За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 61

• 41 633
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
  • София
И аз на зева нищо не остава , подсушава идеално,

# 286
За Ам ползвам ето това https://www.hippoland.net/tommee-tippee-kontejneri-za-s-hranenie-na-k-rma.
Вода преварявах първо в джезве,след това питах на прегледа и лекарката ми каза,че няма проблем да е в ел.кана.

# 287
  • София
Аз къде съм се изгубила, че не пиша тук? Пък темата е почти преполовена.

# 288
  • Плевен
Аз купувам вода за бебета на която пише че микробиологически чиста и не я преварявам педиатърката каза че не е проблем

# 289
Аз купувам вода за бебета на която пише че микробиологически чиста и не я преварявам педиатърката каза че не е проблем
И аз по същия начин!!

# 290
  • Варна
Кърмила съм много пъти навън и никога не са ме сополи с пръст! Даже бях изумена, че хората не ми обръщаха никакво внимание.

Това в София ли?? Flushed
И аз съм кърмила навън, потвърждавам. И доста майки съм виждала да го правят, намятат една пелена, сядат на по-закътана пейка и толкоз. Никой не ги зяпа, никой не се възмущава.

За последно помолих любезно да напусне детската площадка една госпожа, която кърмеше 3-годишен фарфалак, беше си извадила и двете гърди и едно 6-годишно дойде да ме пита “ тая леля що е по цици”.
Е, това е изключително брутално и малоумно наистина.

И аз само Ел кана ползвам. Не мисля че има разлика с котлон
Разлика има дотолкова, доколкото за истинско преваряване не е достатъчно водата само да кипне, а да поври няколко минути. Но ако използвате бутилирана вода изобщо не е нужно преваряване. Особено пък ако подсушавате шишетата с тотално не стерилна хартия Grinning

Последна редакция: пн, 02 апр 2018, 10:44 от Месечинка виторога

# 291

За храненето с АМ навън - вкъщи си подсушавам шишето отвътре и слагам нужните за едно хранене лъжички АМ директно в шишето. После навън като стане време за хранене доливам вода и готово. Купих дозатор, но ми е излишен, защото по описания начин с дозата директно в шишето ми е много по-лесно.

Това е вариант само не знам, ще улуча ли точно водата.

Последна редакция: пн, 02 апр 2018, 12:34 от So Lucky*

# 292

За храненето с АМ навън - вкъщи си подсушавам шишето отвътре и слагам нужните за едно хранене лъжички АМ директно в шишето. После навън като стане време за хранене доливам вода и готово. Купих дозатор, но ми е излишен, защото по описания начин с дозата директно в шишето ми е много по-лесно.

Това е вариант само не знам, че улуча ли точно водата.

Е нали шишето си има разграфена част до къде колко мл са.

# 293

Нали ще има АМ,  на дъното.

# 294

Нали ще има АМ,  на дъното.

Аз слагам в едното шише АМ, а в другото точното количество вода и изсипвам АМ в шишето с водата и става точно.

# 295

Аз слагам в едното шише АМ, а в другото точното количество вода и изсипвам АМ в шишето с водата и става точно.
Разбирам, но предпочитам да нося дози за АМ или контейнерче отколкото няколко шишета +термос  с вода.

# 296
Здравейте,може ли да ми кажете рецепта или да ми дадете насока как да давам жълтък на дъщеря ми. Тя е на 9 месеца,но отказва да го яде с пюрета или чист и не знам как да и го давам вече. Глутен съм въвела за това,ако мога и под формата на мъфини или сладки,ще се радвам,ако споделите подходящи рецепти като за нея.

# 297
  • Варна
Как отказва да го яде, той се въвежда буквално на трошички. Една-две трохи жълтък в порция пюре как я усеща? Чист много ясно, че ще го откаже Simple Smile

# 298
Как отказва да го яде, той се въвежда буквално на трошички. Една-две трохи жълтък в порция пюре как я усеща? Чист много ясно, че ще го откаже Simple Smile
Сега сме на половин жълтък и го усеща много независимо в какво пюре и го давам.

# 299
Момичета,препоръчайте ми активна гимнастика Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт