За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 61

• 41 629
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
  • Плевен
И ние сме на смесено хранене но вече веднъж кърмих навън на никой не му направи впечатление не виждам нищо срамно най лесно е ако си облечена с риза според мен

# 271
  • София
За АМ навън... имах бебешки дозатор на Авент и термос за вода.

Скрит текст:

# 272
Ние сме на Ам,слагам предварително измереното количество в няколко дозички.Наливам гореща вода в термос и студена до половината в шишето.Като дойде време доливам от врящата вода и става с нормална за хранене температура. Бях пробвала и други комбинации,но тази е най-удобно и бебо после има топло мляко Simple Smile

# 273
Weleda са пуснали слънцезащитен за бебета и деца със SPF 30 и 50. С натурални минерални филтри е, а не с химически.
Друг натурален слънцезащитен продукт e BioSolis със SPF 50+.

# 274
Нека приключим темата за кърменето на обществени места, всеки има глава на раменете. Значи термос 500мл, добре ли е? И дозички за АМ. Не може ли да слагам в шишето необходимото количество АМ. Thinking То пък и водата трябва да ми е точно... Confused

# 275
  • София
Кърмила съм много пъти навън и никога не са ме сополи с пръст! Даже бях изумена, че хората не ми обръщаха никакво внимание.

Това в София ли?? Flushed
Да

# 276
  • Варна
Нека приключим темата за кърменето на обществени места, всеки има глава на раменете. Значи термос 500мл, добре ли е? И дозички за АМ. Не може ли да слагам в шишето необходимото количество АМ. Thinking То пък и водата трябва да ми е точно... Confused

Аз понеже нямам кутии за АМ ползвам една кутийка за сос, пластмсова. Измервам лъжичките, меря и водата и слагам в термоса, шишето стои празно. После смесвам и готово. Аз храня смесено и една доза ми стига, обикновено давам АМ около обяд. Ти можеш да си напълниш една кутия с няколко дози и да си вземеш мерителната лъжичка с теб.

# 277
  • у нас
Аз да си повторя въпроса. Някой ползвал ли е памперси Mamia? Ако може мнение и а ми ги сравни с премиум кеър.

# 278
Може ли да преварявам вода за бебето в ел. кана?

# 279
Може ли да преварявам вода за бебето в ел. кана?
Незнам дали може, но аз го правя .Не мисля , че има нещо лошо.

# 280
  • София
Аз само така преварявам.

# 281
  • Велико Търново
И аз само Ел кана ползвам. Не мисля че има разлика с котлон

# 282
Термокана ползвам и аз, преваря си водата повече от идеално.
За храненето с АМ навън - вкъщи си подсушавам шишето отвътре и слагам нужните за едно хранене лъжички АМ директно в шишето. После навън като стане време за хранене доливам вода и готово. Купих дозатор, но ми е излишен, защото по описания начин с дозата директно в шишето ми е много по-лесно.

# 283
  • Велико Търново
Жана, може ли идея как си подсушаваш шишетата. Аз ползвам кухненска хартия, но мисля че остават влакна от нея.

# 284
И аз с кухненска хартия подсушавам, гледам по-плътна да е. Ползвам на Zewa. Хубаво оглеждам винаги, не остават влакънца.

Общи условия

Активация на акаунт