За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 61

• 41 607
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
Не е диария, бебешкото ако е течно и често памперсите без ластик на гърба не удържат положението. Пробвай Либеро.

# 406
Продават ли се в някой физически магазин, защото само онлайн ги намирам?

# 407
Във Вис Виталис, аптеки Ремедиум и май в Била ама за Билата не съм много убедена

# 408
Също и дрогерии BeFit.

# 409
Либеро има и в Метро.

# 410
Има в Била.Аз търсех малък пакет, но нямаше.

# 411
  • Стара Загора
Аз не мога да разбера некачествени памперси ли купувам или беба има диария?! На всеки два дни ми се случва да я преобличам изцяло, защото памперса е изпуснал и то не отдолу, откъдето се очаква, ами нагоре по целия гръб й се разтича акито.
С какъв размер си? На новородени точно от там се очаква, не се притеснявай. Grinning
Huggies също са с ластик.

# 412
  • София
Аз съм си доволна от зеления памперс. Купувах български, а сега вече и внос от Англия. Броени пъти ми е изпускал отзад.

# 413
Ззравейте,
Бебето чи е на 2м и 4 дни. Понеже се опитавм да го меря преди и след кърмене, днес успях два пъти. Ако вярно съм измерила и двата пъти изяде по 70 мл. първия път заспа, втория път не пожела втората гърда. В момента е на супер кеф и си се забавлява самичко.
Обаче 70 мл не е ли твърде малко. Педиатърката казва, че трябва да яде 1₩00- 110-120 мл Thinking
Храни се на поискване, на 2 часа
Дъщеря ми се хранеше много по малко 50-60грама АМ но пък след час искаше да суче Grinning (жена съм просто пиша от профила на мажъси) пак  вече е на 4 месеца и сега се храни по 100-120грама вярно е че не надава добре но колкото иска толкова, не можеш на сила да го храниш. Не се притеснявай колкото расте все повече ще иска. Няма да сварваш да купуваш АМ  Grinning

# 414
  • Варна
Сега ако му направя Ам ще го изсмуче и после ще ми връща. Аз си дохранвам за чиста съвест понякога😁
Гърдите ми са пълни, а той сега цокна и ми заспива.....

При пълни гърди да дохранваш... Просиш си отбиването. Сукането от биберон изисква много по-малко усилия, той знае, че ще дадеш биберона, защо да се напъва да суче. Ако искаш да отбиеш давай така,. но ако искаш да кърмиш спри да дохранваш.

# 415
    Аз не мога да разбера некачествени памперси ли купувам или беба има диария?! На всеки два дни ми се случва да я преобличам изцяло, защото памперса е изпуснал и то не отдолу, откъдето се очаква, ами нагоре по целия гръб й се разтича акито.

При над памперсът пропусна,когато му стана малък размера.Примерно беше 3.600 и р-р 3-6 кг ни пропускаше.Посъветваха ме да взема следващия р-р -от 4кг нагоре и повече сме нямали проблеми.

# 416
    Ми ние сме с размер 3-6кг, а марката е Pufies. Бебка може да е 4кг вече знам ли, другата седмица ще се мерим. Но каква е логиката на този размер тогава щом над 3кг пропуска, нали уж е до 6 кг?! А Pampers не искам и да чувам, толкова лоши мнения съм чувала и чела за тях. И наистина в болницата ни подариха пакет с 3 памперса, още на първия, който й сложих веднага се подсече. И мокрите им кърпички не струват.

# 417
    • Варна
    До бебе си е. Някои бебета се подсичат от една марка, други от друга. Също така чисто анатомично на различните бебета им прилягат различни модели, това относно пропускането. Различните партиди също може да са различни. Аз първо бях купила бял Памперс 1-ца, след това зелен 2-ка. Бях много доволна. Докато не купих нов пакет 2-ка, който на пипане беше съвсем различен, по-твъри бяха някак пелените и пропускаха почти на всяко слагане. По 3-4 пъти на ден преобличах. Минах на 2-ка от ДМ, също ми харесаха много. Тройката обаче не ми допадна и минах на Тожур от Лидл. До 5-ца изкарахме с тях, после смениха тотално модела и започнаха да не ми харесват, та накрая приключихме с Еви Бейби и най-обикновени български памперс гащи.

# 418
    • Германия
    Ми ние сме с размер 3-6кг, а марката е Pufies. Бебка може да е 4кг вече знам ли, другата седмица ще се мерим. Но каква е логиката на този размер тогава щом над 3кг пропуска, нали уж е до 6 кг?! А Pampers не искам и да чувам, толкова лоши мнения съм чувала и чела за тях. И наистина в болницата ни подариха пакет с 3 памперса, още на първия, който й сложих веднага се подсече. И мокрите им кърпички не струват.

Не знам дали е само до размера на пелената. И при нас имаше период, малката беше на 5-6-7 месеца, в който се осир**е всеки ден! Бях се видяла в чудо, точно по целя гръб ако, а аз съм на гости примерно та там сме я къпали и преобличали, защото с мокри кърпи нямаше да стане! После й се посгъсти малко акото и много по-рядко се случваше.

Аз ползвам на дм памперсите, които са с ластик на гърба, та и той не е гаранция че няма да се омаже бебето

# 419
    Ползвам предимно бял памперс и ми е пропускал броени пъти само.

Общи условия

Активация на акаунт