаваш точно така .
Затова съм и на мнение ,че не трябва да се заемат високи постове в политиката , ако нямаш деца , просто нямаш никаква отговорност за това , което оставяш  .

Общи условия

Активация на акаунт