КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА - сезон 6, тема 3 /26.03. - 08.04.18 г./

• 56 055
  • 818
  •   1
Отговори
# 720
  • Вестерос
Здравейте дами,
 Преди седмица и нещо пуснах жалба до СЕМ за скеча с победителя от Евровизия, който е сърдечно болен. Днес получих отговор:
Код:
http://prikachi.com/images.php?images/371/9299371P.png

Не знам за Вас, но на мен ми беше неприятно да гледам как се подиграват на болеста.

# 721
  • in Wonderland

Конкретно към нея нищо, но нещо от сорта, че сега очаквал нещо от неговия репертоар/ жанр да му се падне, ако ли не щял да обсъди с екипа си дали ще излезе да пее и подобни подхвърлени реплики точно след Марги.
Ами договорила се е жената за образите, в които ще се превъплащава, да беше и той, кво мрънка!

# 722
Абе колко е годишна снахата с ужасната розова коса? Много ми е анти. Спомням си, че преди повече от 10 години се кълчотеше в Ескейп. Та се замислих, че сигурно е поне 35 годишна. А Бебо май е доста по-малък от нея.

# 723
Ей, Коцето не умее да губи, много злобен. какво се заяде с Марги, все едно на него не се падат удобни образи....

Какво каза Коцето на Марги, че изпуснах?

Щеше да е забавно, ако на ГН се беше паднала Тита хахахаха

Или БезДАРната й колежка.

# 724
Неуместен беше скеча, простотия си е. Не са прави, но те май отдавна са пълна пародия тия от сем

# 725
И мен ме издразни коментара на Коцето накрая. То разбирам да се възмущава, че бутат другите участници с удобни образи, ама  сякаш той не е никак облагодетелстван, айде нема нужда!

Аз предпочитам повече удобни образи и качествени имитации, отколкото разни пародии и мъчения.

# 726
Поздравления за Боби - заслужена победа. Следващата седмица му се падна доста по-ниска топка и едва ли ще има затруднения. На Иван май му направиха услуга с Д. Бауи, Марга ще се справи определено, Златка изтегли най-късата клечка евър, другите са на кантар и ще е интересно.

И ето случи се нааай-сетне - та дано си отдъхнат и феновете на Славин ...  а дано, ама ..?  Wink

# 727
Страшно много се радвам за Боби - обикновено е абониран за последните места; хубаво е, че все пак публиката оцени изключителното му изпълнение. Константин беше много добър, но не и за първото място. Радвам се и че публиката даде девет точки на Славин; хвана ме яд на Геро - три точки??? Сега смятам да си пусна това:
Скрит текст:

Имам нужда да изчистя от съзнанието си Софи като Майкъл. Simple Smile Струва ми се, че леко ѝ се подиграват, като ѝ дават безкрайно трудни песни, с които тя очевидно няма как да се справи.
А, да - Иван откъде ги извади тези крака?!? През цялото време, докато ги даваха на диванчето, все там ми бяха очите. Simple Smile

# 728
  • in Wonderland
Дават Господари на Ефира, ч5ти рд сега, леле Мария Игнатова все е била слаба, но сега чак ми е плашеща!  С панталон, тип клин и широко сако, много зле изглежда! А, сега като е седнала е по- добре, но права е ужас.

# 729
Радвам се, че най - заслужилият тази вечер спечели. Обаче много ме е яд, за образа, който се падна на Златка за другата седмица... Чакам го от самото начало и да се падне точно на нея...Rage

# 730
Привет и от мен! Имаше много хубави изпълнения. Респект към Боби!    Продължих само със слушане от момента, в който водещите гравитираха основно около областта на гениталиите си- то беше вадене на прашки, разкопчаване на ципове. Ексхибиционизъм замаскиран като ЩОО. Противно е. Не ми хареса и имитацията на В.Маринов.

# 731
На Софи английският е ясен, пълен потрес. Обаче, и на МХ пеенето на английски не е ок. Тя поне е с претенции, не мога да повярвам, че не го е изчистила през годините. Днешното ѝ изпълнение не ми хареса, отново пя като себе си, но пък при нея гримьорите се бяха постарали.

# 732
  • София

Боби ме срази, това за мен е най-доброто изпълнение в шоуто този сезон!

Като гледам само Сшаеин има шансове да настигне Коце, но предвид някои обстоятелства - едва ли...
Колко лайфа има още?

СЕМ са жалки, като повечето институции...

# 733
 Е как можаха да и дадат Катя Филипова? Да и бяха дали Маргарита Хранова най-добре. Макар че тя като Катя Филипова ще си е самата себе си. Толкова очевадно нагласено е какво им се пада, че е чак трагично.

# 734
  • Испания
Репликата на Константин беше по повод на това, че Хранова изкоментира, че навремето е пяла с Катя Филиова в трио "Обектив". После той каза: "Чакай да видим, аз с кой съм пел".

Нали не си мислите, че др. Хранова не е пяла песента?

Общи условия

Активация на акаунт