КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА - сезон 6, тема 3 /26.03. - 08.04.18 г./

• 56 067
  • 818
  •   1
Отговори
# 735
Абе колко е годишна снахата с ужасната розова коса? Много ми е анти. Спомням си, че преди повече от 10 години се кълчотеше в Ескейп. Та се замислих, че сигурно е поне 35 годишна. А Бебо май е доста по-малък от нея.
Не знам за Бебо със сигурност,но ми се върти,че май е 91 набор.Снахата е осем години по-голяма от него.Аз пък винаги се сещам за свеки,която с възторг разказваше колко я харесва и когато се запознали,извадила кутия цигари.Кремена си казала:''Наш човек''.Това при положение,че Бебо е астматик и мрази цигарите,но за любовта граници няма.

# 736
Бебо Халваджиян е на 27 г, Aлекс е на 33.

# 737
 Е как Кремена няма да я хареса, като на вид е същата откачалница като нея, с розова коса и други кич елементи във визията  Laughing

# 738
Този "Бебо" как се казва всъщност?

Радвам се, че най - заслужилият тази вечер спечели. Обаче много ме е яд, за образа, който се падна на Златка за другата седмица... Чакам го от самото начало и да се падне точно на нея...Rage

Чакаш Слави от самото начало? Satisfied

# 739
Не им е толкова голяма разликата значи. Аз мислех, че той е 23-4 годишен. Мама Кремена ножицата като все го Бебосва ние как да разберем на колко е това бебе. 😒

# 740
  • София
Вчера видях Алекс със сина им, тя изглеждаше много добре, беше с дънки и кецове, беше свежа. Синът ѝ обаче изглеждаше като момиче.  Дрехите бяха неутрални, но с дълга руса коса, хваната на прическа с ластик. Определено търсен ефект ми се струва.

# 741
  • Испания
Този "Бебо" как се казва всъщност?

Бедрос

Синът на Бебо и Алекс е голям сладур.

Аз ги харесвам всички.

# 742
# 743
Е как Кремена няма да я хареса, като на вид е същата откачалница като нея, с розова коса и други кич елементи във визията  Laughing

Алекс започна да се прави на ексцентрична от както се хвана с Бебо. Преди, когато си беше обикновена адреналинка и изглеждаше доста по-нормално. Даже беше симпатична и усмихната.
Одеве на сцената с другите адреналинки го раздаваше доста надута според мен

# 744

//imagizer.imageshack.us/v2/418x279q90/923/HCIVJe.jpg

Аз ги харесвам всички.

Това син ли е на снимката? На момиченце ми прилича. А въпросният Бебо наистина ли е само на 27 години? Прилича ми по-скоро на 40, дори на 45 като погледнах пак. Може би се дължи на обилното и бурно окосмяване, но си дъртее.

# 745
  • Испания
Чудесна аржентинска имитация на Елтън Джон.

От програмата "Точь-в-точь" /разклонение на руския вариант на Капките/:

# 746
# 747
Oстави стайлинга.Кремена всеки път като се заговори за цигари,получава оргазъм.А колко жално плачеше,когато имаше протести срещу пушенето на закрито и тя участваше,а Беб(ч)о беше между контрапростиращите...Скъса и се майчиното сърце. ooooh!Като не пуши сина астматик,поне снахата е от правилната страна.То имаше и продължение възторга от първата им среща.Разказа как с дългите си пръсти извадила една цигара и си я запалила. CrazyИзлиза,че така Алекс я е спечелила от раз.

# 748
  • София
Алекс е с перука и е с тен, вчера си беше руса и не чак толкова мургава.

# 749

//imagizer.imageshack.us/v2/418x279q90/923/HCIVJe.jpg

Аз ги харесвам всички.

Това син ли е на снимката? На момиченце ми прилича. А въпросният Бебо наистина ли е само на 27 години? Прилича ми по-скоро на 40, дори на 45 като погледнах пак. Може би се дължи на обилното и бурно окосмяване, но си дъртее.

Според мен е заради косата и брадата.

Общи условия

Активация на акаунт