За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 61

• 41 668
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
На всички пише за след 6м, защото регулациите са такива.

# 196
  • Варна
И аз съм в търсене на слънцезащита. Приятелка ми препоръча Биодерма и Ла рош, но ми обърна внимание да са спрей вариант, понеже са с по-лека консистенция: разнасяли се по-лесно, попивали по-бързо и не запушвали порите. А тя е имала лош опит с гъсти емулсии и обриви на децата и.

Последна редакция: пт, 30 мар 2018, 23:19 от Priqtelka

# 197
Точно на Ларош ползвах миналата година, спрея. Доволна съм. И сега същия ще взема, добре, че ме подсетихте, че слънцето вече си пече. Simple Smile

# 198
  • Стара Загора
Чудя се и аз, uriage са пуснали хубав комплект крем и термална вода, може и него да взема.
Likeadream, как изполваш спрея за лицето? И намира ли се в аптеките?

# 199
Кросче,
Излъгала съм ви. За лице беше кремче, а спрея е за тялото.
Забравила съм от миналата година, старост- нерадост. Wink

# 200
  • София
Аз съм доволна от този на Ла Рош, но никъде. Е виждам да пише, че е за деца над 6 месеца. Аз го ползвах с дъщеря ми още на три.

# 201
По-миналото лято го мажех с Авен, детски спрей -  нищо не пазеше - потъмняха му ръцете и краката на крачоли, въпреки, че подновявах на 2-3 часа. Консистенцията беше ужасна - гъст и мазен, заради преобладаващите минералните филтри. Аз лично имах и запушени пори от него.

Миналата година взех детския спрей на Виши - супер доволна бях-лека консистенция, без гадно усещане, но преобладаващи химични филтри. Детето не потъмня, аз имах лек текезасарски тен от целодневното висене на вън.

Започнах да го мажа на около 2-3 месеца, просто тогава започна активното слънцегреене.

# 202
Мда, задължително се маже и мама с висок фактор, че ще си носи ръкавите до следващото лято. Grinning

# 203
Попи - мажа си лицето целогодишно, тялото каъо започна да обличам къси ръкави, ама много ми идваше стоенето навън, дори и в часовете от 2-4 на обяд. Тая година се надявам да успея да си наложа по-често мазане, а и да понаблягам на редовното мазане на долната част на ръцете към пръстите, защото в последните години боря пигментации. Та да не стане да ги махна от лицето, пъл да ги преместя по ръцете.

# 204
Моля за инфо за нещо против повръщане с по-приемлив вкус от Вомитусхийл. С дребния на 2 г олепихме някакъв вирус и почти след всяко ядене повръща, аз също...

# 205
Аз за големите съм ползвала свещички против повръщане пак
Вомитусхийл.

# 206
Натриев цитрат. Не че е много вкусен, но е леко кисел и става. От вкуса на Вомитус хил и на мен ми е ставало още по-зле.

# 207
Мартитеди - ще се въздържа да пипам дупе, ако не стане тежко.

Попи - благодаря ти!

# 208
Колко време може да стои вече притоплена кърма на стайна температура? Може ли да се сложи в хладилника и да се притопли пак по-късно? Изобщо използваема ли е?

# 209
Unknown- бих чакала до 2 часа на стайна Т, иначе от прибиране и последеащо затопляне май ще вкисне... дано някой по компетентен се включи

Общи условия

Активация на акаунт