За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 61

• 41 591
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
  • Стара Загора
Просто в началото е така, залепени сте едни за други, ще мине, имай търпение. Нормално е. Simple Smile

# 391
И ние бяхме така по миналата седмица до миналата седмица. Скок в растежа ли беше, колики ли... не знам. Не слиза от гърда, а кота го сложа сукне и заспива.

# 392
Неонатологът каза, че ако новородено вдига температура и е свалило тегло, трябва храненето да стане по интензивно.

# 393
Мисля, че ми е намаляла кърмата и затова... Вчера само 60 мл изцедих от уж пълна гърда.

60мл хич не е малко за една гърда през първия месец. Това значи, че в двете има поне към 100, колкото би изяждало бебето при 7 хранения със шише в края на месеца.

Не се филмирай. Понякога сучат с часове, защото им е спокойно да спят сгушени в мама. Малкият откарваше по час-час и половина на ВСЯКО кърмене през първите четири месеца и си качваше добре. Някои бебета са по-големи лепки просто.

# 394
  • Велико Търново
Нормално ли е зеленикаво на цвят ако на бебе хранено само с АМ?

# 395

Запазила съм си една статия със снимки - предупреждавам, че все пак са снимки на бебешко ако и не са естетични в никакъв случай, на ваш риск отваряйте Joy, но ми се стори полезна тогава. Дано ти даде отговор на въпроса.

# 396
Ззравейте,
Бебето чи е на 2м и 4 дни. Понеже се опитавм да го меря преди и след кърмене, днес успях два пъти. Ако вярно съм измерила и двата пъти изяде по 70 мл. първия път заспа, втория път не пожела втората гърда. В момента е на супер кеф и си се забавлява самичко.
Обаче 70 мл не е ли твърде малко. Педиатърката казва, че трябва да яде 1₩00- 110-120 мл Thinking
Храни се на поискване, на 2 часа

Последна редакция: чт, 05 апр 2018, 17:45 от ver4eto_sv

# 397
  • Стара Загора
Педиатърката казва, че трябва да яде 1₩00- 110-120 мл Thinking
110-120 мл АМ

# 398
Аз съм на кърма и не знам дали ще ти бъда от полза, но веднъж звънях на педиатърката притеснена и тя каза, че в общи линии е нормално, ако няма температура и слуз. Можело да бъде от много неща - нещо, което ти си яла; силни колики; някои капки за колики; ако му е било леко студено; може би при смяна на АМ, та....

# 399
  • Стара Загора
Вери, и аз съм правила контролно теглене вкъщи, най- много до 100мл сме я докарвали. Просто гърдите нямат "кранче" да зададеш точни количества.

# 400
Сега ако му направя Ам ще го изсмуче и после ще ми връща. Аз си дохранвам за чиста съвест понякога😁
Гърдите ми са пълни, а той сега цокна и ми заспива.....

# 401
  • Стара Загора
Сега ако му направя Ам ще го изсмуче и после ще ми връща. Аз си дохранвам за чиста съвест понякога😁
Гърдите ми са пълни, а той сега цокна и ми заспива.....

И аз така дохранвах в началото, но видях че няма смисъл и спрях да дохранвам Simple Smile Щом и ги усещаш пълни, няма какво да се притесняваш.

# 402
Да,нормално е.Има млека с по-високо съдържание на желязо.Когато дечко беше на Аптамил комфорт,акаше зелено.Сменихме с обикновения Аптамил и започна да ака жълто.

# 403
Понякога на малките бебета става зелено акото и от претопляне.

# 404
Аз не мога да разбера некачествени памперси ли купувам или беба има диария?! На всеки два дни ми се случва да я преобличам изцяло, защото памперса е изпуснал и то не отдолу, откъдето се очаква, ами нагоре по целия гръб й се разтича акито.

Общи условия

Активация на акаунт