КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА - сезон 6, тема 3 /26.03. - 08.04.18 г./

• 56 169
  • 818
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Изненадващо не ми харесва СЛавин. Звучи ми малко като настъпена котка. Последната песен като че ли малко по- добре.

# 586
  • Луната ни пази
Боби 10
Славин 9
Марга 8
До сега 🌻

# 587
Последната му се получи супер. Егати задачите на Славин ! Чак се изпотих от напрежение Tired Face

# 588
На Славин май му беше малко височко

# 589
Въобще не харесвам Би Джийс и ми е трудно да оценя подобаващо имитацията на Славин, но като че ли беше добре. За мен Боби си е фаворитът тази вечер, не вярвам Софка и Коце да го изместят.

# 590
Жалко, наистина не се справи. Очаквах повече, но наистина не е виновен. Трябваше само една песен да му дадат, а не китка. 😒

# 591
 Защо така злонамерено винаги го прекарват това момче? Да бяха дали на дебелака Коце този микс, а не все на Славин най-трудните и гадни задачи  Confused

# 592
  • София
Измъчиха го Славин с тази китка. А Рачков каква дъвка си беше сложил за зъби.  Laughing

# 593
Последната му се получи супер. Егати задачите на Славин ! Чак се изпотих от напрежение Tired Face

Ох, и аз така. Като свърши песента си отдъхнах.
Защо все гледат да го натоварят максимално това момче не ми е ясно. Аз съм му голям фен, обаче не му се получи според мен. И много ме е яд. Все чакам да избухне в някой епизод, но до сега все го закопават с отвратителни песни

# 594
# 595
  • София
Фънки се чуди сега какво да каже, щото харесва Славин.

# 596
  • Plovdiv, Bulgaria
Трябваше да му дадат само Stayin' alive, най-добре би му се получило, защо все така го закопават...

# 597
 Изтегли къса клечка - стига глупости, просто явно няма връзки в екипа като тлъстюгата Коце например и му определят трудни песни, никаква клечка не е това

# 598
На Славин май му беше малко височко

Второто му изпълнение звучеше все едно го бяха ритнали по ....... точно преди да излезе на сцената Simple Smile
То и оригинала цвили по същия начин де

# 599
Сега само да не бутнат Коцето пак на челните места.

На мен Славин ми хареса. Не като победител, но определено ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт