КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА - сезон 6, тема 3 /26.03. - 08.04.18 г./

• 56 683
  • 818
  •   1
Отговори
# 480
Изпуснах какво каза Фънки, но май нещо сряза Ванката или греша Rolling Eyes

# 481
 На мнението на Фънки съм. Изобщо не му се получи на тоя Иван, както винаги впрочем.

# 482
Ох , диалогът между Рачков и Златка беше култов.
Толкова ли е посредствена тази хубава мадама , ве ?! Rolling Eyes

# 483
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
На мнението на Фънки съм. Изобщо не му се получи на тоя Иван, както винаги впрочем.
Е как ще е както винаги, като миналия път той спечели и беше страхотен Мерилин Менсън? Добре му се получи и Ейми Уайнхаус.

# 484
Е как ще е както винаги, като миналия път той спечели и беше страхотен Мерилин Менсън. Добре му се получи и Ейми Уайнхаус.

Аз не го харесвам в нито една от ролите му! Ейми Уайнхаус беше като пияна, а Мерилин Менсън беше гнусно. Неприятни асоциации ми навява във всяко свое превъплъщение, освен това няма глас и е дървен .

# 485
Ох , диалогът между Рачков и Златка беше култов.
Толкова ли е посредствена тази хубава мадама , ве ?! Rolling Eyes
Аз досега диалог със Златка не съм видяла:)) Тя успява само смях да докара, връткане на стола, облизване на устни и игра с косата;)

# 486
Аз не го харесвам в нито една от ролите му! Ейми Уайнхаус беше като пияна, а Мерилин Менсън беше гнусно.
Думите ти всъщност показват колко добре се е справил Иван. Ейми има вид точно на пияна и надрусана, докато пее тази песен. А Менсън си е откровено луд.

Последна редакция: пн, 02 апр 2018, 21:45 от System Error

# 487
  • through the wormhole
Чудя се това между Рачов и Златка дали е по сценарий, или той си я поднася както си иска, а тя му се връзва?

# 488
Очаквах Златка да е по- добре, а тя го раздава малко като чалга певица

# 489
  • DE
На мен ми е противна  „свалката“ Рачков я хлъзга, а тя не се усеща и става  ooooh!
Златка не ми харесва, сигурно защото и Гери не ми е любимка Tired

# 490
  • Испания
Златка не пее като Гери-Никол. Освен това фалшиви много.

# 491
Тая гери-Никол имитацията е по-зле от оригинала 🤢🤢🤢

# 492
  • Вестерос
Много фалшиво

# 493
Златка е  зле, очаквах да се справи днес, но не се получава. Досега доста слаба вечер.

# 494
Златка е трагична:)))))

Общи условия

Активация на акаунт